Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bide bu kadar idrar testi hatalı negatif çıkabilir mi 10.gün oldu üstelik bişey çıkmadı buda negatif olduğunu göstermez mi ? adet gecikmesinden 2-4-6-8-10 uncu günlerde hep test yaptı msabahları negatif çıktı hepsi üstelik bekledimde tek çizgi çıktı hep.

lalede dr.a gitmiş... allah allah yaa... bugün bir sürü olay olmuş topikte, yeni okuyorum daha... ne oluyoruz nazara mı geldikkk!!
lale kimdi????
ne 50 lirası ya burda özel hastanede 15liramı neydi bnm yaptırdığımda 50 lira kan tahlilimi olur
bugün dalağım şişti gibi bi acı hissettim sol tarafımda hani koşunca yorulunca dalak şişer ya aynı öle adet gecikmesiyle ilgili bi durum değildir di mi o
ayhh hayır ben heray göğüslerim şişiyor ve acıyor kasıklarım ağrıyor ve batıyor çok bulanıyorum her türlü hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama hamile olmuyorum.bence sende kist çıkabilir bekar kızlardada çok görülüyor bnm arkadaşımında gecikmeleri oluyordu ve kasığı acıyordu dr.gitti kisti çıkmıştı yasmin ilacını içti ve kisti geçti bence sendede kist olabilir.sen 50 lira tahlile verecğine özel doktora git 100 lira ver o sana sorununun ne olduğunu söylesin
yok canım korkmuyorummm cok sağol..uykun gelince yat sen bekleme beni..
durabildiğimiz kdr dururuz cnm bnm

Son düzenleme:
bugün dalağım şişti gibi bi acı hissettim sol tarafımda hani koşunca yorulunca dalak şişer ya aynı öle adet gecikmesiyle ilgili bi durum değildir di mi o

ewet ewettttt kan tahlili yaptırrrr şaşırdın galiba arkadaşım... aylarca bebek diye ne yollar deniyoruz biz burdaa... sen birlikte olmamışsın kiiii, kesinlikle psikolojik. yat uyu rahat rahat, iç bi adaçayı ,, ıhlamur

bi haftadır bu foruma yazıyorum sorularımı cevap alabiliyorum rahatlattınız biraz yoksa delirmiştim çoktan kafayı yerdim vallahi kist olabilir ama benimde aklıma geldi bide idrar yolu enfeksiyonu var bende ondan da olabilir belkide.Sigorta hastanesinde aradım telefonla şubata randevu veriyolar kocaelideyim ben şu anda .Yakında bi özel hastane var orası işte 50 liraymış kan tahlili.Kızılaya mı gitsem yoksa orda daha mı ucuzdur.

ya böyle bişeyide ilk defa duydum... plesenta gelmişşş rahimağzına yaa??? Ay Allahım korusun onuda bebeğinideee.... çok gezenti o, yatması lazımmmmm... zor olucak amaaa...

evet canım ben daha öncede duymuştum..allahım korusun yatıp dinlenicek başka caresi yok...sadece yemek ve wc için kalkıcak...allahım onu ve bebişini korusunnn inşallah...

evet canım ben daha öncede duymuştum..allahım korusun yatıp dinlenicek başka caresi yok...sadece yemek ve wc için kalkıcak...allahım onu ve bebişini korusunnn inşallah...

plesenta yaşlanmasını duymuştummm... daha 1 ay önce 34 haftalık bebeği gitti arkadaşımın...:2: ne zor şeymiş bebek sahibi olmak yaa... okurken rahatmışızzzz, hep söylerlerdiii

kızlar bende kist vardı ya ben oyüzdenmi gecikiyorum acaba
ama 3 aydır tık diye oluyordum uff ne karmaşık yaa
ben normalde bebek düşünmesem hayatta bilmezdim kaıçında oldum olucam vıııyyyy sıkıntıya pek gelemiyorum ben yaa

kist için doktorun ne dedi en son? bebek için engel mi ?

canım kistin cok büyük değilki gecikme yapsın..zaten senin dr. söylemiş adetin gelmesini istemediğin için geciyo diye bence stres cok büyük etki..
ama valla doğru diyon hee kızken günlerini bile bilmezdim adetlerimin ama şimidi heryerde bir not var adet günüm çalışma günüm preseed kullandığım gün testte cift cizgiyi gördüğüm gün ve ateş tablom amann ne bu yaaa insan okurken bile beyni yoruluyo...

plesenta yaşlanmasını duymuştummm... daha 1 ay önce 34 haftalık bebeği gitti arkadaşımın...:2: ne zor şeymiş bebek sahibi olmak yaa... okurken rahatmışızzzz, hep söylerlerdiii

sorma hayatım eskiden böyle şeyler varmıydıki acaba artık iyice evlat sahibi olmak zorlaşıyor...bekarken bunları hiç düşünmezdim hatta bir bebek için bunca zamandır beklicem aklımın ucundan bile gecmezdi..bence söyleyenler doğru söylemiiş hakketten rahatmışız yani..

annem hep derdi ve hala der '' anne olun sizde anlarsınız'' bende anlamak istiyorum yaaaa... kız sende durumlar nasıl ki bu ay??? ben artık hazırım çalışmalar başlayacakkkkk

bu arada istanbullu gitmiş... anladı sanırsam bişii olmadığını , hay allahım yaaa... şaka gibi!

annem hep derdi ve hala der '' anne olun sizde anlarsınız'' bende anlamak istiyorum yaaaa... kız sende durumlar nasıl ki bu ay??? ben artık hazırım çalışmalar başlayacakkkkk
evet evet bende anne olup anlamak istiyomm....benim durumlar ne olsun çalışmalar bitti şimide günümü bekliyorum 4 gün var cok heyecanlıyım ama kasıklarım cok ağrıyo..
senin çalışmalar yeni başlıyo sanırım..hadi kolay gelsinn şekerim beline kuvvet...

ayy siz burdamisiniz canlarimmm

evet canım burdayızzzz..hoşgeldin..

evet ya demi bende evlenelim diyodum 1 yıl sonrada bebek yaparızz alll yaptıkkk ne biliın Allahın hemen nasip edeceğini herşey çok kolay görünüyor ama malesef hayat çok zor
bu arada istanbullu gitmiş... anladı sanırsam bişii olmadığını , hay allahım yaaa... şaka gibi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…