Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim canımm..iyiym,, üşüyorumm.. :2:
sen nasılsın???

bende iyi olmaya çalışıyorum canım çok uykusuzum geceleri uyanıp geziyorum evde
evet burası da soğuk

günaydınnnnn şekerlerr hayırlı sabahlar olsun..bugün kimsecikler yok heralde..ayy kızlar bu gece deprem oldu sabah 5 gibi ama nasıl korktuk anlatamm 5.3 şiddetinde ama ev nasıl sallanıyo..allahım herkezi korusun..

günaydınnnnn şekerlerr hayırlı sabahlar olsun..bugün kimsecikler yok heralde..ayy kızlar bu gece deprem oldu sabah 5 gibi ama nasıl korktuk anlatamm 5.3 şiddetinde ama ev nasıl sallanıyo..allahım herkezi korusun..

geçmiş olsun canım allahım korusun afetlerden

cnm çok geçmiş olsun baya bi sallanmışsınızz gece bende sallandık sandım hatta eşime bağırdım sallama şu yatağı diyee genelde eşim sallar ayağını falan ben oyüzden depremmi değilmi anlayamıyorum hemde sabaha karşıydı acaba burdadamı hissedildi sen nerdeydin cnm??

geçmiş olsun canım allahım korusun afetlerden
sağol hayatım allah razı olsun..

cok sağol canımmm sorma yaa hemde nasıl sallandık..biz canakkaledeyiz hayatım soraz körfezinde olmuş bulunduğumuz yerde soraz körfezi zaten..
senide sabah sabah burda görmnek cok güzel..

didemutku+, Seliz, yaren0144, Yildiz10 günaydınn kızlarrr nasılsınızz bugünnnn??

gamzelimm çokkk geçmişş olsunnn bende çok korkuyorum depremden yaaaa (((((((

selizcim sen test yaptınmı yaaa geçmişide okuyamadımmm.

GÜNAYDINNNN YELİZZ HOŞGELDİN CANIM..
sağol hayatım yaaa hele ben artık 3 gün bunun etkisinden cıkamam heralde..

tşk ederim bitanem sizide sabah sabah görmek çok güzelmiş bundan sonra böyle inş cicim
günaydın canım
günaydın canım

günaydın cnm.evet ben pazartesi günü akşam yaptım dayanamayıp.adet günüm pazardı.malesef cnm negatif çıktı bende adet olmayı bekliyorum hala sen yaptınmı?

günaydın canım istanbulda hissettinmi yoksa

çok geçmiş olsun canım ya
allah bir daha yaşatmasın

canımm bendee yaptımm 2 gün önce negatif ama hala adet olmadımmm olmayı bekliorumm.

günaydın canım istanbulda hissettinmi yoksa

yok tatlımm ama geçen aylarda burdada olmuşştuu acaip korkmuşştumm.ama eşim falan o kadar rahattıki alışmışlar tabi sallanmayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…