teşekkür ederim canımm..iyiym,, üşüyorumm.. :2:
sen nasılsın???
günaydınnnnn şekerlerr hayırlı sabahlar olsun..bugün kimsecikler yok heralde..ayy kızlar bu gece deprem oldu sabah 5 gibi ama nasıl korktuk anlatamm 5.3 şiddetinde ama ev nasıl sallanıyo..allahım herkezi korusun..
günaydınnnnn şekerlerr hayırlı sabahlar olsun..bugün kimsecikler yok heralde..ayy kızlar bu gece deprem oldu sabah 5 gibi ama nasıl korktuk anlatamm 5.3 şiddetinde ama ev nasıl sallanıyo..allahım herkezi korusun..
sağol hayatım allah razı olsun..geçmiş olsun canım allahım korusun afetlerden
cnm çok geçmiş olsun baya bi sallanmışsınızz gece bende sallandık sandım hatta eşime bağırdım sallama şu yatağı diyee genelde eşim sallar ayağını falan ben oyüzden depremmi değilmi anlayamıyorumhemde sabaha karşıydı acaba burdadamı hissedildi sen nerdeydin cnm??
günaydın kızlaaaaar ben ilkdefa bu saatte aranızdayım
didemutku+, Seliz, yaren0144, Yildiz10 günaydınn kızlarrr nasılsınızz bugünnnn??
gamzelimm çokkk geçmişş olsunnn bende çok korkuyorum depremden yaaaa(((((((
selizcim sen test yaptınmı yaaa geçmişide okuyamadımmm.
tşk ederim bitanem sizide sabah sabah görmek çok güzelmiş bundan sonra böyle inş cicimsağol hayatım allah razı olsun..
cok sağol canımmm sorma yaa hemde nasıl sallandık..biz canakkaledeyiz hayatım soraz körfezinde olmuş bulunduğumuz yerde soraz körfezi zaten..
senide sabah sabah burda görmnek cok güzel..
günaydın canımgünaydın canım
didemutku+, Seliz, yaren0144, Yildiz10 günaydınn kızlarrr nasılsınızz bugünnnn??
gusellerımmmmmmmmmmmmmmmmm şeker portakallarım gunaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlaar
günaydın cnmgusellerımmmmmmmmmmmmmmmmm şeker portakallarım gunaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlaar
tşk ederim bitanem sizide sabah sabah görmek çok güzelmiş bundan sonra böyle inş cicim
günaydın canım
günaydın cnm.evet ben pazartesi günü akşam yaptım dayanamayıp.adet günüm pazardı.malesef cnm negatif çıktı bende adet olmayı bekliyorumhala sen yaptınmı?
günaydın canım istanbulda hissettinmi yoksa
gusellerımmmmmmmmmmmmmmmmm şeker portakallarım gunaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlaar
çok geçmiş olsun canım ya
allah bir daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?