Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
19. g
19.günde napıyoruz peki çalışmaya devamı:)tickerımı size anlatmak istiyorum görüyosunuz iki insan bunların biri ben diğeri kociş o atıyo ben tutuyorum sonra kurbik(sidik)testinde çıkıyo:)

Tatlım valla tamamen bırakmasan da ara verebilirsin artık bir iki gün, ben yavaşlattım artık çalışmaları, 26. günümde de kırmızı kartı bekliyorum bakalım hayırlısı inşallah yemeyiz tabi :Saruboceq:

offffff bende yarına randevu aldım agdaya gıdıyorum valla offf canım acımasa bari

Tatlışım Profil Düzenle bölümüne gir kullanıcı panelinden, sonra ordan Kişisel Bilgiler başlığı var aşağıda biraz, ordan da Çizelgeler diye biyer var, oraya yapıştır kodu yerimseniben

bende denedim oldumu acaba???

Evet canım eşim de öğretmen, ikimiz de bilgisayar öğretmeniyiz :1hug:

ne güzel kesin aynı okuldasınızdır da.....keşke ben de öğretmen falan olsaymışım.çok şanslısınız.yarım gün okul,esnek saatler..................

olmuşşş :lepi: yuppiiii teşekkürler karasuu opuyorumnanaktan

ben zaten bizde bi ticaret zekası fark etmiştim:)şimdi kızlar yeni bir terapi yöntemi öneriyorum hep beraber diyoruzki KIŞ KIŞ KIRMIZILAR KIŞ KIŞ,GEL GEL BEBİŞ GEL GEL:kedi:

:roflol: :roflol: etrafımdakiler cidden delirdiğimi düşünecek,kendi kendime sırıtıyorum :)

Evet bi toplantı ayarla bunu konuşalım kızlarla.
:dance:

Kızlar ben şimdi derse giricem, sonra da öğle tatili malum yerimseniben öğle arasında da eve koşup akşam için biber doldurucam, akşam da gider gitmez ocağa atarım, kociş gelene kadar pişer yerimseniben anlicanız 1-2 saat kadar yokum, okula döner dönmez yine burdayım, pembedananın müjdeli haberini duymak için sabırsızlanıyorum zemuszemus hoşçakalın canlarım, öpüyorum hepinizi en kocamanından opuyorumnanaktan

Ayyyyyyyyyyyyyy ben hiç dayanamam ağdanın acısına yaahuuuuuuuuuuuuuuuuuu aklıma geldikçe bi tuhaf oluyom vallaaa kafamçokkarıştı

vallahı alıstım ben canım artık yıllardır daha temız oluyo agdayla napayım mecbur işte

şanslısın demiştim. ben öğle arası çıkcam yemek yapıp gelcemmmmm:bbo:
hadi kolay gelsin şeker

güle güle canım benım beklıyoruz yıne çok özletme kendını görüşürüz by

iyi dersler hocam :)) Çocukların gözlerinden öperim

görüşürüz kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…