Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra...............................21 ARALIK(Güzel haberlerini bekliyoruz :)
maybebaby............................28 ARALIK Güzel haberlerini beliyoruz :) )
Mestitosh....................4 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

saziye19.........................7 OCAK
Ekarhan.................... 8 OCAK
Nell83................................8 OCAK
Beren35.................8 OCAK
birmur................................9 OCAK
tinkerbell09..................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
madeofhonor............14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
cngenm...................15 ARALIK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
askisi...................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
azize1.......30 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
beleney...............2 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM --- ???

Son düzenleme:
Deneme deneme bir ki bir kii... :) Bu int beni öldürecek bugün.

kızlar hani ben test yapmıştım da ovulasyon günüm 16sı çıkmıştı ya;ben 17 ya da 18 olması lazım demiştim hatırplıyor musunuz şaşırmıştım.E,şimdi aynı ovulasyon günümdeki gibi akıntım var.Nedndir anlamadım!?Acaba aslında bugn mü yumurtam çatlıyo!Biz çalışmalrı da bitirmiştik pazar akşamı.eğer bugünse asıl ovulasyon günüm tutmaz o bebiş.

valla bende bakakaldım listeye allah allah diyorumopuyorumnanaktan

smart ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten 24-36 saat içinde yumurta çatlıyomuş canım. ne kaybedersin bu akşam gene çalış.. cılkın çıktı biliyorum ama napcan kaçırmamak lazım yavrucum

evet canım hatırlıyorum ama biz sana boşuna demiyoruz yumurtlama falan hesaplama diye evet ya bugün yumurtluyosan bari akşam eve gidince çalışklava:

ya kızlar ben de yumurtlama dönemine girince akıntı başlıyor tamam onu biliyorum ama adete kadar devam ediyor bu renksiz beyaz akıntı bu normal mi :uhm:

BENıMDE akıntım hiç kesilmiyo nerdeyse. beyaz şeffaf bazen açık sarı. dr fizyolojik olduğunu söylemişti iyi bişiymiş hatta. kesinlikle iltihap deilmiş veya enfeksiyon falan deilmiş rengi koyu sarıysa yeşilse kahveyse kokulu oluyosa kork demişti

ay canım sağol ben de öyle biliyordum ama yine de bir sorayim dedim sizlere:) benim de aynı beyaz bazen açık sarı..ay içim rahatladı sağol canımm :1hug:

Biliyorum canım test uzmanı oldum ben :)
Ama kzılar test aynılmaz deyince dedim tamam demek ki bu ay böyle ama bugün ya da dün aslolandı benim için.Yine de çalışmadım :) Yorulmuştum;pazar son.
Şimdi acaba yumurta hakikaten mi çayladı yoksa öylesine mi bi akıntıydı ama aynı pazar günü olana benziyo.

rica ederim canım bilgim dahilinde ne varsa paylaşırım sizinle.. ki sanırım çok şey yaşadığım için ve aşamalardan geçtiğim için çok şey biliyorum aslında buda beni kasıyo:sinifsinif:

evet canım hatırlıyorum ama biz sana boşuna demiyoruz yumurtlama falan hesaplama diye evet ya bugün yumurtluyosan bari akşam eve gidince çalışklava:

yok canım!Bugün yumurtluyorsam o işe yaramaz artık akşam çalışması.pazarkiler ölmüş müdür;ölmüştür ölmüştür... CADIARZU

selam kızlar, ay bir saattir okuya okuya ancak gelebildim, herkes iyi maşallah çok süper sohbet olmuş vallahi, smart cım adımı silmişsin çok zoruma geldi ya, hani diyorum bir de kara liste yapsan bunlar hiçbir şey berecemeyenler diye lülülülülülü
hehhehehheee kaydirigubbakcemile3

rica ederim canım bilgim dahilinde ne varsa paylaşırım sizinle.. ki sanırım çok şey yaşadığım için ve aşamalardan geçtiğim için çok şey biliyorum aslında buda beni kasıyo:sinifsinif:

olsun canım ya ne güzel bak içimi rahatlattın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…