merhaba kızlar bende geldim maşallah sohbet koyu baya
ben geldımmmmmmmmmmmm
Hosdeeeeediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaydirigubbakcemile5
zehsel hoşgeldin canım
slm o burda muhabbet koyu bnde umt edenlerdenim adetime 9 gün var simdi netten baktım hamileligin ilk günlerinde gogsler siser ve sızlar diyo bnmde 3 gündür cok fena siti ve sızlıyo bu ay cok umutluyum bakalmı sizcede bi belirti degilm iadet oncesi olsa bnm adetten bir gün once faln oluyo 11 gün önce bayagı erken bnm ilk hamileligimddede boyle olmustu dualrınızı eksik etmeyin
slm o burda muhabbet koyu bnde umt edenlerdenim adetime 9 gün var simdi netten baktım hamileligin ilk günlerinde gogsler siser ve sızlar diyo bnmde 3 gündür cok fena siti ve sızlıyo bu ay cok umutluyum bakalmı sizcede bi belirti degilm iadet oncesi olsa bnm adetten bir gün once faln oluyo 11 gün önce bayagı erken bnm ilk hamileligimddede boyle olmustu dualrınızı eksik etmeyin
hosbulduk canım nereye kayboldun sen sabah yaaaayerimseniben
kızlar pembe dediğiniz arkadaş hakkında biri beni aydınlatsın hemen nolur çok merak ettim. bugün tahlil mi yaptıracaktı ne?ne zaman gelecekmiş badana???:hulya:
Canım herzamankinden farklı bişey yaşıyosan hamileliğe yorabilirsin tabi ama yine de kendini çok kaptırmamaya ve kendini dinlememeye çalış, inşallah hamilesindir tatlım :Saruboceq:
kızlar pembe dediğiniz arkadaş hakkında biri beni aydınlatsın hemen nolur çok merak ettim. bugün tahlil mi yaptıracaktı ne?ne zaman gelecekmiş badana???:hulya:
Canım pembedana bugün test yapacaktı, 2-3 gibi gelir haber veririm sonucu demişti, o yüzden meraklanıyoruz, inşallah müjde verecek bugün bize :Saruboceq:
canım bugün arkadasımız kan tahlılı yaptıracaktı sonucu alıncada hemen yazacaktı bıze onu beklıyoruz sabırsızlıkla bakalım ınsallah pozıtıftır:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?