canım evde işlerim vardı ya :)) buraya gelcem diye bütün işler birikti anca bitirdim :))))
inşallah...ve inşallah teker teker ocak ayı bitmeden herkes bu haberi verir.biz de tablo yaparız kim ne zaman doğurcak diye:Saruboceq:
ağzından bal damlıyo baaaaaaaaaalŞeniz
ayyyy bende evde hiç iş yapmıyorum bu aralar hiç canım ıstemıyo hep yatasım var bebek düşünmeye basladıktan berı birseyler oldu bana saldım kendımı ıyıce valla hayır olsun sonum bakalım ohhhhh ıyı bıtırmıssın ne güzel işte
ayyyy bende evde hiç iş yapmıyorum bu aralar hiç canım ıstemıyo hep yatasım var bebek düşünmeye basladıktan berı birseyler oldu bana saldım kendımı ıyıce valla hayır olsun sonum bakalım ohhhhh ıyı bıtırmıssın ne güzel işte
benımde esım yarın aksam sperm tahlılıne gıdıyor kızlar dua edın ne olur sonuçlar ıyı çıksın
bak şimdi biri göğüs dedi.benimde göğüslerim zonkluyo.hatta koltuk altına bile vurduğu oluyo.dün okuldan dönerken otobüste sağ göğsümde kütle hissettim resmen bi ayaktaydım.çok kötüydü.o zaman benim olsaılıkta güçlenir mi canlar,yoldaşlaranarjik olmayan hatta hayırlı olan bi
yoldaşlık ne hoş
benımde esım yarın aksam sperm tahlılıne gıdıyor kızlar dua edın ne olur sonuçlar ıyı çıksın
Valla canım ben de aynıyım iki aydır yaa, canım hiçbişey yapmak istemiyo, hele de yemek ve temizlikten öyle soğudum ki anlatamam, dün akşam eve gittim, yemek işine giriştim hemen, durup dururken ağlamaya başladım ocağın başında, kocişim geldi noldu sana diyo, canım yemek yapmak istemiyo dedim, ne istiyo canın dedi, uyumak istiyo dedim :roflol:, çok yorgun hissediyorum kendimi, önceden böyle değildim ben yaa, bu aralar havalardan mıdır nedir bi kasvet çöktü üzerime hayırdır inş. :Saruboceq:
hemşire arkadaşım siz ne zamandır bebiş istiyosuz daha netçe ne zamandır çalışıyosunuz ki?erkekler bunalım olmuyo mu sperm testi falan diyince.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canımcım, ben de bu ay da olmazsa kocişime havuç suyunu denemekle test yaptırmak arasında kaldım valla :uhm: inşallah ikisine de gerek kalmaz tabi ama olmazsa da önce havuç suyunu mu denesem yoksa daha fazla zaman kaybetmeden test mi yaptırsak karar veremiyorum kafamçokkarıştı
benim kocişteki hevesi bi görseniz siz ölürsünüz gülmekten valla, dün öğlen burda konuştuk ya havuç suyunu, hemen kocişi arayıp sana bundan sonra havuç suyu içirecem demiştim, akşam uyku saati gelmiş diyo ki bana hani benim havuç suyum, daha var diyorum bidahaki ay içirecem diyorum, yok hemen başlıyalım, erken başlarsak etkisini de erken gösterir belki diyo :roflol:
canım kocişim benim yaaa, ben onu çok seviyorum çoooooooooooooooook :asigim:
kıyamam yaaaaa sende ne aglıyosunya acaba hamılelık psıkolojısımı sardı senı yaaaa belkıde hamılesın ondan duygusallastın heeee
canım ben 17 aylık evlıyım 7 aydırda bebek düşünüyoruz ama olmuyor ben gıttım suanda sorun yok dendı esımın gıtmesı gerekmıs esımde benım için hiç problem değıl dedı gıderım sorun varsada tedavı olurum dedı neden bunalım olsun kı canım esllerımız yanı en azından benım esım hiçde öyle bunalım olmadı egerkı karı koca ıkısıde bebk ıstıyorsa ıkısede doktora gıdecek gereken ne ıse o yapılacak tek kadının gıtmesı ıle olmuyor maleseffff
yeni oldu cnm ,son 1haftadır falan .kütle his değil,benzetme yani zonklamanın boyutu babında.doktorluk bişey yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?