Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nanem bitanemm..
hiç üzülmee..
tabiki göbek atacak haliniz yok ama kafanızda omu bumu derken bir sürü soru işareti oluyordu..şimdi tek soru varr..iyi yönünden bakmaya çalışınn..
tüp bebeğe odaklanın..sakın moralinizi bozmayınn..Rabbim sizede bu şekilde verecektir belki bebeğinizi....sakın moralini bozma..eşinde kendini kötü hissediyordur..biz insanoğlu bu konuda çok salakça davranıyoruzz.bi sorun olunca kendimizi kötü hissediyoruzz.sanki bize bu derdi veren Allah değilmiş gibi...sanki kendi suçumuzmuş gibi..
Rabbimiz verdiyse boynumuz kıldan incee..
biz eşimle ilk ay klomenle denedik olmayınca hemen senaryoları yazdıkk..bankada biraz paramız vardı..baktım eşim diyokii araba işini rafa kaldıralım belki tüp bebek yapmamız icap eder..
yani o moda bile girdikk..herşey bizim içinn.
sizin için bizim için önemli olan bebeklerimizin gelmesi değilmi..nasıl gelirse gelsinn.o bebek tüpte olsa ilaçlada olsa normal yoldanda olsa ikinizin bi parçası olmıycakmı..
o yüzden Bismillah deyin başlayın bakalım bi yerdenn..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn...
kaldıramayacağımız yükler vermesin omuzlarımızaa...

Son düzenleme:
off depresyona girdim resmen başka şey düşünemiyorum ağlıyıcam
'

ya cnm bu kadar cahil olmayin lutfen hem prezervatif hemde surtunme diyosun sperm olmadan nasil hamile kalabilirsinki :) spe mler vajinaya temas etmedigi surece hiccc bisiy olmaz ki o bile cokkkkkk dusuk
bi ihtimalll git bi dra adet olmadim de belki kist falan vardirrr ona gore tedaviye baslarlar.ama sana tavsiyemm evlenmeden bu kadar ileriye gitmee tabiki bisiyler yasiycaksiniz ama pantolonlari cikarmadannnn :)

ben çıkıyorum iyi geceler kızlar..
inşallah idil'den sabah güzel haberler alırız inşallah...
hoşçakalın..

slm kızlarrrr 2.günümdende gedlim yaaa çok yoruldum bugün bide aşağı temizledim bugün yardında adet olmazsam yukarı temizlicem
sizler naptınız idilden haber yokmu hala?

düzenli adet oluyordum olamadım hala 11.gün vallahi bundan sonra hiç birşey yaşamam öle bi korktumki anlatamam

slm kızlarrrr 2.günümdende gedlim yaaa çok yoruldum bugün bide aşağı temizledim bugün yardında adet olmazsam yukarı temizlicem
sizler naptınız idilden haber yokmu hala?

hoşgeldinn canımm.yoğun bir gezme temposundan sonra evindesin...idil daha hala gelmedi acaba ne oldu bu kıza yaaa cok merak ediyorum..hem adetin gelmeden temizlik işini yapma..

kork zaten canım... ewli değilsin galiba şaka değil bu, bebek!!

nişanlıyız ama henüz erken büyük bi hata yaptık bir daha yapmam evlenene kadar zaten en son adetimde antibiyotik kullanmıştım yarıda kesmişti adetimi 4.günde bitmişti adetim 40 gün önce yaklaşık onun etkisi olabilir mi

Son düzenleme:
canım öğleden sonra temizlik yapıcam diye cıktı sonrada ben acile gidiyorum kızlar haber veririm dedi gitti birdahada haber yok..tlf. yok zaten yurtdışında yaşıyo..

lalede dr.a gitmiş... allah allah yaa... bugün bir sürü olay olmuş topikte, yeni okuyorum daha... ne oluyoruz nazara mı geldikkk!!

antibiyotikle ilgisi sence olabilir mi??
kafana taktığındandırrrr bencee, bekle gelirr bi aspirin iç, bide sıcak suyla duş al 24 saatte gelir. korkma.
evlenmedende fazla gösterme, sonra tadı kaçmasın

antibiyotikle ilgisi sence olabilir mi??
kafana taktığındandırrrr bencee, bekle gelirr bi aspirin iç, bide sıcak suyla duş al 24 saatte gelir. korkma.
evlenmedende fazla gösterme, sonra tadı kaçmasın

antibiyotik kimilerinde bayağı bi gecikme yapıyomuşta bilmiyorum 2-4-6-8-10.günlerde idrar testi yaptım hep negatif çıktı .korku geldi içime bu gece nedense yarın test yaptıracağım ya

antibiyotik kimilerinde bayağı bi gecikme yapıyomuşta bilmiyorum 2-4-6-8-10.günlerde idrar testi yaptım hep negatif çıktı .korku geldi içime bu gece nedense yarın test yaptıracağım ya

yahu birlikte bile olmamışsın anladığım kadarıyla...dalga mı geçiyorsun yoksa sen bizimle burdaa...

hoşgeldinn canımm.yoğun bir gezme temposundan sonra evindesin...idil daha hala gelmedi acaba ne oldu bu kıza yaaa cok merak ediyorum..hem adetin gelmeden temizlik işini yapma..
hoşbulduk cnm yaa valla çok yoruluyorum ben bide çalışan biri olsam mahvolurum benim bu tempoya gücüm yetmiyor.canım heran oldu olucam başladı sancılar kesin olurum yarın.buarada korkmuyosun demii cnm bak ben burdayım

kız sen daha burdamısın.bukadar üzüldüğüne değmez inan bana canım hamile kalmış olman imkansız eğer nişanblın korunmasaydıı sen kız olduğun halde vajinana boşalsaydıı hamile kalmış olabilirsin derdim ama bu şekilde imkansız inan bana.bnm eşim 8 ay korundu o şekilde içimde olduğu halde çok afedersin hiçbirşekilde kaçmasına imkan yok korundum yanii
iyide b...yedim şimdide 9 aydır korunmasakta olmuyorr nasip canım bu işler
ama sen kafana takma bukdr imkansızz bence sen adet olmıcam diye çok korkmuşsun oyüzdende adetini bilinç altı geciktiriyorsun bende adet olmak istemediğim için geciktiriyorum doktorum öyle söyledi cnm

pembe dana gecenin bu saatinde ne diye dalga geçeyim sizlerle korkuyorum sadece yarın kan testi yaptırıcam yoksa rahatlayacağa benzemiyorum özel hastane var burda yaptırıcam 50 liraymış yaptırayım yoksa depresyona gireceğim umarım bayılmam yarın

bugün dalağım şişti gibi bi acı hissettim sol tarafımda hani koşunca yorulunca dalak şişer ya aynı öle adet gecikmesiyle ilgili bi durum değildir di mi o

yok canım korkmuyorummm cok sağol..uykun gelince yat sen bekleme beni..

canım yanlış analama bazen buraya erkekler girip kadınmış gibi yazı yazıp dalga geciyolarda ondan dedik..
ama zannetmiyorum hamile olasın...cünki stresten adetin gelmesini önlüyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…