idilişkooo nasılsınnn bebiş nasılll sen nasılsınnn
yamuk göbikki idilim gelmişş hoşgelmişş..sağol hayatım ben kendi adıma iyiyim allah cok şükür sadece ufak bir deprem korkusu haricinde..
evet kuşum biraz önce haberlerde söyledi 20 saniye sürmüş.20 saniye miii????? :26:
Hoşbuldum canım...evet gördüm canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınnn...
Allahtan Fransa'da fay hattı yok yaa offf ... 99'da acayip bir fırtına olmuştu burada evler arabalar mahvolmuştu nasıl da korkmuştum ağaçlar kafamıza düşecek diye...
Allah kimseye yaşatmasın yaaa çok kötü bu afetlerrr
birlikte uyumayız kızz korkmaa sakınnn
zaten bendede uyku falan kalmadııı baya biii stresliyim ben buaralarr
birlikte uyumayız kızz korkmaa sakınnn
zaten bendede uyku falan kalmadııı baya biii stresliyim ben buaralarr
günaydın canlarım
korkma yelizcim korkarsan başına gelir.
hemşom günaydın iyiyim ben kendi adıma sen nasılsın beiş nasıl kıpır kıpırmı
ayy çokk belim agrıyo yaaaaa heralde bugün gelir benim kırmızılarımmm
GamzeliKiz, gokcegokce, idilcan, karaguuul, Seliz, Yavyum, yelizcem, Yildiz10
günaydıııın kızlarrr
günaydıııın kızlarrr
genelde 29-30 günde bir olurum ama bikere daha gecikmiştim böyle doktorum adet olmayı istemedğin için bilinç altı direk adetini geciktirirsin demişti sanırım yine stresten gecikiyorum buay baya bi hazırlamıştım kendimi hamileliğe zaten bidahada hazırlamıcam yoksa sonrası çok kötü oluyortestin negatif çıktığı gün gece bi ağladım hüngür hüngür eşimide üzdüm gerçi üzülsün ben üzülüyorum oda üzülsünn
valla bende heran geldi sanıyorum koşup bakıyorum yok bişey yaniii olsakta biranönce bitse şu sinir günlerayy çokk belim agrıyo yaaaaa heralde bugün gelir benim kırmızılarımmm
günaydın canım h.gGamzeliKiz, gokcegokce, idilcan, karaguuul, Seliz, Yavyum, yelizcem, Yildiz10
günaydıııın kızlarrr
ben çok iyiyim çok heyecanlıyım gökcemmm cumartesi ultrasonum varrr bebişkomu görcemmm eşim de gelecek benimle...çalıştığı için kontrollere gelemiyordu benimle,''özledim kızımızı'' diyo başka bişey demiyo
bakalım kilosu boyu filan yerinde mi........ inşallah olumsuz bir şey demez doktor
sonra alışveriş yapıcaz eksik kalan herşeyi alıcaz biberonmuş şuymuş buymuş.... gel cumartesi gelll
sende ne var ne yok canım mert nasıl :)
günaydın canımm hoşgeldinn...hani senin tickır yokmu daha..idilimiz yapsın söyleyelimde..ayşem olsa o yapardı ama daha gelmemiş...GamzeliKiz, gokcegokce, idilcan, karaguuul, Seliz, Yavyum, yelizcem, Yildiz10
günaydıııın kızlarrr
geçmiş olsun canım allah yaşatmasın bir daha
günaydın taze anne hoşgeldin
hemşom günaydın iyiyim ben kendi adıma sen nasılsın beiş nasıl kıpır kıpırmı
idilcimm günaydınnnnnn
ayy çokk belim agrıyo yaaaaa heralde bugün gelir benim kırmızılarımmm
genelde 29-30 günde bir olurum ama bikere daha gecikmiştim böyle doktorum adet olmayı istemedğin için bilinç altı direk adetini geciktirirsin demişti sanırım yine stresten gecikiyorum buay baya bi hazırlamıştım kendimi hamileliğe zaten bidahada hazırlamıcam yoksa sonrası çok kötü oluyortestin negatif çıktığı gün gece bi ağladım hüngür hüngür eşimide üzdüm gerçi üzülsün ben üzülüyorum oda üzülsünn
günaydıııın kızlarrr
günaydın canımm hoşgeldinn...hani senin tickır yokmu daha..idilimiz yapsın söyleyelimde..ayşem olsa o yapardı ama daha gelmemiş...
