Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iki doktorda 6 klomen ondan sonra 3 aşılama dedi
protokol aynı demekki
en son 16 ay önce klomen kullanmıştım baya ara verdim
aşılama istemiyor kocik
klomenler son şansım

canım baya uzunn bir tedavi sürecin varmış..
aslında aşılama daha kolay ve yorucu değil ama klomen tedavisi cok uzun uğraş isteyen bir sürec..ama demekki koçişinde düşündüğü birşey vardır..valla iğneyi kullanma konusunda sen bilirsin ama eğer iğneyi olursan dr. gittiğinde farkedebilir dr.un..
inşallah bu klomen tedavisinde hamile olduğunu duyarız....hakkında hayırlısı..

aşılamada tutma şansı %15 miş
üstelik 750 tl ye geliyor
biz o kadar para ödeyemeyiz % 15 için
yeni eve taşındık birsürü borçlandık

hakkımızda hayırlısı olsun napalım kısmette varsa gelir yemenden
kısmette yoksa ne gelir elden
rabbime sığınıyorum
ilkinde nasip ettiği gibi inşallah bu seferde nasip eder

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim artık sık sık uğrarım bu topiğe
bazen eşim çok sıkılıyor sorduğum sorulardan
o dakka soluğu burda alırım hemen

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim idille ayşeyi çok merak ettim bide kötü haber getirdim size(

ayşem iyiymiş çok şükür çok sevindim ama idilimden hala haber yokmuş inş bi problem yoktur...

fatoşum bebegim nolur kendine dikkat et bırak temizliği istersen pislik götürsün evi yinede elini hiçbişeye sürme sürekli dinlen tamammı balım benim...

ve kızlar eşimin sonuçları hiç iyi değil varikosel yokmuş eşimde çok şükür ama sperm sayısı 0.4 (((( önceki doktoru sanırım anlamamış direk varikosel teşhisi koymuş...önceki testlerinde sperm sayısı 0'mış şimdide 0.4...
bu doktor tüpbebek demiş başka türlü çocuk sahibi olamazsınız demiş..eşimle karar aldık yılbaşından sonra tüpbebek tedavisine başlıcaz işte...benden haberler bu kadar...
çok canım sıkıldı bu duruma çok mutsuzum ama eşimin ameliyat olmayacak olmasına sevindim tek tesellim bu...

canım benim yaa ne beklerken ne cıktı..üzülme ne olur herşeyin caresi var inşallah yılbaşından sonra tüpbebeğe başlarsınız ve hayırlısıyla bebişin gelir..
kimbilir eşin ne kadar üzüldü bu duruma...allahım eşine ve sana sağlık versin inş. herşey olucaktır..acıkası bende üzüldümm ama allahım dediği oluyor...

canim oncelikle gecmis olsun.sikma canini lutfen bak ne guzel esinle oturmus bi karar vermissiniz isallah hakkinizda hayirlisi olurr.
0.4 cokk dusuk bi deger ama inan allahim isterse eger o degerde bile gelir bebegin o yuzdenn hiccc canini sikma allahim sizinde yuzunuzu guldurur isallah canimm

sürtünmeyle prezervatifle ilişki yaşamıştım ama vajinama bişey gelmedi kontrol ettim adetim 10 gün gecikti ve bugün sol dalagımda felaket bi acı hissettim 2-3 saat geçti şimdi biraz acısı azaldı 5 kere falan idrar testi yaptırdım hamile olma ihtimalim var mı dalak ağrısı koşunca acır ya hani onun gibi bide çok gaz var

canım ya ben de üzüldüm şimdi ( ama doktor öyle dediyse
hiç vakit kaybetmeden tüpbebek tedavisine başlarsınız canım,inşallah hemen de
gelir meleğiniz..veya başka doktorlara da gidip görünebilirsiniz belki başka bir yol
gösteren olabilir..canını sıkma balım her işte bi hayır vardır..Allah hayırlısını
nasip etsin

ayyy yatmadan bi bakayım dedim haber var mı diye ama yok sanırsam:18:
çok merak ettim ben idili...

nanem balımm üzme kendini ve sakın umutsuzluğa kapılma bitanem.. bak en azından eşin ameliyat olmayacak ve tedaviniz belli oldu..yani atık sonuca nasıl gideceğinizi biliyorsunuz... böylelikle daha çabuk gelicek bebeğiniz size..yeterki sen ve eşin sağlıklı olun, umutlu olun..

kızlar benim midem hala çok berbat yanıyor..artık uyumaya çalışıcam..yarın görüşürüz..öptüm hepicinizi.

