Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaslar merhabaa benım adetım 2 gun gectı test yaptım bekledık bıraz ıkıncı cızgı sılık cıktı hemen kan testı yaptırdık pozıtıf cıktı kanda 452 dedı 4.5 haftalık oluyo galıba mormalmı bu derece acaba

koçişim yaprak dökümünü izliyomuş..leylanın bebişini görünce cok duygulanmışş..bizimde bebeğimiz olsun ve aramızda yatsın diye msj atmış ve sonunda seni seviyorum demiş..
aşkitomu bende cok seviyorummm allahım inş. bu sevgi dolu yuvamızı bir bebişle taclandırır..

Arkadaşım öncelikle senin ve eşin adına çok sevindim.
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin. Beta değerin bence iyi. Ama sitede kanda beta değerleri diye bir topik var orda değer aralıkları yazıyor ki nette de google a yazsan yine bulursun.Bundan sonrası için önemli olan gün aşırı 2katına çıkması değerin.

canım gayet normal tebrik ederim allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..önemli olan bu değerinin iki gün sonra katlamasıı...

Ayy ne güzel ne romantik..Biz de kocişimle onu izliyoruz.Aynı şeyi biz de düşündük;çook tatlı bir kız bebek var yerim ben onu
Amin hayatım.İnşallah aranıza yatıracağınız boy boy bebekleriniz olsun.

evet canım bend eoyle duydum bu yuzden yarın tekrar kan testı yaptırıcam bakım pazardan bu yana ne kadar yukselmıs ınsalh hayırısıyla alırız bebegımızı canlarım allaha herkeze nasıp eder ınsallah

değilmi cok güzell yaaa...aminn hayatım inş..
koçişimin en büyük hayali bebişini kucağında uyutmak..

değilmi cok güzell yaaa...aminn hayatım inş..
koçişimin en büyük hayali bebişini kucağında uyutmak..

Ne de güzel hayalleri var bir baba adayı olarak...
Benim eşimde öyledir.Bebeğin son ultrason görüntüsünü bilgisayarın masaüstü arka planı olarak ayarladım.Diyorki baktıkça gözlerim doluyor;çok duygusal

o bu hayali 4 kez yaklaştı ve her defasında içi parcalanarakta olsu o hayallerinden uzaklaştı..allahım inş. ne bana ne ona bu acıyı tekrar yaşatsın..inşallah kurduğumuz hayalleri yaşamayı nasip eder allahım..
senin koçişinde cok duygusall baksana gözleri doluyoo..onlar sevilmezmii hiçç onlar dünyamızın neşe kaynağı..inşallah sizde sağ salim kucağınıza alır ve kurduğunuz hallerinizle yaşarsınız..

Amin hayatım güzel dualarından ötürü.Allah razı olsun...
Acı deneyimleriniz olmuş ama dilerim size hem bu dünyada hem öbür dünyada kazandırdığı çok şey olacaktır.En yakında sonu kucağınızda biten bir evlat mutluluğu yaşarsınız inşallah canımmm....

iyi akşamlar kızlar
bende soruyum sorumu ,benimkinide cevaplayın yoksa deliricim

3 sene önce tedaviye başlamıştık sonuç alamadık
en son 16 ay önce gitmiştim
sonra bunalıma girdim bıraktım tedaviyi
bu ay yine başladık klomenle
10 gün kullandım klomeni dün sağ overde 20 mm sol overde 17 mm 2 tane yumoş gördü dr
çatlatma iğnesi istedim gerek yok dedi
sadece aşılama yapılan hastalara veriyoruz dedi

doktorum sivasın en iyisi...ilk bebiş içinde ona gitmiştim tedaviye ... 6. klomenle hamile kaldım şimdi 10 yaşında 1 kızım var
o zaman çatlatma iğnesinden falan haberim yoktu bişey bilmiyordum
ama şimdi biliyorum ve niye bana vermedi diye kafaya takıyorum
başka dr gitme şansım yok
siz ne diyorsunuz bu duruma
kendim alıp yaptırsammı birdahaki sefere
acaba reçetesiz verirlermi
yada aile hekimim yazarmı :26:

Kızlar canlar bana yine çok uyku bastırdı anamm 7/24 uyuyasım var...
İdilim gelmedi hala.İnşallah yarın alırız güzel haberi.İyi olduğunun haberini...

