19. g
19.günde napıyoruz peki çalışmaya devamı:)tickerımı size anlatmak istiyorum görüyosunuz iki insan bunların biri ben diğeri kociş o atıyo ben tutuyorum sonra kurbik(sidik)testinde çıkıyo:)
Bi görünüp kaybolmak yok, yine bekleriz yerimseniben
Ne satması kıs ben büyümeğe gidicem,yenisini alacam sengözlerimebaksanab
karasu senin eşin de mi öğretmen?bi de branşını çok merak ettim.
Tatlışım Profil Düzenle bölümüne gir kullanıcı panelinden, sonra ordan Kişisel Bilgiler başlığı var aşağıda biraz, ordan da Çizelgeler diye biyer var, oraya yapıştır kodu yerimseniben
Evet canım eşim de öğretmen, ikimiz de bilgisayar öğretmeniyiz :1hug:
offffff bende yarına randevu aldım agdaya gıdıyorum valla offf canım acımasa bari
offffff bende yarına randevu aldım agdaya gıdıyorum valla offf canım acımasa bari
ben zaten bizde bi ticaret zekası fark etmiştim:)şimdi kızlar yeni bir terapi yöntemi öneriyorum hep beraber diyoruzki KIŞ KIŞ KIRMIZILAR KIŞ KIŞ,GEL GEL BEBİŞ GEL GEL:kedi:
olmuşşş :lepi: yuppiiii teşekkürler karasuu opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: etrafımdakiler cidden delirdiğimi düşünecek,kendi kendime sırıtıyorum :)
Evet bi toplantı ayarla bunu konuşalım kızlarla. :dance:
Ayyyyyyyyyyyyyy ben hiç dayanamam ağdanın acısına yaahuuuuuuuuuuuuuuuuuu aklıma geldikçe bi tuhaf oluyom vallaaa kafamçokkarıştı
Kızlar ben şimdi derse giricem, sonra da öğle tatili malum yerimseniben öğle arasında da eve koşup akşam için biber doldurucam, akşam da gider gitmez ocağa atarım, kociş gelene kadar pişer yerimseniben anlicanız 1-2 saat kadar yokum, okula döner dönmez yine burdayım, pembedananın müjdeli haberini duymak için sabırsızlanıyorum zemuszemus hoşçakalın canlarım, öpüyorum hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan
Kızlar ben şimdi derse giricem, sonra da öğle tatili malum yerimseniben öğle arasında da eve koşup akşam için biber doldurucam, akşam da gider gitmez ocağa atarım, kociş gelene kadar pişer yerimseniben anlicanız 1-2 saat kadar yokum, okula döner dönmez yine burdayım, pembedananın müjdeli haberini duymak için sabırsızlanıyorum zemuszemus hoşçakalın canlarım, öpüyorum hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan
kız toplantı ve gösteri yürüyüşüne aykırı bi hareket olmasın bualkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?