bende öyleyim canımmmm. neden ki bilmem. hatta kocişlede lafı geçti aynen dedim ki, bu ekim anneleri bebeklerin gazından şikayet ediyo, ya annesine çekerse bide bizim bebiş dedim... vay halimize!!davul gibi karnımmmm
ben birazdan kaçarımmmmmm...kociş kızıyo sabah bideee geç yatıncaa
iyikide böyle bomba gibisinizde bu saate kadar burdasiniz.bende böylece yalniz kalmamis oldum.
benim için sorun yokk koçişimde yok bugece uykumda kactı..
gecenin bu saatinde pekte biii gayretliyim birden çok işi yapıom
bnm kocişimde çoktan uyudu mışıl mışılll
ne mışıl mışıl ayy horul horul horluyorrve ben enufak sese bile uyanırım buyüzden yüzkere uyanıyorum geceleri
maşallahh 10 parmağında 10 marifet hesabı işlerinide yapıyon sanırım..
benimkisi bu gece sabaha kadar ayakta yarın sabah gelir sızar..bende onunla uyurum artık sabah..
ay cnm kocişinin işide çok zor Allah yardımcısı olsun sanada onada zorr
evet yaa sormaa hemde cokk neyse allahım izin verirse emeklilik hakkının dolmasına 10 yıl var inşallah 10 yıl sonra kendi işimizi kurar rahatımıza bakarız...
banada arkadaş bir bebişim olsaydı bu kadar canım sıkılmazdı..
evet şekerim bombo gibiyiz cok şükür...iyiki sende varsın arkadaş oluyosun bize..
evet tatlım haklısın inş Allahım sanada bir bebiş gönderir sende yalnız kalmazsın
kocişininde sende aklı kalmaz
canimm aynen sizde bana.ben her iki haftada bi böyle sabahlara kadar otururdum yalniz.cok sansliyimki sizlerle tanisdim
yaaa ablam 7 ay önce 2.çocuğuna doğum yaptıı
hala adet olmadıı geçen ay yanlışlıklaa bişeyler olmuş şimdi nasıl korkuyoo yaa hamile kalmışsam yeniden diee
herkesin derdi başka kardeşim
canım bazılarını süt korur o yüzden adet olmaz..ama korunmadan ilişki olduysa hamile kalabiliyolar.. .hakketen yaaa biz burda hamiş kalacağız diye cebelleşirken millet hamile kaldısam diye dert ediyo..
tabikide ablanında dert etmesi normal daha bebişi cok küçük..
evet cnm hemde biraz huysuzz yaniii bide 5 yaşında oğlu var oyüzden korktuu yanii
bnm ablam eniştem ceketini atsa hamiş kalıo yaa
kızlarr ben cıkıyorummm..biraz film izlicemmm..öpüyorum sizi iyi geceler tatlı rüyalar...
ne filmi kızz bende izleyim söylede sende çıkıyosan bende çıkayım bariii senin için duruyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?