biz de öle yapıyoruz aslında ama insan kendini kötü hissediyo hissedince anlarsın koca bi göbek büyümüş kalçayla adamın yanında yatıyosun,tv de 90-60-90 hatunlar:gitme:
Bak şimdi tatlım anlatıyorum adım adım:
1. adım: Trying To Conceive Ticker adresine gir
2. adım: Açılan sayfada Ruler/Slider seç ve Next de
3. adım: Sıradaki sayfada 16 ya kadar sayfalarda farklı resim formatları var istediğin bitanesini seç, başındaki butonu tıklayarak, ben 6. sayfadaki yumurta resmini seçtim yerimseniben sonra yine Next
4. adım : Sıradaki sayfada 10 a kadar olan sayfalarda bulunduğun günün resmini seçiyosun, ben 5. sayfadaki civciv resmini seçtim yerimseniben sonra yine Next
5. adım : Gelen sayfada
Cycle Start Date: Son adetinin başlama tarihi
Cycle Length: Siklusunun uzunluğu
Ovulation Cycle Day: bunu boş bırakabilirsin yerimseniben
Current Time: 1 a.m. yap
Sonra yine Next diyosun
6. Adım: Açılan sayfada grafiğin görünüyo zaten, hemen altında da bbCode: var.
O kodun içinden ....[img] arası olan kısmı kopyalayıp kullanıcı panelindeki Profil Düzenle bölümdeki kendi kısmına yapıştırıyosun yerimseniben hepsi bu yerimseniben
kolay gelsin canımcım, takıldığın yer olursa sor burdayım ben :1hug: [/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]canım çok güzel anlatmıssın ama nereye yapıstıcam onu anlamadım ben [/COLOR][/B]
kız bayankarasu aynı çıktık:)
perşembeye kadar olmazsam perşembe gidicem inşallah kaç günde belli olur idrarda çıkmadı bende bazılarının belli olmaz diyolar valla çatladım arkadaşlar ya teşekkürler suozdek
teşekkürler arkadaşlar hepinize sonucu size haber veririm inşallah
canım çok güzel anlatmıssın ama nereye yapıstıcam onu anlamadım ben
Tatlışım Profil Düzenle bölümüne gir kullanıcı panelinden, sonra ordan Kişisel Bilgiler başlığı var aşağıda biraz, ordan da Grafikler diye biyer var, oraya yapıştır kodu yerimseniben
Şaka yaptım kıs, üzülme hemen, beni de ağlatacan bak, zaten aşırı sulugözüm bugünlerde yine mafoldumben
Zaten sizinkinin de ayrı güzellikleri olur canım, fantazi şart mı, benim kociş şimdi bile adetim yaklaşınca içerde bebiş vardır belki diye göbüşüme sarılıp yatıyo, gece boyunca çekmiyo elini ordan, senin gibi olsam hiç bırakmaz heralde sarılmayı, valla bende mi anormallik var bilmiyom ama ben sarılmayı sevişmekten daha çok seviyorum açıkçası :kedi:
senin kocişte seni sarılarak, koklayarak, öperek sever, o daha güzel ya canımın içi... Şeniz
ya karasu bizim ticker ne diyo şimdi:)
Bende yaptım bayankarasu teşekkür ederim,birinin anlatması lazımmış :)) ama değiştirsem mi pek sade bişi oldu
güzel haberlerini bekliyoruz tatlım işallah bebeğin seninledir :1hug:
19. g
19.günde napıyoruz peki çalışmaya devamı:)tickerımı size anlatmak istiyorum görüyosunuz iki insan bunların biri ben diğeri kociş o atıyo ben tutuyorum sonra kurbik(sidik)testinde çıkıyo:)
inşallah kızlar hayırlısı olur hakkımda ve bebiş istiyenlerin hakkında allaha emanet olun herkeze teşekkürler
portiiiiiiiii diğer topiği satalım kız ne dersin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?