yok tatlımm ama geçen aylarda burdada olmuşştuu acaip korkmuşştumm.ama eşim falan o kadar rahattıki alışmışlar tabi sallanmayaaa
aminn kuzucum sağoll...ayy nasıl korktum anlatamm normalde ben bu saatte mışıl mışıl uyurdum ama korkudan uyku filan görmüyo gözüm..
Günaydın lolipop şekerlerimmmmm :)
nasılsınız bakalım??
günaydınn kızlarrr hoşgeldiniz..
günaydın cnm
günaydın cnm hoşgeldiniz
günaydınn tatlı annelerrrrrr
nasılsınız bakalım??
günaydınnnnn şekerlerr hayırlı sabahlar olsun..bugün kimsecikler yok heralde..ayy kızlar bu gece deprem oldu sabah 5 gibi ama nasıl korktuk anlatamm 5.3 şiddetinde ama ev nasıl sallanıyo..allahım herkezi korusun..
nasılsınız bakalım??
aynen canım bende hala adet olmadım bugün gecikmemin 3.günü bakalım ama bnm hiç umudum yokcanımm bendee yaptımm 2 gün önce negatif ama hala adet olmadımmm olmayı bekliorumm.
korkma hayataım ayetel kürsiyi oku rahatla birazzz eşin yoıkmuydu gece yoksamaminn kuzucum sağoll...ayy nasıl korktum anlatamm normalde ben bu saatte mışıl mışıl uyurdum ama korkudan uyku filan görmüyo gözüm..
nasılsınız bakalım??
düşünmüyorum canım buraya girince aklıma gelmiyo zaten...anlıyorum canım ama rahat ol ya düşünmemeye çalış
biliyorum kolay değil ama kendini bu kadar yıpratma
ist.sık sık sallanıyo biz alıştık artık
sağol gökcecimmmm aminnnn aminn..hoşbulduk bıtanemm çok ama çok geçmiş olsun allahım korusun afetlerınden yaa
hatcem Allah bir daha yaşatmasın
korkma hayataım ayetel kürsiyi oku rahatla birazzz eşin yoıkmuydu gece yoksam
istanbul,tekirdağ,balıkersir hissetmiş bu depremi ve 20 saniye sürmüş..
günaydın canım hoşgeldin
hoşgeldın ıdılişkommmm
yamuk göbikki idilim gelmişş hoşgelmişş..sağol hayatım ben kendi adıma iyiyim allah cok şükür sadece ufak bir deprem korkusu haricinde..
düşünmüyorum canım buraya girince aklıma gelmiyo zaten...
Evet ist. Nerdeyse her hafta sallanıyo allahım korusunn...
sağol gökcecimmmm aminnnn aminn..
aminn canımmm allah razı olsun..
aynen canım bende hala adet olmadım bugün gecikmemin 3.günü bakalım ama bnm hiç umudum yok
hoşgeldin cnm ben fena değilim valla sen nasılsın?
okudum canımmm..allahtan koçişim yanımdaydı ama bu gece yok artık sabaha kadar uyumam heralde...
gusellerımmmmmmmmmmmmmmmmm şeker portakallarım gunaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın canlarımgünaydın kızlaar
korkma yelizcim korkarsan başına gelir.canımm bendee yaptımm 2 gün önce negatif ama hala adet olmadımmm olmayı bekliorumm.
yok tatlımm ama geçen aylarda burdada olmuşştuu acaip korkmuşştumm.ama eşim falan o kadar rahattıki alışmışlar tabi sallanmayaaa
nasılsınız bakalım??
20 saniye miii????? :26:
Hoşbulduk şekerlerim.
Hoşbuldum canım...evet gördüm canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınnn...
Allahtan Fransa'da fay hattı yok yaa offf ... 99'da acayip bir fırtına olmuştu burada evler arabalar mahvolmuştu nasıl da korkmuştum ağaçlar kafamıza düşecek diye...
Allah kimseye yaşatmasın yaaa çok kötü bu afetlerrr
Hoşbulduk canım.....ben iyiyim de sen neden ''fena değilsin'' acaba????
yaptığın testin negatif çıkmasından olabilir mi?
adetin 3 gün gecikmiş, normalde gecikir miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?