yok canım ya.adetim geçtikten 4 gün sonradan itibaren kendimi hamile gbi hissetmeye başladım.daha doğrusu hiç olmayan belirtiler var.ama tüm netsler negatif.kanda çok düşükşimdi adetim bugün yarın.olana kadar üzülmiyim diye.gerçi okudukça daha çok üzülüp belirti buluyorum ama...
tweetycik senden çok umutluyum ben bu ay ona göre, hadi bakalım yüzümüzü kara çıkartma, rüyaları da boşa çıkartma, müjdeli haber bekliyorum senden en kısa zamanda tatlışım :CüvCüv:
yankicim moral bozmak yok burda herkes yavrulayacak eninde sonunda:)
Canımcım öyle düşünme lütfen, tamam bazen yazılanlardan etkilenip kendimizde belirti arayıp psikolojimizi yıpratabiliyoruz ama burda birbirimizle paylaştığımız şeyleri dışarda hangimiz ailesi ya da arkadaşlarıyla paylaşabiliyo, sizi bilemm ama ben dışarda hiçkimseyle, hatta eşimle bile paylaşamıyorum bu konuları, bir iki kere bahsedecek, hissettiklerini, düşündüklerini paylaşacak olsan, sen abartıyosun, sen çok kafana takıyosun, delireceksin bu gidişle, daha çok erken bu kadar düşünmek için deyip bütün hevesini kırıyolar insanın. Ama burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz, çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, burası bizi yoran diil rahatlatan biyer bence, en azından ben artık öyle görüyorum, kimsenin belirtisini kendimde aramıyorum, yalnızca onlar için dua ediyorum, ve diyorum ki elbet benim için de dua eden birileri vardır :Saruboceq:
canım 31 aralıkta 0,43 çıktı8inde falanda adet olucam.işte öle kendi kendime bi üzülüp bi seviniyorum
Canım benim bende umutluyum bu ay ama bilmiyorum kendimi fazla dinlemek vede kaptırmak istemiyorum kasıklarıma ara ara ağrı giriyor belim ve sırtım ağrıyor ağzım hep kuru hep su içmek istiyorum ama göğüslerde bi belirti yok ağrı dışında bakalım kısmet 1-2 gün daha bekleyip bi sidik testi yapsammı acaba kaydirigubbakcemile3:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?