Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şenayyyy ben şu an tontişim hamile kalınca dünya gibi olcam yusyuvarlak 85le bitirsem iyi :roflol:

oohhhhhhhhh kızlar aşağı baktınızmı budün topik en kalabalık gününü yaşıyooooooooooooo

bayankarasu, BeReN35, ebruli016, ipek26, madeofhonor, pinarsayin, senayburge, smart_girl, suozdek, tinkerbell09, tweety3283, zehsel
Harbiden haaaaaaaaaaaaaa, Allah bereket versin topiğimize, bi de bol bol hamiş versin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

KIZLAR BENDE 7 HAFTALIK HAMİLEYİM..BENİ DE EKLEYİN LİSTEYE.zemuszemusalkisalkisalkis.

ay ipekcim aynen katılıyorum bende hamileyken 9ay adamın burnundan getirdim
aşkım şuraya uzanamıyorum aşkım kaldıramıyorum aşkım çok yorgunum uykum var beni yatır aşkım çatlatk kremi zamanım geldi sür:roflol::roflol::roflol::roflol:

Hamilelerin duası kabul olur derler, bizim için bol bol dua edersin sen de artık zemuszemus

amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

ebrulii twetyy ay inşallahh ya
benimde 3günüm kaldı ama gelecekmiş gibi geliyo sivilcemde çıktı zatenmafoldumben

şenayyyy ben şu an tontişim hamile kalınca dünya gibi olcam yusyuvarlak 85le bitirsem iyi :roflol:
bende bekarken kilo almıştım bi dönem kortizonlardan sonra kocişimle üç sene evlenebilmek için uğraştık evlenirken tığ gibi olmuştum sıkıntıdan şimdi toparladım ama artık eskisi gibi çok almıyoum vücuttan atılınca ilaç kalıntıları daha rahat zayıflanıyomuş

benimde 3günüm kaldı ama gelecekmiş gibi geliyo sivilcemde çıktı zatenmafoldumben

zaten gelecekmiş gibi oluyor.Tüm belirtiler aynı.ayırt edemiyorsun kesinlikle. Ben üstüne görme denilen şeyi yaşadım,hasta oldum sandım. O yüzden umudunu yitirme,aslında kan tahlilinde kesin çıkar. Yaptır bence.

ben gebelik öncesi testler ve kontrol için turgay beye gitmiştim,nasıl kemal bey memnunmusun?

yaaaaaaaaaaaa ama olsun sen yinede peşin hükümlü olma gün doğmadan neler doğar belkide bizim içimize yanlış doğuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…