Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sidik testimi ayy kızlar inanmıyorum sizedelikafadulden ben buraya girince sizinle çok gülüyorum yaa iyiki varsınız

Haydi pembedana Haydi pembedana Haydi tam zamanı testi açıklama zamanı şimdi

slm o burda muhabbet koyu bnde umt edenlerdenim adetime 9 gün var simdi netten baktım hamileligin ilk günlerinde gogsler siser ve sızlar diyo bnmde 3 gündür cok fena siti ve sızlıyo bu ay cok umutluyum bakalmı sizcede bi belirti degilm iadet oncesi olsa bnm adetten bir gün once faln oluyo 11 gün önce bayagı erken bnm ilk hamileligimddede boyle olmustu dualrınızı eksik etmeyin

kızlar pembe dediğiniz arkadaş hakkında biri beni aydınlatsın hemen nolur çok merak ettim. bugün tahlil mi yaptıracaktı ne?ne zaman gelecekmiş badana???:hulya:

canım bence sen hamilesin.benim de ilk belirtim göğüs uçlarıydı.nasıl sızlıyordu anlatamam.ve 11 gün önce başlaması olasılığı güçlendiriyor.Zaten döllenmeden sonra ilk belirti göğüslermiş.

Canım herzamankinden farklı bişey yaşıyosan hamileliğe yorabilirsin tabi ama yine de kendini çok kaptırmamaya ve kendini dinlememeye çalış, inşallah hamilesindir tatlım :Saruboceq:

kızlar pembe dediğiniz arkadaş hakkında biri beni aydınlatsın hemen nolur çok merak ettim. bugün tahlil mi yaptıracaktı ne?ne zaman gelecekmiş badana???:hulya:

Canım pembedana bugün test yapacaktı, 2-3 gibi gelir haber veririm sonucu demişti, o yüzden meraklanıyoruz, inşallah müjde verecek bugün bize :Saruboceq:

Canım herzamankinden farklı bişey yaşıyosan hamileliğe yorabilirsin tabi ama yine de kendini çok kaptırmamaya ve kendini dinlememeye çalış, inşallah hamilesindir tatlım :Saruboceq:

kesinlikle karasu haklı ama o an hissedersin göğüslerde bi değişiklik var,uçları resmen ben burdayım diyo.11 de çok ii bi zaman.bence çok güçlü olasılık.

canım bugün arkadasımız kan tahlılı yaptıracaktı sonucu alıncada hemen yazacaktı bıze onu beklıyoruz sabırsızlıkla bakalım ınsallah pozıtıftır:Saruboceq:

Canım pembedana bugün test yapacaktı, 2-3 gibi gelir haber veririm sonucu demişti, o yüzden meraklanıyoruz, inşallah müjde verecek bugün bize :Saruboceq:

ya ben de merak ettim.aşağı inmem lazım siz bu konuda reyting yapınca inemiyorum.kaydirigubbakcemile3

canım bugün arkadasımız kan tahlılı yaptıracaktı sonucu alıncada hemen yazacaktı bıze onu beklıyoruz sabırsızlıkla bakalım ınsallah pozıtıftır:Saruboceq:

inşallah...ve inşallah teker teker ocak ayı bitmeden herkes bu haberi verir.biz de tablo yaparız kim ne zaman doğurcak diye:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…