Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşşgelldinnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bugün topigimizde sess seda yok kimseciklerdennn :2: ohh maşallahh sana ve bebişineeeeeeee

hoşbulduk hayatımmmm :hulya:

evet kımsecıkler yokk herkesın işi başından aşkın demkkııı s

saol teyzesiiiii

yemekte herkes
bende yazamıyorum işim çokkk
artık haftada 2 gün geliyorum
o yüzden işler birikiyo

üzülmüyorumda kendime kızıyorum her seferinde kendimi salak gibi olmayan bişeylere inandırıyorum, büyük bir umut taşıyorum sonrada herşey yalan.

canm benm neden oyle komuşuyorsunnn yapmaaa :teselli: ınsanızz hepımızz ınsanızz yapıoruz bazen kaptırırız kendımızı boyle ama sonucu husran oluncaa kendımıze kızarızzz . olabılıyorr. muhım olann tez zamanda toparlanıp yola devam etmekk. öğrendın negatıf tmm ama onumuzdekı maçlara bakacağız artıkkk olumunekankayizsmile

evet ya herkes nereye kayboldu bilmiyorumkismile
yemekten sonra sanırım herkese bir ağırlık çöktü

ben iki gündür çook fenayımmm..uyku uyku uykuuuuu... mirmirmirmir

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına caınmm.allah sağsalim kucağınıza aldığınız günleride göstersinn..

ben iki gündür çook fenayımmm..uyku uyku uykuuuuu... mirmirmirmir

çok sevindim herşeyin yolunda olmasına caınmm.allah sağsalim kucağınıza aldığınız günleride göstersinn..

amın canım benımmm :Saruboceq: allahım herkese nasıp etsınnn inş. :Saruboceq: sen nasılsın elifcımmmm opuyorumnanaktan

yok güzelim idrar testi yaptım canım şimdi işyerinde.daha 3 gün var ama olsa çıkardı.

cnm ben adete 2 gün kala yaptım çıkmadı.silik bile çıkmadı.
bende öyle dedim yok kesin diye.gittim dişçiye hatta.
sonra adetim 2 gün geçti yine yaptım yine çıkması.akşama kadar bekledi test silik bile oluşmadı.sonra adet geçeli 7.gün yine yaptım varsa ona göre kan vereyim deidm yine çıkmadı.
sonunda gittim kan veridm çıktı cnm.idrara geçmesi zaman alıyore ya direk kandna baktır bence:CüvCüv:

amın canım benımmm :Saruboceq: allahım herkese nasıp etsınnn inş. :Saruboceq: sen nasılsın elifcımmmm opuyorumnanaktan

iyiyim canım benim..çok şükürr.işten eve evden işe..değişik bişey yok..dün kürtajdan sonraki ilk kırmızılar geldi..buay çalışmalara başlayabiliriz ama 1 ay daha beklemek istiyorum ben..acayip uyku istiyorum bu ara havalardanmıdır nedirr...işe hiiçç gelmek istemiyorummm.. :umursamaz:

canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindimolumunekankayizsmile
bende sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuç yüksek çıktı:1no2:
az önce dr umu aradım sonucu söyledim çok yüksek değil ama 2 hafta diyet yap sonra 100 gr yükleme yaptır dedi:sinifsinif:
herşey iyi hoşta tatlısız nasıl yaşarım ben ya cokacimcoook

ciddi mi inşallh 29 una kadar olmazsam kanda baktırırım canım senide tebrik ederim inşallah çok güzel bir hamilelik yaşarsın bebişini de sağlıkla kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…