Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
idilişkooo nasılsınnn bebiş nasılll sen nasılsınnn

ben çok iyiyim çok heyecanlıyım gökcemmm cumartesi ultrasonum varrr bebişkomu görcemmm eşim de gelecek benimle...çalıştığı için kontrollere gelemiyordu benimle,''özledim kızımızı'' diyo başka bişey demiyo
bakalım kilosu boyu filan yerinde mi........ inşallah olumsuz bir şey demez doktor
sonra alışveriş yapıcaz eksik kalan herşeyi alıcaz biberonmuş şuymuş buymuş.... gel cumartesi gelll

sende ne var ne yok canım mert nasıl :)

Son düzenleyen: Moderatör:
evet kuşum biraz önce haberlerde söyledi 20 saniye sürmüş..sizinde orda fay hattı yokmuş ama fırtına deprem gibi hasar yaratmışş..allahım herkezi afetten kazadan beledan korusun..

birlikte uyumayız kızz korkmaa sakınnn
zaten bendede uyku falan kalmadııı baya biii stresliyim ben buaralarr

ayy cok sağol hayatımmmm.. canım ya neden bu kadar kendini üzüyosunnn bak stres yaptıkca dahada erteliyosun adetini... rahat ol belki bebişin var belki gec döllenme oldu. yani umudunu yitirme...

birlikte uyumayız kızz korkmaa sakınnn
zaten bendede uyku falan kalmadııı baya biii stresliyim ben buaralarr

sen nıye streslısın hayatımmm
depremden dolayı mı , yoksa adet olman gerekıyor ondan dolayı mı ? :26:

günaydın canlarım

korkma yelizcim korkarsan başına gelir.

hemşom günaydın iyiyim ben kendi adıma sen nasılsın beiş nasıl kıpır kıpırmı

gunaydınn şekercımmmmm

ayy çokk belim agrıyo yaaaaa heralde bugün gelir benim kırmızılarımmm

hayırlısı olsun bıtanemmmm

canım benim ya üzülme lütfen herzaman hayırlısını iste.allahım en güzel zamanı bekliyordur senin için merak etme.hem tekrar doktora git istersen belki vardır bebiş idrarda çıkmamıştır.

valla bende heran geldi sanıyorum koşup bakıyorum yok bişey yaniii olsakta biranönce bitse şu sinir günler
GamzeliKiz, gokcegokce, idilcan, karaguuul, Seliz, Yavyum, yelizcem, Yildiz10

günaydıııın kızlarrr
günaydın canım h.g

yaaa idilcimmm nekadar güzel cnm az kaldı sanırım senine.hemde kızın oluyomuşş Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm çok güzel mutluluklar bunlarrr

günaydıııın kızlarrr
günaydın canımm hoşgeldinn...hani senin tickır yokmu daha..idilimiz yapsın söyleyelimde..ayşem olsa o yapardı ama daha gelmemiş...

İDİLİMMM CERENE TİCKER YAPSANA HAMİŞ OLDUĞUNU BİLELİM.

geçmiş olsun canım allah yaşatmasın bir daha

cok sağol hayatımm allah razı olsun..

hemşom günaydın iyiyim ben kendi adıma sen nasılsın beiş nasıl kıpır kıpırmı

Hemşommmmmmmmmmmmmm nasılsın yaaaaa nerlerdesin?? ya hala inanamıyorum hamilesin canımmm teyyy teyyy teyyy :)

idilcimm günaydınnnnnn

Günaydın canım :) geçmiş olsun canım

belki yine stresten gecikmiştir...o kadar kafana takma canım
bak ben 5 ay uğraştım bebiş için 5 ay çok kafama taktım ve hep sonu hüsran oldu...kafama takmadığım ay hamile kaldım...yani çalıştığımız günler bebek için değil de tamamen zevk için yaptım o işii ve oldu yani.....
bu topikte böyle bir kaç örnek var...fatoş meselaaa onun hikayesi de enteresann :)

günaydıııın kızlarrr

Günaydın taze anneeeeeeee :) nasılsın bakalımmmmm canım tebrik ederimm seni dün tebrik ettim ama görmemişsindir mesajı...çok sevindim...sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

merhaba burası kalabalık diye burda soruyorum nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkkiye girdik prezervatifide vardı üstümede bişey gelmedi vajinama ama düzenli adet görürken adetim 10 gün gecikti 2-4-6-8-10 uncu günlerde test yaptım negatif.Geçen ay adetimde çok güçlü antibiyotik içmiştim farkında olmadan doz aşmışım hatta adetim 4 gün sürmüştü içmeye başladıgımda kesilmişti ve stres var bende gecikme nedeni bu olabilir mi kan testi yaptırmalımıyım? bide köye gidip geldim bu ay ondanda gecikmiş olabilir sanırım kan testine gerek var mı

