lale kimdi????lalede dr.a gitmiş... allah allah yaa... bugün bir sürü olay olmuş topikte, yeni okuyorum daha...ne oluyoruz nazara mı geldikkk!!
ne 50 lirası ya burda özel hastanede 15liramı neydi bnm yaptırdığımda 50 lira kan tahlilimi olurpembe dana gecenin bu saatinde ne diye dalga geçeyim sizlerle korkuyorum sadece yarın kan testi yaptırıcam yoksa rahatlayacağa benzemiyorum özel hastane var burda yaptırıcam 50 liraymış yaptırayım yoksa depresyona gireceğim umarım bayılmam yarın
ayhh hayır ben heray göğüslerim şişiyor ve acıyor kasıklarım ağrıyor ve batıyor çok bulanıyorum her türlü hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama hamile olmuyorum.bence sende kist çıkabilir bekar kızlardada çok görülüyor bnm arkadaşımında gecikmeleri oluyordu ve kasığı acıyordu dr.gitti kisti çıkmıştı yasmin ilacını içti ve kisti geçti bence sendede kist olabilir.sen 50 lira tahlile verecğine özel doktora git 100 lira ver o sana sorununun ne olduğunu söylesinbugün dalağım şişti gibi bi acı hissettim sol tarafımda hani koşunca yorulunca dalak şişer ya aynı öle adet gecikmesiyle ilgili bi durum değildir di mi o
durabildiğimiz kdr dururuz cnm bnmyok canım korkmuyorummm cok sağol..uykun gelince yat sen bekleme beni..
bugün dalağım şişti gibi bi acı hissettim sol tarafımda hani koşunca yorulunca dalak şişer ya aynı öle adet gecikmesiyle ilgili bi durum değildir di mi o
lale kimdi????
sarılale yani fatoş canım..
ya böyle bişeyide ilk defa duydum... plesenta gelmişşş rahimağzına yaa??? Ay Allahım korusun onuda bebeğinideee.... çok gezenti o, yatması lazımmmmm... zor olucak amaaa...
evet canım ben daha öncede duymuştum..allahım korusun yatıp dinlenicek başka caresi yok...sadece yemek ve wc için kalkıcak...allahım onu ve bebişini korusunnn inşallah...
kızlar bende kist vardı ya ben oyüzdenmi gecikiyorum acaba
ama 3 aydır tık diye oluyordum uff ne karmaşık yaa
ben normalde bebek düşünmesem hayatta bilmezdim kaıçında oldum olucam vıııyyyy sıkıntıya pek gelemiyorum ben yaa
kızlar bende kist vardı ya ben oyüzdenmi gecikiyorum acaba
ama 3 aydır tık diye oluyordum uff ne karmaşık yaa
ben normalde bebek düşünmesem hayatta bilmezdim kaıçında oldum olucam vıııyyyy sıkıntıya pek gelemiyorum ben yaa
plesenta yaşlanmasını duymuştummm... daha 1 ay önce 34 haftalık bebeği gitti arkadaşımın...:2: ne zor şeymiş bebek sahibi olmak yaa... okurken rahatmışızzzz, hep söylerlerdiii
sorma hayatım eskiden böyle şeyler varmıydıki acaba artık iyice evlat sahibi olmak zorlaşıyor...bekarken bunları hiç düşünmezdim hatta bir bebek için bunca zamandır beklicem aklımın ucundan bile gecmezdi..bence söyleyenler doğru söylemiiş hakketten rahatmışız yani..
evet evet bende anne olup anlamak istiyomm....benim durumlar ne olsun çalışmalar bitti şimide günümü bekliyorum 4 gün var cok heyecanlıyım ama kasıklarım cok ağrıyo..annem hep derdi ve hala der'' anne olun sizde anlarsınız'' bende anlamak istiyorum yaaaa... kız sende durumlar nasıl ki bu ay??? ben artık hazırım çalışmalar başlayacakkkkk
ayy siz burdamisiniz canlarimmm
evet evet bende anne olup anlamak istiyomm....benim durumlar ne olsun çalışmalar bitti şimide günümü bekliyorum 4 gün var cok heyecanlıyım ama kasıklarım cok ağrıyo..
senin çalışmalar yeni başlıyo sanırım..hadi kolay gelsinn şekerim beline kuvvet...
benim çalışmalar yeni başlıyorrr ewet, regl olmayı bekliyorum sonra hiç durmadan dewammm...
ben senden ümitliyim şekerim niye yalan söliiim, hadi bakalımmmmmm
evet ya demi bende evlenelim diyodum 1 yıl sonrada bebek yaparızz alll yaptıkkk ne biliın Allahın hemen nasip edeceğini herşey çok kolay görünüyor ama malesef hayat çok zorsorma hayatım eskiden böyle şeyler varmıydıki acaba artık iyice evlat sahibi olmak zorlaşıyor...bekarken bunları hiç düşünmezdim hatta bir bebek için bunca zamandır beklicem aklımın ucundan bile gecmezdi..bence söyleyenler doğru söylemiiş hakketten rahatmışız yani..
bu arada istanbullu gitmiş... anladı sanırsam bişii olmadığını , hay allahım yaaa... şaka gibi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?