Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ne güzel kesin aynı okuldasınızdır da.....keşke ben de öğretmen falan olsaymışım.çok şanslısınız.yarım gün okul,esnek saatler..................

Tatlım aynı okulda değiliz biz, ben şehir merkezindeyim, eşimin okulu ilçede malesef her gün gidiş geliş yapıyo, çok yoruluyo kocişim( bi de biz diğer öğretmenler gibi yarım gün de çalışmıyoruz, tam gün, yani 8-5 mesaimiz var mafoldumben formatörlük diye bişey var bizim branşta, idarecilerle aynı mesai saatlerine uyuyosun, yani tüm gün okuldasın, hatta yarıyıl tatilimiz bile yok bizim, ama ücreti iyi en azından çok şükür yerimseniben
işte öle canımcım.
Hadi ben kaçtım kızlar, öğleden sonra görüşürüz opuyorumnanaktan

Çok tatlı olmuş canımcım yerimseniben senin az kalmış ne güsel :1hug: inşallah meleğin seninledir :Saruboceq:

İnşallah canım... Şöyle birşey oldu.Çocukluk arkadaşım (ağretim) rüyasında görmüş beni gelinlikleymişim ya hamilesin ya hamile kalacaksın dedi inş. dedim bende.Birde eşim rüyasında duvara ok atıyor görmüş kendisini anlamıda erkek bebeğe işaretmiş bakalım hayırlısı... hayırlı sağlıklı evlat olsunda hayırlısı ne zamansa ozaman olsun..

hadi öptüm şeker...ipekcim özel hastanedemi doğum düşünüyosun?

yok canım bizim doktor devlet hastanesinde çalışıyo orda yapıcaz. Zaten pek çok kişi bu sistemde ilerliyor.Dışarda özel dr doğum bedava.ASlında sıkıntılı oluyomuş devlette doğum,hemşireler falan çok kötü davranıyolarmış ama çivi çiviyi söker hesabı yapıcam.

bak bu çok doğru.annem de beni hamile kalmadan önce düğünümü görmüş üstüste bir kaç kere. bize de dediler hamilelik haberi bu.inşallah öyledir.:teytey:

hayırlısı olur inşallah:CüvCüv:

tweety senden de güzel haberler bekliyoruz:)

İnş. canım ama ben adetim geçmeden test yapmayı düşünmüyorum.Çünkü geçen ay gelcekmi gelmicekmi diye stres yaptım 3 gün gecikti ve 4.gün geldi hiç okadar gecikmezdi halbuki bu aydada 4 gün geciksin öyle test yapıcam bakalım hayırlısı kaydirigubbakcemile5

benımde arkadasım benı rüyasında görmüş benım kucagımda bebek varmıs benım bebegım mesaj atmıstım arkadasıma o da cevap yazmıs bana mesajında da eklemıs senı gördüm rüyamda kucagına bebek vardı dıye oysakı bebek düşündügümü dahı bılmıyor nerden aklına gırdıde gördü hiç bılmıyorum yanı hayırlısı artık

aaaaaaaa becerememişim ben yaa neden olmadıki

canım profıl düzenleden gırıyosun en altta bır yer var yazıyo orda yas dogum günü grafıklerını yukleyebılırsınız falan fıye oraya yapıstırcan olucak bak böyle yazıyo ÇizelgeDoğum, Kilo, Yaş, Yıl dönümü Haricinde Ticker veya Resim paylaşımı yasaktır. Sadece Tickerfactory.com dan alınan tickerlar geçerlidir. yazısının altında kutucuk var oraya yapıstır degısıklıklerı kaydet de oluyor

Son düzenleme:
ben kaçıyorum kızlar doktorum gelcek 1 saat sonra görüşürüz canlarım by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…