Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok canım!Bugün yumurtluyorsam o işe yaramaz artık akşam çalışması.pazarkiler ölmüş müdür;ölmüştür ölmüştür... CADIARZU

ya nasıl canım bugün yumurtlıyorsan en önemli günlerden biri değil mi nasıl boş geçersin anlamadımmmm

hoşgeldin bayankarasu, maşallah ne hamaratsın öyle.... hazır mı biberler

evet ama ne yazık ki ben pembe geldiğinde açık olamıycam ay çok merak ediyorum keşke daha erken yapsaydı da öğle tatilinde hepimiz öğrenebilseydik,

Bayankarasu sende hoŞgeldİn cİcİm

Hoşbulduk cicim :1hug: söz verdiğim gibi geldim :lepi: Alahtan bugün öğleden sonra dersim de yok boşum şu an, 5 e kadar okulda netteyimzemuszemus tabi gıcık idarecilerim her zamanki gibi kendi işlerini benim üstüme yıkmaya kalkışmazlarsa kafamçokkarıştı

tweetycik senden çok umutluyum ben bu ay ona göre, hadi bakalım yüzümüzü kara çıkartma, rüyaları da boşa çıkartma, müjdeli haber bekliyorum senden en kısa zamanda tatlışım :CüvCüv:

canım Öğretmendin dimi sen.. e nasıl böle rahat nete giriyosun. cep telefonundan mı yoksa:1rolleyes:

merhaba kızlarrr epeydir yazdıklarınızı takip ediyorum.nasılsınız?gerçi ben yazmaya tövbeliydim amabozdum tövbeyi

canım Öğretmendin dimi sen.. e nasıl böle rahat nete giriyosun. cep telefonundan mı yoksa:1rolleyes:

Yok kız :roflol: bilgisayar öğretmeniyim ben zaten, kendi bilgisayar laboratuarım var, benim işim bilgisayar ve internet zaten :lepi: bütün gün bilg. başındayım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…