Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla ben oğlumda bilmediğim için hiç farketmedim belirti falan. tek bildiğim uyuyakalıyodum Tv izlerken. ki çok gülerdim öle uyuyakalanlara anneme mesela:roflol:
eğer hamileysem ki sanmıyorum sivilcem yanıltmaz,
yinede bi umut benim belim inanılmaz ağrıdı kızlar 1haftadır ve göğüs ucları acıyo ha bide dün midem patlıcakmış gibiydi sancı böle gaz sancısı gibiydi. ve tuhaftırki her ay kasık ağrısı olup adet olurdum bu ay kasıklarımda ağrı yok

madeeeeeee sidik testi diyosun ya ay çok samimi ya sidik testi:roflol::roflol:

kızım özgür sevişme gerçekleştiremiyon anladım ben senin derdini:CADIARZUsalcan çayıra aha tuttumu tutmadımı diye düşünmücen o zaman tamamdır:lepi:

kızım özgür sevişme gerçekleştiremiyon anladım ben senin derdini:CADIARZUsalcan çayıra aha tuttumu tutmadımı diye düşünmücen o zaman tamamdır:lepi:

Ya yukarıda da arkadaşın dediği gibi adet bitince bi başlıyosun diğerinin gelmesine bi kaç gün kalana kadar özgürlük mü kalıyor ?Beyin şartlanıyor.Hep ya tutarsa ya tutarsa,tutmadıysa tutsun düşüncesiyle...

bayankarasu su lınkı nasıl yaptın canım bende ıstıyorum yapmak ama olmuyor

Bak şimdi tatlım anlatıyorum adım adım:
1. adım: Trying To Conceive Ticker adresine gir
2. adım: Açılan sayfada Ruler/Slider seç ve Next de
3. adım: Sıradaki sayfada 16 ya kadar sayfalarda farklı resim formatları var istediğin bitanesini seç, başındaki butonu tıklayarak, ben 6. sayfadaki yumurta resmini seçtim yerimseniben sonra yine Next
4. adım : Sıradaki sayfada 10 a kadar olan sayfalarda bulunduğun günün resmini seçiyosun, ben 5. sayfadaki civciv resmini seçtim yerimseniben sonra yine Next
5. adım : Gelen sayfada
Cycle Start Date: Son adetinin başlama tarihi
Cycle Length: Siklusunun uzunluğu
Ovulation Cycle Day: bunu boş bırakabilirsin yerimseniben
Current Time: 1 a.m. yap
Sonra yine Next diyosun
6. Adım: Açılan sayfada grafiğin görünüyo zaten, hemen altında da bbCode: var.
O kodun içinden ....[img] arası olan kısmı kopyalayıp kullanıcı panelindeki Profil Düzenle bölümdeki kendi kısmına yapıştırıyosun yerimseniben hepsi bu yerimseniben
kolay gelsin canımcım, takıldığın yer olursa sor burdayım ben :1hug: [/B]

portiiiii ve bütün kızlar hayat felsefemizi değiştiriyoruz...çocuğu unutuyoruz fentezi alemine dalıyoruz:)herkes kıçı açıkta bırakan don alıyo üstümüzede bi tül hadi hayırlı olsun:):dance:

Kıs sen delirdin mi benim kociş beni öyle görse pestilimi çıkarır be, zaten herif 90 kilo ben 45 :roflol: :roflol: :roflol:

eee ben yusyuvarlak halimle nasıl yapcam bunu.hiç yakışmıyooo ne gecelik ne iç çamaşırı.Kötü taraflarından biri bu:gitme:

eee ben yusyuvarlak halimle nasıl yapcam bunu.hiç yakışmıyooo ne gecelik ne iç çamaşırı.Kötü taraflarından biri bu:gitme:

Kız sen zaten 5.5 aylık değil misin, ne işin var senin fantaziyle filan, kocişine sarılıp uyuyacan sen artık, senden geçti bu işler, fantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazi bizim işimiz ha ha ha :roflol: :roflol: :roflol:

selam arkadaşlar bugün tam 6 gün geçti dün test yaptım bişi çıkmadı hala gelen giden belirtide yok ne yapmalıyım ?

selam arkadaşlar bugün tam 6 gün geçti dün test yaptım bişi çıkmadı hala gelen giden belirtide yok ne yapmalıyım ?

canımcım kan testi yaptırsana ozaman varsa çıkar zaten yoksada bi doktora gidersin söktürücü alırsın aman yada ne bileyim derdini anlatırsın 6 günde az değil yani

Kız sen zaten 5.5 aylık değil misin, ne işin var senin fantaziyle filan, kocişine sarılıp uyuyacan sen artık, senden geçti bu işler, fantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazi bizim işimiz ha ha ha :roflol: :roflol: :roflol:

biz de öle yapıyoruz aslında ama insan kendini kötü hissediyo hissedince anlarsın koca bi göbek büyümüş kalçayla adamın yanında yatıyosun,tv de 90-60-90 hatunlar:gitme:

Tatlım bence sen 10. güne kadar bekle yine nolur nolmaz ama daha fazla gecikirse doktora görün, belki bi sorun vardır, kist falan, Allah göstermesin ama varsa da çok geç olmadan çaresine bakılır en azından, psikolojini de rahat tutmaya çalış bu arada, psikolojik olarak da ileri atıyo olabilirsin adetini canımcım :teselli:

perşembeye kadar olmazsam perşembe gidicem inşallah kaç günde belli olur idrarda çıkmadı bende bazılarının belli olmaz diyolar valla çatladım arkadaşlar ya teşekkürler suozdek

teşekkürler arkadaşlar hepinize sonucu size haber veririm inşallah

:roflol::roflol: ıKı TANE KARPUZ YANYANA ORTADA ÇıZGı:roflol:

AYTENKA en garantisi kan testi 2saate sonucu alırsın
idrarda çıkmayabiliyo ay pardon sidik testinde dimi made :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…