Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
şenay doğumdan sonra 60kgya kadar düşmüştüm ben. araba aldım tuvvalete bile arabayla gitmeye başlayınca 65e çıktım. sonra oğluma sünnet yaptım o telaşla 60a yeniden indim bu kez tedavi süreci başladı bu sürede ilaç iğneler v.s. yüzünden 72kga kadar çıkmışımmafoldumben

kızlar bence smartın listesindekiler sırasıyla hamiş olacak herkesin günü geçecek ve sidik testinde çift çizgi:)

Hamilelerin duası kabul olur derler, bizim için bol bol dua edersin sen de artık zemuszemus

öyle derler ama yılbaşı bileti için günlerce dua ettim son iki rakam çıktı anca.Demek ki 1 yıl önceden başlamam gerekirmiş.kaydirigubbakcemile2 şaka inşallah canım

Kızlar ben de Perşembe günü doktora gidicem, hormon testi için, 21. günüm oluyo o gün prolaktinime ve progesteronuma bakacak doktor, adetimi de 26. gün bekliyorum, 12. gün yumurtladım çünkü, acaba diyorum beta hcg de baktırsam çıkar mı ki bişey varsa, adetime 5 gün kamış oluyo ya :asigim:

son bir iki gündür sanki içimde bişeyler var gibi geliyo umarım hislerim beni yanıltmaz tabi bu arada belim ve sırtım ağrıyo göğüs ağrımda ona keza buda regl belirtileri olur bende genelde Allahım inş. bu ay başarabilmişimdir :Saruboceq:

amiiiiiiiiiinnnnnn canım yaaaa belirti aramıyorum ama bu ay bi tuhafım sanki değişik bişey umarım bebeğim benimledir

canım tuhafım dediğine göre belki de hissediyorsundur öyle oluyormuş ya ayyy hadi hayırlısııı işallaaaah hihoyyyt

ipekcim ebrulicim inşallah ya ama ağrım sızım yok pek. sadece göğüslerim farklı bu ay. 3-4 gündür acıyo ucları. ama dedimya karnım boş böle hani şişkinlik falan yok. bide sivilce çıkınca olurum gibi geliyo
mafoldumben
test yapmıyorum ben. kan testi hele kendiliğimden hiiiçç yapmadım hep tedavi aşamalarında yapıldı.
gereksiz geliyo bana adet gecikince yapılmalı mutlaka tabi. ama adet öncesi hem paraya yazık hemde strese sokuyo o 2saat varya geçmek bilmiyo inanın ömürden ömür gidiyo sanki o yüzden hep adetimi beklerim ben geçince yaparım geçerse tabişakkıdı

bayankarasu oldu o iş:)teste çıkacak inşallah:)opuyorumnanaktan

ayyyyy çıkabilir bence yaaaa bence baktır

Naber şekercim?Bende diyordum nerede bizim hatun :)) beklemeye aynen devam demek

Bence gitmişken baktır varsa zaten çıkar en azından son 5gün stresini yaşamazsın.

meraklanma hamileyken alsan bile doğumdan sonra verirsin canım dert etme olsunda bebiş
ben okadar çok koşturuyorumki ama çok fazlada yediğime rağmen almıyorum bu aralar bende şaşırdım ama akşamları bile eve gidince başka bi maraton başlıyo benim için belki seninde ilaçlardan olduğu için etkisi bitince vreceksindr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…