Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım yaaa kötü düşünme hemen o zaman yaptırma sen yinede adetinin geçmesini bekle

inşallaaaaah ellerim kelebeeeeeeemmmmm:)
ya ocak 12 benim doğumgünüm ve nikah tarihimiz sidik testimdeki çift çizgiyi kocişe hediye etmek istiyorum:):CüvCüv:

kıs beklemeye aynen devam valla,sadece son 2 reglimde daha bi relax oldum,alıştık heralde tek çizgi görmeye.eskisi kadar takılmıyorum daha çabuk atlatıyorum.Bu perşembe ben de doktora gideceğim yumurta takibi için.çatladı çatlayacak o günlerde :))

Beklemekten başka çere yok artık, napalım, Perşembe günü progesteron testi sonucunda anlaşılacak nasılsa yumurtlama olup olmadığı, olduysa ultrasonda da görür heralde, hayırlısı artık canımcım :Saruboceq:

canım ya işallah hamilesindirrrr nasıl geçicek 6 gün meraktan çatlarım ben :)) neyse yeterki bebiş olsun biz beklerizzzzzz :))

anladım canım kolay gelsin :1hug:

evet canım yaa nasıl geçicek bende bilmiyorum hayırlısı artık ama gelmediysede çalışmalara devam yılmıcam biliyorum gelicek bebeğim bana:dance:

ya ocak 12 benim doğumgünüm ve nikah tarihimiz sidik testimdeki çift çizgiyi kocişe hediye etmek istiyorum:):CüvCüv:

inşallah erkekler salaklaşıyolar resmen.çok güzel olur valla

şenaycım inşallah canım ya. hele bi hamile kalalımda kilo hiç problem deil valla

evet canım yaa nasıl geçicek bende bilmiyorum hayırlısı artık ama gelmediysede çalışmalara devam yılmıcam biliyorum gelicek bebeğim bana:dance:

hamileysen kan tahlilinde döllenmeden sonra çıkıyor gününü beklemene gerek yok canım. bence git yaptır beklemek zor.düşünsene akşam kocana güzel haber veriyosun.Zaten yok devam çalışmaya.

canım söyleyeyım adetım bıter bıtmez baslıyodum çalışmalara dıger adet günüm gelene kadar hep günasırı bazende ıkı gün üst üste bu kadardan sık olamaz zaten yanı

Beklenen adet tarihin 20 si falan civarında yani öyle mi? Hayırlısı olsun canımcım :Saruboceq: ben bayağı zamandır bu topikte takılıyorum hayatım, ortam çok güsel, çok sıcak, sadece hamilelik değil neler neler paylaşıyoruz burda, kırk yıllık arkadaş gibi olduk, eşlerimize anlatamadıklarımızı burda birbirimize anlatıyoruz valla kaydirigubbakcemile3 inşallah sen de katılırsın bundan sonra bize yerimseniben:1hug:

hamileysen kan tahlilinde döllenmeden sonra çıkıyor gününü beklemene gerek yok canım. bence git yaptır beklemek zor.düşünsene akşam kocana güzel haber veriyosun.Zaten yok devam çalışmaya.

yok canım yaa ben dayanamam o heyecana zaten kocişime kızdım bu ay eğer varsa çok geç söylücem hatta o bana sorucak adet olmadınmı diye ben ona hayır oldum dicem üzülsün oda sonra 17 ocak doğum günü testi paket yapıp hediye edicem süpriz olsun

bayankarasu su lınkı nasıl yaptın canım bende ıstıyorum yapmak ama olmuyor

Ayyyyyy çok heyecanlandım sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlar işim gereği cok fazla giremiyorum buraya..zaten girince de geçmişi okumaktan başım dönüyo..:bbo:

ama mutlaka durumumdan haberdar edecegim sizleri emin olun. Bizden dua isteyenler olmus.mevlam dileyen isteyen herkese HAYIRLI EVLATLAR NASıP ETSıN.

inşallah hediye edersin ya bende hep onu düşünüyorum,süper olacağına inanıyorum kuşum.
ilk denemelerde eşimin doğumgünü yakındı geldi çattı olmadı,dedim diğer aya benim doğumgünümde süpriz yaparım.Gene olmadı.Nikah tarihimiz,düğün tarihimiz derken ramazan bayramı geldi olmadı,kurban bayramı geldi gene olmadı dedik yılbaşı hediyesi olur...Yılbaşı gelemden kırmızılar geldi...Yani 1 yıl olacak neredeyse ama bi türlü testi kutunun içine koyup fiyonk yapıp hediye etme hayalimi gerçekleştiremiyorum
akannehir mafoldumben

canım söyleyeyım adetım bıter bıtmez baslıyodum çalışmalara dıger adet günüm gelene kadar hep günasırı bazende ıkı gün üst üste bu kadardan sık olamaz zaten yanı

o zaman bravo valla.ben bu kadar sık yapsam komalık olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…