smart girl canım nasılsın
Ya kızlar bu ay herşey farklı ama yaaa, boşa test yaptırıp da hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum yaaa :çok üzgünüm: ne biliyim, kararsız kaldım :uhm:
Her zaman yumurtlama haftamda göğsüm şişer, acımaya başlar, adete kadar devam ederdi, şimdiyse hala başlamadı, zzaten yumurta akı kıvamındaki akıntım da sadece 1 gün geldi, o da çok az, acaba yumurtlamadım mı yaaa mafoldumben çok korkuyorum :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3
daha o kadar çok elliyceksin ki deişik yerlerini.Paronayak olacaksın.Bir kaç gün miden bulanmıycak acaba bebişe bişey mi oldu diyeceksin hemen göğüs ucuna dokunacaksın hani hormon seviyesi düşerse onlar da acımaz ya...kaydirigubbakcemile3
Canımcım ben de diğer topiklere bakıyorum arada bir sırf seni görürüm belki diye valla, ama rastgelmedim hiç yaa :çok üzgünüm: ösledim valla kısss:1hug:
napıyosun bekliyo musun sen de hala benim gibi :çok üzgünüm:
canım ya bende bu ay kendimi çok inceledim diyim yumurtladığımı bi türlü algılayamadm.akıntım vardı ama şeffaf yada yumurta akı gibi değildi bende hala acaba yumurtlamadımmı diye düşünüyorum üzme kendini bakalm canım önümüze biz.
canım ya işallah hamilesindirrrr nasıl geçicek 6 gün meraktan çatlarım ben :)) neyse yeterki bebiş olsun biz beklerizzzzzz :))
anladım canım kolay gelsin :1hug:
inşallaaaaah ellerim kelebeeeeeeemmmmm:)
ya ocak 12 benim doğumgünüm ve nikah tarihimiz sidik testimdeki çift çizgiyi kocişe hediye etmek istiyorum:):CüvCüv:
ya ocak 12 benim doğumgünüm ve nikah tarihimiz sidik testimdeki çift çizgiyi kocişe hediye etmek istiyorum:):CüvCüv:
evet canım yaa nasıl geçicek bende bilmiyorum hayırlısı artık ama gelmediysede çalışmalara devam yılmıcam biliyorum gelicek bebeğim bana:dance:
ben bişeyi hep merak etmişimdir. Çok çalıştığım aylar demişsin ya :kedi: haftada kaç gün birliktelik oluyordu. Çünkü her gün olursa zaten erkeğin sperm kalitesi düşüyormuş.Erkek ancak 48 saatte sperm depolayabiliyormuş.Çok araştıran bi milletiz ya ordan biliom..
kıs beklemeye aynen devam valla,sadece son 2 reglimde daha bi relax oldum,alıştık heralde tek çizgi görmeye.eskisi kadar takılmıyorum daha çabuk atlatıyorum.Bu perşembe ben de doktora gideceğim yumurta takibi için.çatladı çatlayacak o günlerde :))
hamileysen kan tahlilinde döllenmeden sonra çıkıyor gününü beklemene gerek yok canım. bence git yaptır beklemek zor.düşünsene akşam kocana güzel haber veriyosun.Zaten yok devam çalışmaya.
yok canım yaa ben dayanamam o heyecana zaten kocişime kızdım bu ay eğer varsa çok geç söylücem hatta o bana sorucak adet olmadınmı diye ben ona hayır oldum dicem üzülsün oda sonra 17 ocak doğum günü testi paket yapıp hediye edicem süpriz olsun
canım söyleyeyım adetım bıter bıtmez baslıyodum çalışmalara dıger adet günüm gelene kadar hep günasırı bazende ıkı gün üst üste bu kadardan sık olamaz zaten yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?