Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyiakşamlar kızlarrr ben hala adet olmadım ama içimde kötü bir his var test yapmaya cesaretim yok hala yapmadımda
eğer yarın sabaha kdr olmazsam yapıcam testi ama hiç yapasım yok heray heyecanla yapardım artık heyecan falan kalmadı sanırım ilkdefa adet günüm geçtiği halde test yapmadım kasıklarımda acayip batmalarım oldu adet olcakmışım gibide hissetmiyorum ve bu sıralar beni herkes rüyasında benim hamile olduğumu görüyor.6 kişi gördü bu ay herkes hamilemisin falan diyor bu ayy çok çok dua ettik bakalım kısmet ama her adetim yaklaşınca çok stres yapıyoum şuanda da niye bilmiyorum ama acayip stresliyim ve hiç tadım tuzum yok sizlerle paylaşmak istedim canım sıkılıor kızlar yarın sabah size haber vermeye çalışıcam şuan annemdeyim yemek yicez birazdan kızlarrr bu ayda adet olursam çok üzülücem çok hazırladım kendimi ben niye böyle bir insanım yaa millet gibi rahat relax olamıyorum bu huyumdan nefret ediyorum ama ben böyleyim napabilirim gece gelicemö kızlar sizleri çok öpüyorum herkese akşam yemeği için afiyet olsun

Canım öncelikle seni çok iyi anlıyorum.Ben uzun zaman beklememe rağmen ilk aylarda bile stres olmuştum.İkinci ayda tadım kalmamıştı sanki.Ama lütfen sen kendini ne çok kaptır ne de tamamen kop.Oluruna bırak biraz kendini yormamaya çalış.Çünkü biliyorsun bu duruma "kader,nasip" deniyor.Hiç birimizin elinden dua edip sabretmekten başka birşey gelmiyor. Ki sen bu ay maşallah namazlarını kıldın dualarını ettin Rabbim kabul etsin canım;benimde dualarım seninle tabi... Bak herkes seni hamile görmüş dilerim bu da hamile kaldığına işarettir.Ben de heyecanla bekliyorum senden gelecek haberi kuzum sana da afiyet olsun!

iyi akşamlarr gacılarrrr napıyonuzz yinee kimsee yokkk aaa mervişimm varr nasılsınn tatlışımmmmmm bulantılar ne alemdeeee

iyi akşamlarr gacılarrrr napıyonuzz yinee kimsee yokkk aaa mervişimm varr nasılsınn tatlışımmmmmm bulantılar ne alemdeeee

Merhaba hayatım!!!
Evet ya ben de geldim ama herkescikler gitmiş
İyiyim canım ben çok şükür...Bulantım yok denecek kadar az...Zaten bu zamana kadarda öyleydi.Ben hafif geçiriyorum sanırım

Sen nasılsın canım? Sanırım acıkmışsın..Koş ye yemeğini aç kalma bakıyım.

ayy maşşallak sanaa cnmm ne güzell hafif geçirr NazarNazar evet miğdeme ağrı girmeden yemek yiyim benn yoksa yiyemem bileee iyi akşamlarr tatlımmm

ben de aynı senin gibiyim canım adetim bir gün geçmişti kasıklarımda bu ay hep ani batmalar kasılmalar olunca cok umutlanmıştım ama yarım saat önce geldi malesef..umarım senin gelmez hayırlı haberini alırız...bu stres cekilmiyor artık

selam kızlarr iyi gecelerrrrr ben geldim..
ayy cok yorulmuşum gezmek beni cok yordu.:26:.yarın gelicektim ama koçişimi cok özledim ve geldim.eee sizler nasılsınızzz varmı bebiş haberleri...
selizzz yarın yap şekercim sen testi valla senden cok ben merak ediyom..

CEREN, tebrik ederim tatlım, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

YILDIZ'ım sana da en kocamanlarından tebrikler koyuyorum kese görünmüş ne güzel çok sevindim

SU'yum, tatlım hadi inşallah bakalım yarın görürüz cinsiyetini, ama benim de içimden sanki sana kız yaraşır gibi geliyor ya...

HATÇEM, hoşgeldin tatlım hadi gezmelere de gittin, rahatladın umarım bebikin tutunmaya başlamıştır

KARASU'yum güle güle kullan preseedlerini

teşekkür eder,m canım güzel dileklerin için

[COLOR=[B]günaydın kıslar[/B] "Purple"][/COLOR]

gunaydınnn şeker portakallarımmmmmmmmmmmm

bugun dehşet bır kasık ve bel ağrısıyla uyandımmm hemen kahvaltımızı yapıp bır tane parol aldım soluma dondum uzanıyorumm allahtan hafıfledıı bırazzzzzzz

günaydın şekerleriimmm :))))

İstanbul bugün güneşli ama çok fena soğuukkk donuyoruummm

yıldızcımmm nasıl gıdıyorrr mıde bulantın falan var mı ? benım bu haftalarda başlamıştı 5.ayımın sonuna kdar devam etmştiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…