Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım tuhafım dediğine göre belki de hissediyorsundur öyle oluyormuş ya ayyy hadi hayırlısııı işallaaaah hihoyyyt

evet yaaa önceden belirti arardım hep ama bu ay bi başka belirti değilde sadece hissettiğim bu ama yinede emin olamıyo insan hüsrana uğramak istemiyorum ama yinede hamile gibi hissedyorum kendimi yılbaşından beri

ipekçim anlatmadın nekadar zaman sonra haile kaldığını belirtilerini

hiç planda yoktu bizim.O yüzden özel bi çalışma olmadı:kedi:
Ama hissediyosun farklı oluyosun yani. Ben günüm yaklaşınca 4-5 gün önce WC ye gittim bir parça kan geldi,aha hasta oldum dedim 2 gün bekledim tık yok. Netten baktım meğerse hamilelik belirtisiymiş. Yine de çok takılı kalmadım sonuçta her belirti aynı olacak değil bişeyden etkilenmişimdir dedim. O hafta başladı zaten belirtiler.En önemlisi idrar kokun değişiyor ve sen anlıyosun koku değişikliğini ama bilmeyince ona yormuyosun tabii. Ben fabrika ortamında çalışıyorum,yürürken yerden 2 karış yukarda yürüyorum sanki o kadar kötü başım dönüyo,bu uzun zaman böyle oldu.Sonra çok sevdiğim bir şeyi yerken ani mide bulantıları yaşıyosun sadece ani daha sonra eyvah diyeceksin bu konuda merak etmekaydirigubbakcemile3 miden kazılıyor 1 saat önce yemek yemiş olsan bile...Anlıyosun yani farklı bişeyler yaşadığını. 2.çocukta daha bilinçli oluruz ama ilkleri anlamıyoruz işte. Sonra yoktur dedim kan tahlilleri de 20 tl civarında kıyamadım parama,eczaneden idrar tahlili aldım,2 çizgi çıktı yanlış mı acaba derken kan tahlili yaptrdım 5 haftalık hamileymişim.Ondan sonra serüven başlıyo...Haaa en çabuk belirti daha bunların hiç biri yokken gögüs uçların çok hassaslaşıyor,dokunamıyorsun bile. Zaten kimi yerlerde döllenmeden 1 hafta kadar sonra çıkan belirti olarak yazar ama kişisel de olabilir.

ya evet bende adet geçmeden test yapamam hem paraya yazık hemde heyecanın cabası ama bugünlerde okadar heyecenlıyımki şeytan diyoki yarın git yaptır kan testi ama yok dayanamam bu heyecana adetin geçmesini beklemek daha güzel

bayankarasu oldu o iş:)teste çıkacak inşallah:)opuyorumnanaktan

ayyyyy çıkabilir bence yaaaa bence baktır

Ya kızlar bu ay herşey farklı ama yaaa, boşa test yaptırıp da hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum yaaa :çok üzgünüm: ne biliyim, kararsız kaldım :uhm:
Her zaman yumurtlama haftamda göğsüm şişer, acımaya başlar, adete kadar devam ederdi, şimdiyse hala başlamadı, zzaten yumurta akı kıvamındaki akıntım da sadece 1 gün geldi, o da çok az, acaba yumurtlamadım mı yaaa mafoldumben çok korkuyorum :sinifsinif:

Bu bağlantı okulda bu akşama kadar beni öldürmezse ve böyle devam ederse birazdan soluğu kabinetin yanında alıp ben onu öldüreceğim.

evet yaaa önceden belirti arardım hep ama bu ay bi başka belirti değilde sadece hissettiğim bu ama yinede emin olamıyo insan hüsrana uğramak istemiyorum ama yinede hamile gibi hissedyorum kendimi yılbaşından beri

canım ya işallah hamilesindirrrr nasıl geçicek 6 gün meraktan çatlarım ben :)) neyse yeterki bebiş olsun biz beklerizzzzzz :))

ıyıyım bende işte geldık işe çalışıyorum aynen devam

anladım canım kolay gelsin :1hug:

ipek göğüs ucu dedin hemen elim oaray gitti:))gelen giden olsa dicek bu hatun manyakmı orasını burasını elliyo:)sengözlerimebaksanab

yok yaaaa daha baslamam ben çalışmalara haftasonu anca canım sıkıyo benı sonra yaaa

ya canım sıkılmak falan yok bebiş istemiyomuyuz biraz katlanıcaz hem bunu bi ödev gibi düşünmeyin akışına bırakın farkında bile olmuyosun gün aşırı yaptığının valla ben çok rahattım hiç zorla yapmadım

Naber şekercim?Bende diyordum nerede bizim hatun :)) beklemeye aynen devam demek

Bence gitmişken baktır varsa zaten çıkar en azından son 5gün stresini yaşamazsın.

Canımcım ben de diğer topiklere bakıyorum arada bir sırf seni görürüm belki diye valla, ama rastgelmedim hiç yaa :çok üzgünüm: ösledim valla kısss:1hug:
napıyosun bekliyo musun sen de hala benim gibi :çok üzgünüm:

canım günasırı olunca ödev gıbı oluyo valla o yuzden akısına bırakmak en güzelı canım ne zaman canım ısterse valla hiç zorlayamam kendımı napyım Allah ım ne zaman nasıp ederse olur çok çalıstıgım aylarıda bılırım ben yıne hamıle degıldım o yuzden hiç takılmıcam bu duruma tatlım hayırlsıı

kaydirigubbakcemile3
ipek göğüs ucu dedin hemen elim oaray gitti:))gelen giden olsa dicek bu hatun manyakmı orasını burasını elliyo:)sengözlerimebaksanab

daha o kadar çok elliyceksin ki deişik yerlerini.Paronayak olacaksın.Bir kaç gün miden bulanmıycak acaba bebişe bişey mi oldu diyeceksin hemen göğüs ucuna dokunacaksın hani hormon seviyesi düşerse onlar da acımaz ya...kaydirigubbakcemile3

hıımmm anladım canım ne güzel yaaa ben 7 aydır bekliyorum ama belirti pek aramıyorum kafam karışmasın diye sadece bu ay hissettiklerim başka türlü hayra yoruyorum hayır olsun

porti burda kalalım nolurrrrrrrrr ben bu topiğide çok seviyom hadi be portiiiiiiiiiiii:)aldatmakta güzeldir:)

canım ya bende bu ay kendimi çok inceledim diyim yumurtladığımı bi türlü algılayamadm.akıntım vardı ama şeffaf yada yumurta akı gibi değildi bende hala acaba yumurtlamadımmı diye düşünüyorum üzme kendini bakalm canım önümüze biz.

ben bişeyi hep merak etmişimdir. Çok çalıştığım aylar demişsin ya :kedi: haftada kaç gün birliktelik oluyordu. Çünkü her gün olursa zaten erkeğin sperm kalitesi düşüyormuş.Erkek ancak 48 saatte sperm depolayabiliyormuş.Çok araştıran bi milletiz ya ordan biliom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…