Hepinize iyi geceler diliyorum!Tek tekte nanaktan öpüyorum didiyorum:))

Canım öncelikle Rabbim gönlünüze göre versin inşallah diyim...
Malesef benim bu konularda hiç bir bilgim yok...Ama kendinde demişsin.Bu doktor buranın en iyisi diye eğer sana bunu vermiyorsa bir bildiği vardır gibime geliyor benim canım sen gidipte kendi kafandan yazdırıp yaptırırsan için rahat eder mi peki.Tabii yine de sen bilirsin canım hakkında hayırlısı olsun.

canım catlatma iğnesi bende kullandım ama aşılama filan olmadı normal şekilde kullandım ben..ve daha sonraki iki klomen tedavimde kendiliğinden catladı..aslında neden vermemiş bende şaştım sonucta catladığı gün garanti olacaktı..demekki bir bildiği var canım..ama iğneyi alma konusunda sen bilirsinn..ben pregnil kullanmıştım oda piyasada yoktu sonra tanıdıktan bulduk yani normal parayla aldık ama recetesiz verilirmi onu bilmiyorum.aile hekiminin yazıcanı sanmıyorum cünki böyle ilaçları sadece jinekolok yazıyo...
bu arada kızını allah bağışlasın ikinciyi istiyosun heralde inş. allahım hayırlı zamanda hayılrı evlatlar nasip etsin..
peki dr. neden direk aşılama yapmadıki sonucta kac aydır klomen tedavisi görüyosun..benim dr. 3 aydan fazla uygulamıyo klomeni..

aminn canımm inşallahhhh...

tamam hayatım iyi geceler tatlı rüyalarr öpüyorum seni..
inş. idilde hayırlı heberlerle gelecek..

amin cnm saol
ben bana kalsa kendim alıp kullanırdım
bu doktordan önce kızılayın doktoruna gitmiştim
oda klomen kullandırdı ve yumurtam 18 mm olunca pregnyl verdi
bu dr niye vermiyor
bebek olmasında her ay gelsin diyemi acaba
para mühim değilde zaman kaybediyorum
3 sene önce 2. bebeğe karar verip tedaviye başlayıp hala sonuç alamamaktan çok bunaldım

bende bekarlığımdan beri prolaktin yüksek...ilk tedaviye gittiğimde dr prolaktinimi düşürmeye çalıştı ...4 ay dopergin kullandım ama düşmedi .......zaman kaybetmek istemiyorum dedim oda hemen başlattı tedaviyi

ilk bebeğim prolaktinim yüksekken günde 3 klomen kullanarak olmuştu
tabi klomeni 1 taneyle başladık yumurtlama olmadıkça dozu 2 ye sonra 3 e çıkardı

2. bebek için tedaviye karar verince bu doktorum özel hastaneye gittiği için ona gidemedim
kızılaya gittim
ordaki doktor prolaktinin yüksekken hamile kalman mucize dedi
zaman kaybetmeyelim benim ilk tedavide düşmesini beklemedik hemen klomenle başladık dedim
"her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır " dedi kestirdi attı...
hemen hemen aynı tedaviyi uyguladılar ikiside
yalnız kızılaydaki çatlatma iğnesi vermişti
hoş onuda bulana kadar sivasta hatta ilçelerde eczane bırakmamıştık
sonra beni tedavi etmek istemedi kızılaydaki oda ayrı bir konu
bende eski doktoruma gittim mecburen özel hastaneye

iki doktorda 6 klomen ondan sonra 3 aşılama dedi
protokol aynı demekki
en son 16 ay önce klomen kullanmıştım baya ara verdim
aşılama istemiyor kocik
klomenler son şansım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…