kizlar sabah topikte olanlar bugun cok
duygusal oldugumu hatirlarlar idilide cok merak ettigim icin iyice kotu oldum sarilalede cabasi oldu o yuzden topikteki hamileler size bi kac bisey soylemek istiyorum.hepiniz biliyorsunuzki 2 ay once bebegimi kaybettim ve bu topikte benimle ayni seyleri yasayan bi cok
arkadasimiz var bu aciyi yasamayan bilemez 2 cm lik sey bebek bile degildi dedigine bakmayin kimsenin oyle bi aciki ne olursa olsun unutulmuyor ( o yuzden lutfen etrafta bu kadar cok
cocugu olsun diye ugrasan insan varken size allah tarafindan verilmis bu guzel hediyeleri temizlik
;alisveris yemek yapicam vs.vs diye tehlikeye atmayin ne bebeklerinizi ne kendinizi...bunlari uzulun diye yazmadim kizmayinda lutfen bunlari size bebegini kaybetmenin ( 2.5 cm bile olsa ) nedemek oldugunu ve ne kadar aci verdigini ve kimsenin boyle bisey yasamamasini istedigim icin yazdimm. (((((

herşeyin hayırlısı ewet ama insan ister istemez çok üzülüyor elinde olmadan...tek umudum tüpbebek oldu artık ve hiç bu zamana kadar aklımın ucundan geçmemişti tüpbebek tedavisine başlamak...sanırım hakkımızda hayırlısı böyleymiş...
ewet eşimde üzüldü ne kadar belli etmesede en çok da onun bu durumuna üzülüyorum

saol canım benim..ewet ne yaparsak yapalım yinede Rabbimin dediği olur o böyle nasip etmişse ne diyebilirizki...
inşallah canım ya en çok da tüpbebekten bi sonuç alamazsak diye korkuyorum öyle düşünceler aldıki beni sormayın yani...
hiç bebek sahibi olamayacak gibi hissediyorum artık nedense((

(doktor da öyle dedi hiç vakit kaybetmeden tüpbebek tedavisine başlamanız gerekiyor diye...en geç 3 ay içinde bu tedaviye başlamanız lazım demiş bizde yılbaşından sonraya bıraktık..aralıgın 15ine kadar ev taşıma işlerimiz var onları halledince kafamız rahat bir şekilde tedaviye başlarız dedik hayırlısı olur inş
amin canım benim aminnn....

canım evet bizleri düşündüğün için yazmışsın teşekkür ederiz..çokta güzel
söyledin çok haklısın..
yaşadıklarınız tabiki kolay değil..daha anne karnına düşmesiyle
başlıyor o sahiplenme duygusu,ne kadarlık olduğu önemli değil..Allah size sabırlar versin
ve bidaha böyle acılar yaşatmasın inşallah..Kimselere yaşatmasın Rabbim..hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin AMİN....

amin canım hayırlısı olsun..
inşallah hemen gelir meleğin..Allah gönlünüze göre versin
yüzünüzü güldürsün inşallah..

off depresyona girdim resmen başka şey düşünemiyorum ağlıyıcam

saol balımmm benim...hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmadım ama nedense bugün bütün ümidimi kaybetmiş gibiyim sonuç alamamaktan korkuyorum...tüpbebek deneyipte kaç seferde tutmayanlar var aklıma onlar geliyor...neyse Rabbimin vardır bi bildiği...

bende idili çok merak ettim yaa (inş kötü haberlerle gelmez inşallahhhhhh

iyi geceler bitanem görüşürz yarın

bende cıkayım yavaş yavaş kocişim çağrıyor sürekli hadi öptüm hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar sabah görüşmek üzere hoşçakalın...

bende cıkayım yavaş yavaş kocişim çağrıyor sürekli hadi öptüm hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar sabah görüşmek üzere hoşçakalın...

canım benim iyi geceler..sakın şimdiden sonuç alamayız falan diye
düşünme lütfen..iyi düşünelim iyi olsun dimi balım..
tatlı rüyalar

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

yelizcem...................................30 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Seliz..........................................31 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

GamzeliKiz.............................9 KASIM
pembedana............................9 KASIM
nurum84................................13 KASIM
emos9835..............................22 KASIM
aysglbrkn..............................27 KASIM
oglak75.................................28 KASIM
hatunsultan...........................3 ARALIK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--Yildiz10--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)

üzünülmezmi canımm ne beklerken ne olduğunu öğrendiniz ve hiç düşünmediğin birşey biran senin odak noktan oluyor...inanıyorumki tüp bebekle gelecek meleğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…