İDİLİMMM CERENE TİCKER YAPSANA HAMİŞ OLDUĞUNU BİLELİM.
cok sağol hayatımm allah razı olsun..
günaydıııın kızlarrr
ben çok iyiyim çok heyecanlıyım gökcemmm cumartesi ultrasonum varrr bebişkomu görcemmm eşim de gelecek benimle...çalıştığı için kontrollere gelemiyordu benimle,''özledim kızımızı'' diyo başka bişey demiyo
bakalım kilosu boyu filan yerinde mi........ inşallah olumsuz bir şey demez doktor
sonra alışveriş yapıcaz eksik kalan herşeyi alıcaz biberonmuş şuymuş buymuş.... gel cumartesi gelll
sende ne var ne yok canım mert nasıl :)
ayy canım sorma yaaa hadi senin stresten geciktiii dielim kafana taktıgın için ama ben kafayada takmadım hatta çalışma bile yapmadımm neden böle oldu anlamadım yaneeevalla bende heran geldi sanıyorum koşup bakıyorum yok bişey yaniii olsakta biranönce bitse şu sinir günler
ayy canım sorma yaaa hadi senin stresten geciktiii dielim kafana taktıgın için ama ben kafayada takmadım hatta çalışma bile yapmadımm neden böle oldu anlamadım yaneee
günaydın canım h.g
yaaa idilcimmm nekadar güzel cnm az kaldı sanırım senine.hemde kızın oluyomuşş Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm çok güzel mutluluklar bunlarrr
merhaba burası kalabalık diye burda soruyorum nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkkiye girdik prezervatifide vardı üstümede bişey gelmedi vajinama ama düzenli adet görürken adetim 10 gün gecikti 2-4-6-8-10 uncu günlerde test yaptım negatif.Geçen ay adetimde çok güçlü antibiyotik içmiştim farkında olmadan doz aşmışım hatta adetim 4 gün sürmüştü içmeye başladıgımda kesilmişti ve stres var bende gecikme nedeni bu olabilir mi kan testi yaptırmalımıyım? bide köye gidip geldim bu ay ondanda gecikmiş olabilir sanırım kan testine gerek var mı
günaydın canımGamzeliKiz, gokcegokce, idilcan, karaguuul, Seliz, Yavyum, yelizcem, Yildiz10
günaydıııın kızlarrr
he bende inanamıyorum caım keseyide gördüm pazartesiHemşommmmmmmmmmmmmmnasılsın yaaaaa nerlerdesin?? ya hala inanamıyorum hamilesin canımmm teyyy teyyy teyyy :)
Günaydın canım :) geçmiş olsun canım
belki yine stresten gecikmiştir...o kadar kafana takma canım
bak ben 5 ay uğraştım bebiş için 5 ay çok kafama taktım ve hep sonu hüsran oldu...kafama takmadığım ay hamile kaldım...yani çalıştığımız günler bebek için değil de tamamen zevk için yaptım o işiive oldu yani.....
bu topikte böyle bir kaç örnek var...fatoş meselaaa onun hikayesi de enteresann :)
Günaydın taze anneeeeeeee :) nasılsın bakalımmmmm canım tebrik ederimm seni dün tebrik ettim ama görmemişsindir mesajı...çok sevindim...sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
sen nıye streslısın hayatımmm
depremden dolayı mı , yoksa adet olman gerekıyor ondan dolayı mı ? :26:
canım benim ya üzülme lütfen herzaman hayırlısını iste.allahım en güzel zamanı bekliyordur senin için merak etme.hem tekrar doktora git istersen belki vardır bebiş idrarda çıkmamıştır.
evet kuşum biraz önce haberlerde söyledi 20 saniye sürmüş..sizinde orda fay hattı yokmuş ama fırtına deprem gibi hasar yaratmışş. .allahım herkezi afetten kazadan beledan korusun..
valla bende heran geldi sanıyorum koşup bakıyorum yok bişey yaniii olsakta biranönce bitse şu sinir günler
günaydın canım h.g
yaaa idilcimmm nekadar güzel cnm az kaldı sanırım senine.hemde kızın oluyomuşş Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm çok güzel mutluluklar bunlarrr
İDİLİMMM CERENE TİCKER YAPSANA HAMİŞ OLDUĞUNU BİLELİM.
merhaba burası kalabalık diye burda soruyorum nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkkiye girdik prezervatifide vardı üstümede bişey gelmedi vajinama ama düzenli adet görürken adetim 10 gün gecikti 2-4-6-8-10 uncu günlerde test yaptım negatif.Geçen ay adetimde çok güçlü antibiyotik içmiştim farkında olmadan doz aşmışım hatta adetim 4 gün sürmüştü içmeye başladıgımda kesilmişti ve stres var bende gecikme nedeni bu olabilir mi kan testi yaptırmalımıyım? bide köye gidip geldim bu ay ondanda gecikmiş olabilir sanırım kan testine gerek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?