Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bu arada istanbullu gitmiş... anladı sanırsam bişii olmadığını , hay allahım yaaa... şaka gibi!
sacmaldı ya resmenn o gündüzde burdaydı sordu ve gitti ama sonra yine geldi...
benim çalışmalar yeni başlıyorrr ewet, regl olmayı bekliyorum sonra hiç durmadan dewammm...
ben senden ümitliyim şekerim niye yalan söliiim, hadi bakalımmmmmm

inşallah hayatım bu ay cok çalıştımm allahım emeklerimi boşa cıkarmaz inş..ayyy sende böyle söyleyince acayip heyecan yaptım şimdi..
ama ben senden hele fazla fazla umutluyum inanıyorumki bu ay vericeksin güzel haberler..

sagol canim.yazamadim bebisimin kiyafetlerini yikayip ütülüyordm onlarlr ugrastim. ama takip ettim.belki idilden haber vardir diye.seninde sayili gün kalmis ins hamilesindir canm.
böyle okuyorum anne olmaya o kadar layiksiniz ki,ben bazen kendime diyorum acaba sizler gibi anne olmayi hakediyormuym diye.

nasıl heyecanlıyım , anlatamam... kociş he dese ben bütün gün çalışcam. o kadar şarj etmişim kendimi... herşey bebiş için!! Herşey vatan için der gibi oldu bu ama
bakalım seni merak ediyorum.. bugünlerde tansiyonuna dikkat et bakalım.. düşeb,ilir her an

şımardım vallahiii kendinede haksızlık etme,, o ne demek öleee...

ayy yerim ben onun o tatlı cicilerini güle güle güzel günlerde giydir canım..evet canım sayılı gün kaldı inşallah allahım banada anne olmayı nasip eder..
ayy canımmm allah razı olsunnn hem anne olmaya hepimiz layığız kendine haksızlık etme belki hiç beklemediğin anda olduğu için bu şekilde düşünüyo olabilirsin ama hepimiz kadar sende hakediyosun ve bak bebişin için ne hazırlıklart yapıyosun..hele dünyaya gelsin sen o zaman gör o mutluluğu..

sagol tatlimm.

ayy gecen ay bende aynı nasıl heyecan vardı...sıra sende hadi bakalım elinize belinize kuvvet inş...cok çalışan sen bu ay belli maşallah şarjı bol bol depolamışsın..
bakalım bende kendimi merak ediyorum..hımmtansiyon düşmesi bebiş habercisimi yoksa aslında akşamları böyle acıkınca halsizleşiyom gibi oluyo ama tansiyonmu onu bilmiyorum..

tabikide hakediyorsun cnm o nasıl söz sen hmn elde ettin diye haketmediğinimi düşnüüyorsun bu çok saçma olurr bence sende her kadın gibi anne olmayı hakediyorsun cnm

ayy cnm yaaa bak neçabuk geçtiii yasak bitti demek artık sende bizdensin biranönce hamişler topluluğuna terfii edersin inş cnm

ben geçen sefer , adetimden 3-4 gün ewwel yatak döşek yatıyordum. halszilikten ve tansiyondan... hem idrardada o gün çıkmıştı... herkes bir olmaz tabii ama, ufak bir belirtide olsa haberci işteee...

Son düzenleme:

wallahi geldi mi başa geçiyooooo... anlamıyosun. yasak kalktı, yarın sigortamda doğumu kapsıyooooo, bende çatır çatır doğurabiliiicimmmm

ben geçen sefer , adetimden 3-4 gün ewwel yatak döşek yatıyordum. halszilikten ve tansiyondan... hem idrardada o gün çıkmıştı... herkes bir olmaz tabii ama, ufak bir belirtide olsa haberci işteee...

hımm anladım hayatım evet ara ara halsizlik cöküyo ama artık sebebi ney bilmiyorum..inşallah günüm geldiğinde dananın kuyruğu kopacak..

ayy bugün resmen gazman gibiyim yaa üşüttümmü ney..

bende öyleyim canımmmm. neden ki bilmem. hatta kocişlede lafı geçti aynen dedim ki, bu ekim anneleri bebeklerin gazından şikayet ediyo, ya annesine çekerse bide bizim bebiş dedim... vay halimize!! davul gibi karnımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…