Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlar nabersiniz ay bugün çok yogunum yetişemiyom hiçbişeye

şerommmm balımmmm pressedin gelmiş seninde hadi gözün aydın inşallah vesile olur sizede balım....
bencede eşine bi test yaptırın bakalım inş bi sorun yoktur..

bende kocişi bugün zapdedebilirsem yaramazlık yapmazsa yarın test yaptırcak inş ay çok heyecanlıyım inş ameliyatını olurda hemencik 3 aya kalmaz bizimde bebişimiz gelir

sıpa yığıdın malı meydandadır dıyo heralde sereserpeee gösterıyorrrr
amannn ıstersenız oğrenmeyın surprız olur sıze hemmm
valla zaman çabucakk geçıyorr hıç bıze çook var deme hemen zaman geçıyorrrr son zamanlarda artık zaman geçmeyecek gbı gelıyor ama bakalımhayırlısı
amınnnnnnnn bıtanemm gusel duaların dıleklerın iiçinnnn

hımmm nagişim de katıldı pressed lılar kervanına allahım tez zamanda hepinıze ama hepınıze sağlıklı sıhhatlı bebekler verır yaaaaaaaaaaaaaa

canım benım allah kolaylık versın pzts. tabı yoğunluk bugun hat safadadırrrr ama ıyısın sanırım

..
bende kocişi bugün zapdedebilirsem yaramazlık yapmazsa yarın test yaptırcak inş ay çok heyecanlıyım inş ameliyatını olurda hemencik 3 aya kalmaz bizimde bebişimiz gelir

ay inşallah canım eşin bu sefer perhizi bozmaz da oluverir ameliyatını
sonra da gelsin pıtırcıklar

canım benım allah kolaylık versın pzts. tabı yoğunluk bugun hat safadadırrrr ama ıyısın sanırım

saol balım benimmmm
çok şükür iyiyim ya...4 gün tatili çok güzel degerlendirdik çok iyi geldi valla:)
sen nasılsın canım benim?

ay inşallah canım eşin bu sefer perhizi bozmaz da oluverir ameliyatını
sonra da gelsin pıtırcıklar

inşallah canım benimmm.... bu sefer bozdurmucam perhizi çok kararlıyım
biran önce gelsin artık şu bebişler...

evet canım esat tarafındayım ben..
özele gidiyorum canımcım :) gaziosmanpaşada yeri..

ahhhhhhh ahhhh ne kadar özledımm ank yı anlatamm yaaaa ağlıcamm şimdııı ben orda doğdum orda buyudumm orada okudumm.. kocatepe mımar kemal lısesı çıkışlıyımm benn esatt bızım mekanımızda lise zamanlarındaa yanıı 99-2002 yıllarında daha sonra mekanlarımız değiştii unıyı kazanıncaaa ahh ahhhhh burnumda tutuyor ank . ama tayın ımkanımız çok zorr eşimın durumuna bağlı bızde o da zorr hep kapalı gorunuyor oralarrr neyse hayırlısııı

ohhhh tatılı de değerlendırmişsinızz ne guselll ınş. bebişler gelır teker tekerrr
ben de ıyıyımmm bı sıkıntım yok, sadece bugun halsızım başım ağrıyorrr vee mıdem çok ekşıyorr hayırlısı valaaa bakalım bıtanemmm

Kızlar olmadıgını biliodum ama yinede test yaptımm sonuç negatif adet olunca yeni tarihimi veririm

ben de doğma büyüme buralıyım canım..ben de seviyorum ank'yı..
uzak kalsam sen gibi hasret çekerim ben de..neyse üzülme canım inş tayin çıkar da tekrardan gelirsiniz..biz senin yerine de gezeriz burda :)

kızlar ben çıkıyorummm mıdem kötu oldu ıyıceee sızlerı sevıyorumm allaha emanet olunnn

güle güle canım kendine iyi bak

ölmek var dönmek yok

Kızlar olmadıgını biliodum ama yinede test yaptımm sonuç negatif adet olunca yeni tarihimi veririm

hayırlısı olsun canım..tamam adet olursan tarihini yazarız,
şimdilik günü geçenlerde kal belki gelmez adetin :)

Son düzenleme:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

cerenankara.............................29 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yelizcem...................................30 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Seliz..........................................31 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

GamzeliKiz.............................9 KASIM
pembedana............................9 KASIM
nurum84................................13 KASIM
emos9835..............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
hatunsultan...........................3 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…