- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
iyiakşamlar kızlarrr ben hala adet olmadım ama içimde kötü bir his var test yapmaya cesaretim yok hala yapmadımda
eğer yarın sabaha kdr olmazsam yapıcam testi ama hiç yapasım yok heray heyecanla yapardım artık heyecan falan kalmadı sanırım ilkdefa adet günüm geçtiği halde test yapmadım kasıklarımda acayip batmalarım oldu adet olcakmışım gibide hissetmiyorum ve bu sıralar beni herkes rüyasında benim hamile olduğumu görüyor.6 kişi gördü bu ay herkes hamilemisin falan diyor bu ayy çok çok dua ettik bakalım kısmet ama her adetim yaklaşınca çok stres yapıyoum şuanda da niye bilmiyorum ama acayip stresliyim ve hiç tadım tuzum yok sizlerle paylaşmak istedim canım sıkılıor kızlar yarın sabah size haber vermeye çalışıcam şuan annemdeyim yemek yicez birazdan kızlarrr bu ayda adet olursam çok üzülücem çok hazırladım kendimi ben niye böyle bir insanım yaa millet gibi rahat relax olamıyorum bu huyumdan nefret ediyorum ama ben böyleyim napabilirim gece gelicemö kızlar sizleri çok öpüyorum herkese akşam yemeği için afiyet olsun
iyi akşamlarr gacılarrrr napıyonuzz yinee kimsee yokkkaaa mervişimm varr nasılsınn tatlışımmmmmm bulantılar ne alemdeeee
Merhaba hayatım!!!
Evet ya ben de geldim ama herkescikler gitmiş
İyiyim canım ben çok şükür...Bulantım yok denecek kadar az...Zaten bu zamana kadarda öyleydi.Ben hafif geçiriyorum sanırım
Sen nasılsın canım? Sanırım acıkmışsın..Koş ye yemeğini aç kalma bakıyım.
iyiakşamlar kızlarrr ben hala adet olmadım ama içimde kötü bir his var test yapmaya cesaretim yok hala yapmadımda
eğer yarın sabaha kdr olmazsam yapıcam testi ama hiç yapasım yok heray heyecanla yapardım artık heyecan falan kalmadı sanırım ilkdefa adet günüm geçtiği halde test yapmadım kasıklarımda acayip batmalarım oldu adet olcakmışım gibide hissetmiyorum ve bu sıralar beni herkes rüyasında benim hamile olduğumu görüyor.6 kişi gördü bu ay herkes hamilemisin falan diyor bu ayy çok çok dua ettik bakalım kısmet ama her adetim yaklaşınca çok stres yapıyoum şuanda da niye bilmiyorum ama acayip stresliyim ve hiç tadım tuzum yok sizlerle paylaşmak istedim canım sıkılıor kızlar yarın sabah size haber vermeye çalışıcam şuan annemdeyim yemek yicez birazdan kızlarrr bu ayda adet olursam çok üzülücem çok hazırladım kendimi ben niye böyle bir insanım yaa millet gibi rahat relax olamıyorum bu huyumdan nefret ediyorum ama ben böyleyim napabilirim gece gelicemö kızlar sizleri çok öpüyorum herkese akşam yemeği için afiyet olsun
teşekkür eder,m canım güzel dileklerin içinCEREN, tebrik ederim tatlım, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
YILDIZ'ım sana da en kocamanlarından tebrikler koyuyorum kese görünmüş ne güzel çok sevindim
SU'yum, tatlım hadi inşallah bakalım yarın görürüz cinsiyetini, ama benim de içimden sanki sana kız yaraşır gibi geliyor ya...
HATÇEM, hoşgeldin tatlım hadi gezmelere de gittin, rahatladın umarım bebikin tutunmaya başlamıştır
KARASU'yum güle güle kullan preseedlerini
gunaydınnn şeker portakallarımmmmmmmmmmmm
bugun dehşet bır kasık ve bel ağrısıyla uyandımmm hemen kahvaltımızı yapıp bır tane parol aldım soluma dondum uzanıyorumm allahtan hafıfledıı bırazzzzzzz
Günaydın şekercikleriiiiiiiiiiimmm
günaydıngökçecim geçmiş olsun az kaldı az sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?