Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hosbuldum canlarim.demekki görmedim.iyim dogum yaklasiyo.bende endiseler korkular basladi.
gamzelikiz gecmis olsun sende grip olmussum galiba.

ayy canım yaa sen şimdi nasılda heyecan ve korku vardır.inş. hayırlısıyla kurtulursun..
kızınmı olucak yoksa oğlunmu..
evet hayatım grip oldum nasıl üşüyorum sorma cok sağol hayatım...

Sagol canim,belki sana tuaf gelecek ama bilmiyoruz cinsiyetini ögrenmedik .oglum olsun cok istiyorum bakalim.
anammm cidenmii ayy nasıl şaşırdımm kızz hiçmi merak etmedinizz ben olsam valla bu zaman kadar catlardım heralde..neyse allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinde gerisi önemli değil...ee peki cicilerini ne renk aldınız..
bende bir bebeğim olsun istiyoruuuuuum
oğlum olsun çok isterimmmmmm

allahım inş. sanada banada ve tüm isteyenlere nasip edecek canım ama zamanı var...üzülmee tamammı..

neyse kızlarr benim cok uykum geldi..ben kacarrr yarın görüşürüzzzz sizleri tek tek öptümmmmm iyi geceler tatlı rüyalarr...başş başş şekerlerim..

kızlar yaa ben bu ekrandan içeri girip bu li v carolin gerizekalılarını gebrtmek istiyorum kendimi şuan cemilenin yerine koydum elim yağım titredii.kadın kndi evinde kocıyla sevgilisini dansedrken ve öpüşürekn görüyorr
Alah belasını vrsin ikisininde yaaa zatn sinirliyim

ayy sorma canm pek isteyerek olmadiya bebisim esim spriz olsun dedi bende umursamiyordun o zamanlar tamam dedik.bu zamana geldik teyzesi.simdi bende cok merak ediyorum ama söz vermis bulundum iste.cicilerinide hep orta renkler yesil lila gibi aliyorum.

Ayy canim benim olur ins allah kalbine göre verir .tedavi mi görceksin dgr sayfalari okudumda.
cnm bbnm doktora klsa benii 1 yılo daha bekeltir ama bnm çok olduuu artık tedaviye başamamız grekiorr
neyse kızlarr benim cok uykum geldi..ben kacarrr yarın görüşürüzzzz sizleri tek tek öptümmmmm iyi geceler tatlı rüyalarr...başş başş şekerlerim..

iyigeceler cnmAllah rahatlık versinnn

iye gecelerrr kızlarr yatmadann bi bakıyımm didimmm

kızlar kafama çok takıyorum galiba bu bebiş olayını, sürekli aklım onda, hapşursam acaba onun belirtisimi diyorum :)

sürekli bel, sırt ağrım var, adetime 7 gün var, adet olcakmışım gibi hissediyorum dün akşamdan beri de sol bacağım ve kalçam ağrıyor. psikolojik desem dah açok göğüslerimi filan kontrol ediyorum ama onlarda herhangi bi değiklik yok.

haftaya kadar çatlarım ben kan testi ile ne zaman belli olur?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…