inşallah hediye edersin ya bende hep onu düşünüyorum,süper olacağına inanıyorum kuşum.
ilk denemelerde eşimin doğumgünü yakındı geldi çattı olmadı,dedim diğer aya benim doğumgünümde süpriz yaparım.Gene olmadı.Nikah tarihimiz,düğün tarihimiz derken ramazan bayramı geldi olmadı,kurban bayramı geldi gene olmadı dedik yılbaşı hediyesi olur...Yılbaşı gelemden kırmızılar geldi...Yani 1 yıl olacak neredeyse ama bi türlü testi kutunun içine koyup fiyonk yapıp hediye etme hayalimi gerçekleştiremiyorum akannehir mafoldumben
madeeeeeee sidik testi diyosun ya ay çok samimi ya sidik testi:roflol::roflol:
kızım özgür sevişme gerçekleştiremiyon anladım ben senin derdini:CADIARZUsalcan çayıra aha tuttumu tutmadımı diye düşünmücen o zaman tamamdır:lepi:
bayankarasu su lınkı nasıl yaptın canım bende ıstıyorum yapmak ama olmuyor
Ya yukarıda da arkadaşın dediği gibi adet bitince bi başlıyosun diğerinin gelmesine bi kaç gün kalana kadar özgürlük mü kalıyor ?Beyin şartlanıyor.Hep ya tutarsa ya tutarsa,tutmadıysa tutsun düşüncesiyle...
portiiiii ve bütün kızlar hayat felsefemizi değiştiriyoruz...çocuğu unutuyoruz fentezi alemine dalıyoruz:)herkes kıçı açıkta bırakan don alıyo üstümüzede bi tül hadi hayırlı olsun:):dance:
portiiiii ve bütün kızlar hayat felsefemizi değiştiriyoruz...çocuğu unutuyoruz fentezi alemine dalıyoruz:)herkes kıçı açıkta bırakan don alıyo üstümüzede bi tül hadi hayırlı olsun:):dance:
eee ben yusyuvarlak halimle nasıl yapcam bunu.hiç yakışmıyooo ne gecelik ne iç çamaşırı.Kötü taraflarından biri bu:gitme:
selam arkadaşlar bugün tam 6 gün geçti dün test yaptım bişi çıkmadı hala gelen giden belirtide yok ne yapmalıyım ?
selam arkadaşlar bugün tam 6 gün geçti dün test yaptım bişi çıkmadı hala gelen giden belirtide yok ne yapmalıyım ?
Kız sen zaten 5.5 aylık değil misin, ne işin var senin fantaziyle filan, kocişine sarılıp uyuyacan sen artık, senden geçti bu işler, fantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazi bizim işimiz ha ha ha :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?