Zehsel hoşgeldin tatlışım :1hug:
canım tuhafım dediğine göre belki de hissediyorsundur öyle oluyormuş ya ayyy hadi hayırlısııı işallaaaah hihoyyyt
iyiyim canım benim sen nasılsın
ipekçim anlatmadın nekadar zaman sonra haile kaldığını belirtilerini
ipekcim ebrulicim inşallah ya ama ağrım sızım yok pek. sadece göğüslerim farklı bu ay. 3-4 gündür acıyo ucları. ama dedimya karnım boş böle hani şişkinlik falan yok. bide sivilce çıkınca olurum gibi geliyo
mafoldumben
test yapmıyorum ben. kan testi hele kendiliğimden hiiiçç yapmadım hep tedavi aşamalarında yapıldı.
gereksiz geliyo bana adet gecikince yapılmalı mutlaka tabi. ama adet öncesi hem paraya yazık hemde strese sokuyo o 2saat varya geçmek bilmiyo inanın ömürden ömür gidiyo sanki o yüzden hep adetimi beklerim ben geçince yaparım geçerse tabişakkıdı
bayankarasu oldu o iş:)teste çıkacak inşallah:)opuyorumnanaktan
ayyyyy çıkabilir bence yaaaa bence baktır
evet yaaa önceden belirti arardım hep ama bu ay bi başka belirti değilde sadece hissettiğim bu ama yinede emin olamıyo insan hüsrana uğramak istemiyorum ama yinede hamile gibi hissedyorum kendimi yılbaşından beri
ıyıyım bende işte geldık işe çalışıyorum aynen devam
hiç planda yoktu bizim.O yüzden özel bi çalışma olmadı:kedi:
Ama hissediyosun farklı oluyosun yani. Ben günüm yaklaşınca 4-5 gün önce WC ye gittim bir parça kan geldi,aha hasta oldum dedim 2 gün bekledim tık yok. Netten baktım meğerse hamilelik belirtisiymiş. Yine de çok takılı kalmadım sonuçta her belirti aynı olacak değil bişeyden etkilenmişimdir dedim. O hafta başladı zaten belirtiler.En önemlisi idrar kokun değişiyor ve sen anlıyosun koku değişikliğini ama bilmeyince ona yormuyosun tabii. Ben fabrika ortamında çalışıyorum,yürürken yerden 2 karış yukarda yürüyorum sanki o kadar kötü başım dönüyo,bu uzun zaman böyle oldu.Sonra çok sevdiğim bir şeyi yerken ani mide bulantıları yaşıyosun sadece ani daha sonra eyvah diyeceksin bu konuda merak etmekaydirigubbakcemile3 miden kazılıyor 1 saat önce yemek yemiş olsan bile...Anlıyosun yani farklı bişeyler yaşadığını. 2.çocukta daha bilinçli oluruz ama ilkleri anlamıyoruz işte. Sonra yoktur dedim kan tahlilleri de 20 tl civarında kıyamadım parama,eczaneden idrar tahlili aldım,2 çizgi çıktı yanlış mı acaba derken kan tahlili yaptrdım 5 haftalık hamileymişim.Ondan sonra serüven başlıyo...Haaa en çabuk belirti daha bunların hiç biri yokken gögüs uçların çok hassaslaşıyor,dokunamıyorsun bile. Zaten kimi yerlerde döllenmeden 1 hafta kadar sonra çıkan belirti olarak yazar ama kişisel de olabilir.
yok yaaaa daha baslamam ben çalışmalara haftasonu anca canım sıkıyo benı sonra yaaa
Bu bağlantı okulda bu akşama kadar beni öldürmezse ve böyle devam ederse birazdan soluğu kabinetin yanında alıp ben onu öldüreceğim.
Naber şekercim?Bende diyordum nerede bizim hatun :)) beklemeye aynen devam demek
Bence gitmişken baktır varsa zaten çıkar en azından son 5gün stresini yaşamazsın.
ya canım sıkılmak falan yok bebiş istemiyomuyuz biraz katlanıcaz hem bunu bi ödev gibi düşünmeyin akışına bırakın farkında bile olmuyosun gün aşırı yaptığının valla ben çok rahattım hiç zorla yapmadım
ipek göğüs ucu dedin hemen elim oaray gitti:))gelen giden olsa dicek bu hatun manyakmı orasını burasını elliyo:)sengözlerimebaksanab
hiç planda yoktu bizim.O yüzden özel bi çalışma olmadı:kedi:
Ama hissediyosun farklı oluyosun yani. Ben günüm yaklaşınca 4-5 gün önce WC ye gittim bir parça kan geldi,aha hasta oldum dedim 2 gün bekledim tık yok. Netten baktım meğerse hamilelik belirtisiymiş. Yine de çok takılı kalmadım sonuçta her belirti aynı olacak değil bişeyden etkilenmişimdir dedim. O hafta başladı zaten belirtiler.En önemlisi idrar kokun değişiyor ve sen anlıyosun koku değişikliğini ama bilmeyince ona yormuyosun tabii. Ben fabrika ortamında çalışıyorum,yürürken yerden 2 karış yukarda yürüyorum sanki o kadar kötü başım dönüyo,bu uzun zaman böyle oldu.Sonra çok sevdiğim bir şeyi yerken ani mide bulantıları yaşıyosun sadece ani daha sonra eyvah diyeceksin bu konuda merak etmekaydirigubbakcemile3 miden kazılıyor 1 saat önce yemek yemiş olsan bile...Anlıyosun yani farklı bişeyler yaşadığını. 2.çocukta daha bilinçli oluruz ama ilkleri anlamıyoruz işte. Sonra yoktur dedim kan tahlilleri de 20 tl civarında kıyamadım parama,eczaneden idrar tahlili aldım,2 çizgi çıktı yanlış mı acaba derken kan tahlili yaptrdım 5 haftalık hamileymişim.Ondan sonra serüven başlıyo...Haaa en çabuk belirti daha bunların hiç biri yokken gögüs uçların çok hassaslaşıyor,dokunamıyorsun bile. Zaten kimi yerlerde döllenmeden 1 hafta kadar sonra çıkan belirti olarak yazar ama kişisel de olabilir.
Ya kızlar bu ay herşey farklı ama yaaa, boşa test yaptırıp da hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum yaaa :çok üzgünüm: ne biliyim, kararsız kaldım :uhm:
Her zaman yumurtlama haftamda göğsüm şişer, acımaya başlar, adete kadar devam ederdi, şimdiyse hala başlamadı, zzaten yumurta akı kıvamındaki akıntım da sadece 1 gün geldi, o da çok az, acaba yumurtlamadım mı yaaa mafoldumben çok korkuyorum :sinifsinif:
canım günasırı olunca ödev gıbı oluyo valla o yuzden akısına bırakmak en güzelı canım ne zaman canım ısterse valla hiç zorlayamam kendımı napyım Allah ım ne zaman nasıp ederse olur çok çalıstıgım aylarıda bılırım ben yıne hamıle degıldım o yuzden hiç takılmıcam bu duruma tatlım hayırlsıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?