Hamilelerin duası kabul olur derler, bizim için bol bol dua edersin sen de artık zemuszemus
ebruli evet kalabalık olmuşuz daimiler burda ayrıca.. bi kere yazıp gidenler yok yani süper kaydirigubbakcemile5
zehsell hoşgeldin canımm nasılsın
tebrikler canım hayırlı olsun...
kızzzz ne güzel işte gelmesin kırmızılaaaaaaar sositososito
hoşgeldiin canıımmm:teytey:
günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
amiiiiiiiiiinnnnnn canım yaaaa belirti aramıyorum ama bu ay bi tuhafım sanki değişik bişey umarım bebeğim benimledir
günaydın canım naber bakalım nasıl gıdıyo
günaydın canım naber bakalım nasıl gıdıyo
Kızlar ben de Perşembe günü doktora gidicem, hormon testi için, 21. günüm oluyo o gün prolaktinime ve progesteronuma bakacak doktor, adetimi de 26. gün bekliyorum, 12. gün yumurtladım çünkü, acaba diyorum beta hcg de baktırsam çıkar mı ki bişey varsa, adetime 5 gün kamış oluyo ya :asigim:
Kızlar ben de Perşembe günü doktora gidicem, hormon testi için, 21. günüm oluyo o gün prolaktinime ve progesteronuma bakacak doktor, adetimi de 26. gün bekliyorum, 12. gün yumurtladım çünkü, acaba diyorum beta hcg de baktırsam çıkar mı ki bişey varsa, adetime 5 gün kamış oluyo ya :asigim:
günaydın canım hosbulduk nasılsın
günaydın canım iyi valla gün sayıyoruz senin gittiyse kırmızılar hemen başla çalışmalara artık durmak yokklava:
şenay doğumdan sonra 60kgya kadar düşmüştüm ben. araba aldım tuvvalete bile arabayla gitmeye başlayınca 65e çıktım. sonra oğluma sünnet yaptım o telaşla 60a yeniden indim bu kez tedavi süreci başladı bu sürede ilaç iğneler v.s. yüzünden 72kga kadar çıkmışımmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?