aaa çok teşekkür ederim idile zahmet olucak ama 17:

günaydıııın kızlarrr

gunaydın canım hoşgeldınnn

oh maşallah bıtanemmm ıyı olmana hatta ıyı olmanıza çok ama çok sevındımmm
hımm demek cmts baharımızı göreceksınnn allahın ıznıyle hıçbır şeycık çıkmaz anneciği sen gönlunu ferah tuttt baba-kız buluşması yaşanacak desene hadı bakalımm
ayyy cmts bız de erzurum a gıdeceğizz... ordan sıpariş ettık ya burda yok çilek mob. gıdıcez hem de başka bır şyler daha bakıcazz eksık olanlardannn

cmts bebeişinı gordukten sonra mutlaka yazz kızımız kaç kıloymuş nasılmış vs dıyee merak ederım ben mutlaka gelınce açar bakarımmm

mert kağanımız da ıyı gusel teyzesıı kıpraşıyor şuandaa maşallahh allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp etsın ınş.

ayy canım sorma yaaa hadi senin stresten geciktiii dielim kafana taktıgın için ama ben kafayada takmadım hatta çalışma bile yapmadımm neden böle oldu anlamadım yaneee

zaten sürtünme yoluyla ilişki yaşamışsın ve prezervatif varmış bence mümkün değil hamile kalman canım.

günaydıııın kızlarrr
günaydın canım
he bende inanamıyorum caım keseyide gördüm pazartesi
dediiğin gibi bu ay kafaya takmamıştım zevkine çünkü nasılsa yumurtlamadım dedim.bide eşime daha üç dolmadı dedim meğer çatlamış şaka gibi

sen nıye streslısın hayatımmm
depremden dolayı mı , yoksa adet olman gerekıyor ondan dolayı mı ? :26:

bebeğim olmuyor diyeeeeeeee
hamile kalamıyorum diyeeeee

canım benim ya üzülme lütfen herzaman hayırlısını iste.allahım en güzel zamanı bekliyordur senin için merak etme.hem tekrar doktora git istersen belki vardır bebiş idrarda çıkmamıştır.

canım sanmıyorum yaa zaten bu saatten sonra olmaz enson adetimin 18.günü eşimle birlikte olmuştuk yanii hastaydıı bidaha yapmadık keşke yapsaymışızz adetimin 33.günü bugün yaniii yumurtlamayı kaçırmışızz anlaşılanAllahıma bukadar inanmasam dahada isyankar olurdum bnmde tek tessellim doğru bir zaman var ozaman olacak diyorum ama ben çok sabırsız bir insanım geçensene aralıktan beri bekliyorum bak kasımdayız aralığa ne kaldııı bide salak doktorum boşu boşuna 2 ayda ara verdirdii yani gitti bnm 11 ay...ilk gittiğimde doktor gülmüştüüü oooo daha 2011e kdr neler olur neler daha çok var demişti al işte geldi 2011 adam hala bekle dio yok yok bi adet olayım gidip dicem başlasın hemen tedavime yoksa bırakıcam onu

evet kuşum biraz önce haberlerde söyledi 20 saniye sürmüş..sizinde orda fay hattı yokmuş ama fırtına deprem gibi hasar yaratmışş..allahım herkezi afetten kazadan beledan korusun..

Aminnnnnnnnnnnnn

yaaaa belki de hamile olabilirsin canımmm gelecekmiş gibi oluyor sonra gelmiyo demiii bakalımmmm....beklicen canım yapıcak bişey yok :) bugün gelmezse yarın bir kan testi yaptır bence

evet kızım olacak :) aminnnn allahım sizlere de yaşatsın canım

İDİLİMMM CERENE TİCKER YAPSANA HAMİŞ OLDUĞUNU BİLELİM.

tabi yapıyımmmm CERENNNNNNNNNNNNNN SON ADET TARİHİNİ YAZSANA KUŞUM

sürtünme yoluyla nasıl ilişkiye giriliyo yani sürtünmeyse ilişkiye girilmemiş :18: prezervatif de vardı diyorsun....bence hamile değilsindir de bence bir doktora git neden 10 gün gecikmiş araştırsınlar....kist filan olabilir.

sagol ceren ankara kan testine gerek yok yani di mi zaten sürtünmeyle prezervatifle yapmışız hemde kaç kere idrar testi yaptım çıska çıkardı bu kadar ihtimal üst üste olmaz sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…