Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biz de öle yapıyoruz aslında ama insan kendini kötü hissediyo hissedince anlarsın koca bi göbek büyümüş kalçayla adamın yanında yatıyosun,tv de 90-60-90 hatunlar:gitme:

Şaka yaptım kıs, üzülme hemen, beni de ağlatacan bak, zaten aşırı sulugözüm bugünlerde yine mafoldumben
Zaten sizinkinin de ayrı güzellikleri olur canım, fantazi şart mı, benim kociş şimdi bile adetim yaklaşınca içerde bebiş vardır belki diye göbüşüme sarılıp yatıyo, gece boyunca çekmiyo elini ordan, senin gibi olsam hiç bırakmaz heralde sarılmayı, valla bende mi anormallik var bilmiyom ama ben sarılmayı sevişmekten daha çok seviyorum açıkçası :kedi:
senin kocişte seni sarılarak, koklayarak, öperek sever, o daha güzel ya canımın içi... Şeniz

ooo kızlar konular derin baya
bende bi dalayım bi aralar özlemde diyordu aynı şeyleri ben yapıyom valla benim kocam hergün beni öyle üşüten şeylerle görmek istiyo ama ben donuyom ya bu soğukta şöyle bi kapalı kreasyon çalışsa şu iç çamaşırcılar rahat edicem vallakaydirigubbakcemile3

güzel haberlerini bekliyoruz tatlım işallah bebeğin seninledir :1hug:

Bende yaptım bayankarasu teşekkür ederim,birinin anlatması lazımmış :)) ama değiştirsem mi pek sade bişi oldu

canım çok güzel anlatmıssın ama nereye yapıstıcam onu anlamadım ben

Tatlışım Profil Düzenle bölümüne gir kullanıcı panelinden, sonra ordan Kişisel Bilgiler başlığı var aşağıda biraz, ordan da Çizelgeler diye biyer var, oraya yapıştır kodu yerimseniben

Son düzenleme:
Tatlışım Profil Düzenle bölümüne gir kullanıcı panelinden, sonra ordan Kişisel Bilgiler başlığı var aşağıda biraz, ordan da Grafikler diye biyer var, oraya yapıştır kodu yerimseniben

olmus canımya tesekkürler

aa bak çok güzel bi konuya değindin şimdi.evet benim kociş de sarılıyo,konuşuyo vs ama erkekler bizim kadar duyarlı olmuyor. onlar hissetmedikleri için sanırım tam anlamıyla ellerine alınca yaşıyolar.bu konuda derin bi araştırma yaptım sonuçlar böyle...biz içimizde taşıdığımız için daha duygusal oluyoruz. Bebeiş tepki vermiyo bişey mi oldu acaba diyorum yok ne olacak diyo kavga başlıyo:bu kadar duyarlısın işte diye....Zaten bu iş yoğunluğunda bu kadar yorgunlukta,fantazi neymiş valla sadece tv karelerindeki komedi gibi kalıyo. En geç 10 yataktayım ben.

ya karasu bizim ticker ne diyo şimdi:)

Canım bizim çizelge diyo ki şu an siklusun 19. günündeymişiz, bu menstrual döngü çizelgesi, şimdilik ancak bunu yapabiliyoruz, inşallah hamiş kaldığımızda bebişlerimizin haftalarını yapıcaz böyle opuyorumnanaktan ne güsel olacak opuyorumnanaktan

yaaaaaaaa pişi kokuyoooooooooo ay mis gibi bee
da yapacak kimse yokki burda dışarda lokma mı dağıtıyolar acabaCADIARZU

19. g
19.günde napıyoruz peki çalışmaya devamı:)tickerımı size anlatmak istiyorum görüyosunuz iki insan bunların biri ben diğeri kociş o atıyo ben tutuyorum sonra kurbik(sidik)testinde çıkıyo:)

izmirhayal kıs sen de mi burdasın :1hug: anaaaaaaaaaaaaam burda olmasını istediğim herkes teker teker dökülüyo olaya bak yaaa :1hug:

19. g
19.günde napıyoruz peki çalışmaya devamı:)tickerımı size anlatmak istiyorum görüyosunuz iki insan bunların biri ben diğeri kociş o atıyo ben tutuyorum sonra kurbik(sidik)testinde çıkıyo:)

Süpermiş valla kaydirigubbakcemile3 sidik testi haaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…