slm kızlar nasılsınız...
Deneme deneme bir ki bir kii... :) Bu int beni öldürecek bugün.
kızlar hani ben test yapmıştım da ovulasyon günüm 16sı çıkmıştı ya;ben 17 ya da 18 olması lazım demiştim hatırplıyor musunuz şaşırmıştım.E,şimdi aynı ovulasyon günümdeki gibi akıntım var.Nedndir anlamadım!?Acaba aslında bugn mü yumurtam çatlıyo!Biz çalışmalrı da bitirmiştik pazar akşamı.eğer bugünse asıl ovulasyon günüm tutmaz o bebiş.
smartcım ne yaptın yaa eski listeyi koymuşsunkaydirigubbakcemile3
Tamam tamam düzelttim.valla bende bakakaldım listeye allah allah diyorumopuyorumnanaktan
ya kızlar ben de yumurtlama dönemine girince akıntı başlıyor tamam onu biliyorum ama adete kadar devam ediyor bu renksiz beyaz akıntı bu normal mi :uhm:
BENİMDE akıntım hiç kesilmiyo nerdeyse. beyaz şeffaf bazen açık sarı. dr fizyolojik olduğunu söylemişti iyi bişiymiş hatta. kesinlikle iltihap deilmiş veya enfeksiyon falan deilmiş rengi koyu sarıysa yeşilse kahveyse kokulu oluyosa kork demişti
smart ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde yumurta çatlıyomuş canım. ne kaybedersin bu akşam gene çalış.. cılkın çıktı biliyorum ama napcan kaçırmamak lazım yavrucum
evet canım hatırlıyorum ama biz sana boşuna demiyoruz yumurtlama falan hesaplama diye evet ya bugün yumurtluyosan bari akşam eve gidince çalışklava:
yok canım!Bugün yumurtluyorsam o işe yaramaz artık akşam çalışması.pazarkiler ölmüş müdür;ölmüştür ölmüştür... CADIARZU
rica ederim canım bilgim dahilinde ne varsa paylaşırım sizinle.. ki sanırım çok şey yaşadığım için ve aşamalardan geçtiğim için çok şey biliyorum aslında buda beni kasıyo:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?