bende cıkayım yavaş yavaş kocişim çağrıyor sürekli hadi öptüm hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar sabah görüşmek üzere hoşçakalın...
'off depresyona girdim resmen başka şey düşünemiyorum ağlıyıcam
'
ya cnm bu kadar cahil olmayin lutfen hem prezervatif hemde surtunme diyosun sperm olmadan nasil hamile kalabilirsinki :) spe mler vajinaya temas etmedigi surece hiccc bisiy olmaz ki o bile cokkkkkk dusuk
bi ihtimalll git bi dra adet olmadim de belki kist falan vardirrr ona gore tedaviye baslarlar.ama sana tavsiyemm evlenmeden bu kadar ileriye gitmee tabiki bisiyler yasiycaksiniz ama pantolonlari cikarmadannnn :)
düzenli adet oluyordum olamadım hala 11.gün vallahi bundan sonra hiç birşey yaşamam öle bi korktumki anlatamam
slm kızlarrrr 2.günümdende gedlim yaaa çok yoruldum bugün bide aşağı temizledim bugün yardında adet olmazsam yukarı temizlicem
sizler naptınız idilden haber yokmu hala?
kızlar idile bişii mi oldu kii???? telefonu yok muydu kimsede ?
kork zaten canım... ewli değilsin galibaşaka değil bu, bebek!!
canım öğleden sonra temizlik yapıcam diye cıktı sonrada ben acile gidiyorum kızlar haber veririm dedi gitti birdahada haber yok..tlf. yok zaten yurtdışında yaşıyo..
nişanlıyız ama henüz erken büyük bi hata yaptık bir daha yapmam evlenene kadar zatenen son adetimde antibiyotik kullanmıştım yarıda kesmişti adetimi 4.günde 40 gün önce yaklaşık onun etkisi olabilir mi
antibiyotikle ilgisi sence olabilir mi??
kafana taktığındandırrrr bencee, bekle gelirr bi aspirin iç, bide sıcak suyla duş al 24 saatte gelir. korkma.
evlenmedende fazla gösterme, sonra tadı kaçmasın
antibiyotik kimilerinde bayağı bi gecikme yapıyomuşta bilmiyorum 2-4-6-8-10.günlerde idrar testi yaptım hep negatif çıktı .korku geldi içime bu gece nedense yarın test yaptıracağım ya
hoşbulduk cnm yaa valla çok yoruluyorum ben bide çalışan biri olsam mahvolurum benim bu tempoya gücüm yetmiyor.canım heran oldu olucam başladı sancılar kesin olurum yarın.buarada korkmuyosun demii cnm bak ben burdayımhoşgeldinn canımm.yoğun bir gezme temposundan sonra evindesin...idil daha hala gelmedi acaba ne oldu bu kıza yaaa cok merak ediyorum..hem adetin gelmeden temizlik işini yapma..
nişanlıyız ama henüz erken büyük bi hata yaptık bir daha yapmam evlenene kadar zatenen son adetimde antibiyotik kullanmıştım yarıda kesmişti adetimi 4.günde 40 gün önce yaklaşık onun etkisi olabilir mi
hoşbulduk cnm yaa valla çok yoruluyorum ben bide çalışan biri olsam mahvolurum benim bu tempoya gücüm yetmiyor.canım heran oldu olucam başladı sancılar kesin olurum yarın.buarada korkmuyosun demii cnm bak ben burdayım
kız sen daha burdamısın.bukadar üzüldüğüne değmez inan bana canım hamile kalmış olman imkansız eğer nişanblın korunmasaydıı sen kız olduğun halde vajinana boşalsaydıı hamile kalmış olabilirsin derdim ama bu şekilde imkansız inan bana.bnm eşim 8 ay korundu o şekilde içimde olduğu halde çok afedersinhiçbirşekilde kaçmasına imkan yok korundum yanii
iyide b...yedim şimdide 9 aydır korunmasakta olmuyorr nasip canım bu işler
ama sen kafana takma bukdr imkansızz bence sen adet olmıcam diye çok korkmuşsun oyüzdende adetini bilinç altı geciktiriyorsun bende adet olmak istemediğim için geciktiriyorum doktorum öyle söyledi cnm
hoşbulduk cnm yaa valla çok yoruluyorum ben bide çalışan biri olsam mahvolurum benim bu tempoya gücüm yetmiyor.canım heran oldu olucam başladı sancılar kesin olurum yarın.buarada korkmuyosun demii cnm bak ben burdayım
pembe dana gecenin bu saatinde ne diye dalga geçeyim sizlerle korkuyorum sadece yarın kan testi yaptırıcam yoksa rahatlayacağa benzemiyorum özel hastane var burda yaptırıcam 50 liraymış yaptırayım yoksa depresyona gireceğim umarım bayılmam yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?