Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok canım ya.adetim geçtikten 4 gün sonradan itibaren kendimi hamile gbi hissetmeye başladım.daha doğrusu hiç olmayan belirtiler var.ama tüm netsler negatif.kanda çok düşükşimdi adetim bugün yarın.olana kadar üzülmiyim diye.gerçi okudukça daha çok üzülüp belirti buluyorum ama...

Yankicim bende kendi kendime karar vermiştim k.k ya girmemeye yazmamaya çok etkileniyorum diye nerdeyse 10ay falan yazmadım belki tek tük tebrik için yazmışımdır. ama baktım deişen bişi yok yeniden başladım canım. rahatlarsın yaz sende

yaNKı kan testin kaç çıktı tam adete kaç gün vardı yada 4gün geçincemi

ahhhhhhhhhh ah ne genci sizler gençsiniz ne güzel valla kızlar 35 yaşına girdim ya bu seneye kadar hiç koymamıştı her yaş güzeldir derdim dururdum amma avutuyomuşum kendimi ha

dedim ya hergün okuyorum;sizi takip ediyorum.ve konuşmayınca dediin gibi daha kötü oluyorum.sabahçıyım düşün 13.00ten sonra otur bilg. başına ara ara kalk.hastalık bide burası

canım 31 aralıkta 0,43 çıktı8inde falanda adet olucam.işte öle kendi kendime bi üzülüp bi seviniyorum

yanki ama yavrucum 8gün yani az deilki ya. adetin geçsin tekrar yaptırırsın
bu arada benimde 8i inşallah hamileyizdir sen ben hepimizzzzz

neyim var tatlımnolcam şimdi ben:))vallahi sizin yorumlarınıza çok ihtiyacım var.tabi önce umutlu yorumlarınıza:)))

Canımcım öyle düşünme lütfen, tamam bazen yazılanlardan etkilenip kendimizde belirti arayıp psikolojimizi yıpratabiliyoruz ama burda birbirimizle paylaştığımız şeyleri dışarda hangimiz ailesi ya da arkadaşlarıyla paylaşabiliyo, sizi bilemm ama ben dışarda hiçkimseyle, hatta eşimle bile paylaşamıyorum bu konuları, bir iki kere bahsedecek, hissettiklerini, düşündüklerini paylaşacak olsan, sen abartıyosun, sen çok kafana takıyosun, delireceksin bu gidişle, daha çok erken bu kadar düşünmek için deyip bütün hevesini kırıyolar insanın. Ama burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz, çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, burası bizi yoran diil rahatlatan biyer bence, en azından ben artık öyle görüyorum, kimsenin belirtisini kendimde aramıyorum, yalnızca onlar için dua ediyorum, ve diyorum ki elbet benim için de dua eden birileri vardır :Saruboceq:

tweetycik senden çok umutluyum ben bu ay ona göre, hadi bakalım yüzümüzü kara çıkartma, rüyaları da boşa çıkartma, müjdeli haber bekliyorum senden en kısa zamanda tatlışım :CüvCüv:

Canım benim bende umutluyum bu ay ama bilmiyorum kendimi fazla dinlemek vede kaptırmak istemiyorum kasıklarıma ara ara ağrı giriyor belim ve sırtım ağrıyor ağzım hep kuru hep su içmek istiyorum ama göğüslerde bi belirti yok ağrı dışında bakalım kısmet 1-2 gün daha bekleyip bi sidik testi yapsammı acaba kaydirigubbakcemile3:roflol:

bayankarasu çok doğru söylüyo.. eşler bizim gibi hassas deiller takmıyolar. veya çevre arkadaş kardeş hepsi abarttığını düşünüp senin için üzülüyolar sadece hatta acıyolar belkide. e birilerie anlatman lazım çünkü birikip birikip en sonunda patlıyo o yüzden en iyi mantıklı yer burası canım

alkisalkisalkisok haklısın canım katılıyorum sana:1hug:

canım 31 aralıkta 0,43 çıktı8inde falanda adet olucam.işte öle kendi kendime bi üzülüp bi seviniyorum

Valla canım moralini bozmıyım ama değer çok düşük ben 11 inde olacaktım 8 inde yaptırdım 7500 lü bişey çıkmıştı 5 haftalık hamileydim.Ama inşallah öyledir.

haklısınız ya.eşim hemen ilgilenme kendinle diyo.bazıları hemen yok artık bu kadar erken öğrenilmez bilmem ne bilmem ne .be mübarekler moral bozmaktan başka işiniz yokmu sizin ya
bu arada göğüslerimin ucu atıyo benim.yok ya sızlıyo.kasığıma bişey batıyo,aynı anda iç bacağı- oneyse- ve ayağımın üztü atıyo.ay bu kadar beyin fırtınası yapıp ta hayal kırıklığı olursa ben çok üzülürüm ya

Ay Allah iyiliğini versin kıs kaydirigubbakcemile3 sen de mi sidik testi demeye başladın kaydirigubbakcemile3 bence acele etme yine de test için, adet gününü bekle en azındanyerimseniben

kızlar pembe hemen gelse artık ya, benim üç dakika sonra netim gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…