Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın caım evet ya idilim yok

ayşecım hoşgeldın nasılsın dun dr a gıtmışsınnn herşey yolunda mı

ya eko çekilcektım ya kalpten onun için gittim ama doktor yokmus dün onun için soınucu gösteremedım

ama bişey yok sanırım raporda normal fln yazıyo değerlerde

ama bu gece çarpıntıdan uyyamadım napıcam şu işi bilmiyorum yaaa

doktordan sonra kardesımle bebek şekeri için malzeme almaya gittik kendımız yapıcazda

bide sepet aldık pembeli fln çok güzel şeyler sonra emınonunde balık ekmek yedık

diplomamı almamıştım onu almaya gittim falan öyle iştee :)))

dün akşam kardesımde diyodu kasıkalrım agrıo die ama çok ayakta kaldı ondan oldu

onunki dınlenınce gecmıs ama idili merak ettım ay bıseyı yoktur ınsallah

kımsenın bana gunaydın demeye mecali yok sanırım

neyse umarım ıdılın durumu ıyıdır daha snra gırerım hoşçakalınn

anladım cnm

umarım senın sonuçlarında da bışeycık çıkmazzz allahtan şifa dılıyorum

şekerlerı kndınız ypmanız da hoşşş ellerınıze sağlıkkk

öpüyorm cnm

geçmiş olsun canım dikat et kendine değerlerin normalse geçici bir durumdur inşallah

Son düzenleme:
ay_she, gokcegokce, istanbul22, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, Yavyum, Yildiz10 günayydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrr idilcim yine yok sanırımm kesin dogurdu bu kızz yaaa baharımız acele etti heraldeeee

anladım cnm

umarım senın sonuçlarında da bışeycık çıkmazzz allahtan şifa dılıyorum

şekerlerı kndınız ypmanız da hoşşş ellerınıze sağlıkkk

öpüyorm cnm

gökçecim yapınca paylaşıcaz inş.. içinede renklı bonıbonlar koyucaz guselolcak ınsallah :)))
canım bişeycik çıkmasın tabi çıkmasında e bu rahatsızlıkalrım endne oluyo artık sıkıldım
doktorlarda gezmekten of ! bişey varsa cıksında tedavi olıym geçsin !

öptüm bende çok

geçmiş olsun canım dikat et kendine değerlerin normalse geçici bir durumdur bide sen bilirsin :26: biraz böle kapsamlı dualar okusan hani sen bi ara ne diyodun

mesajını editleyip sil canım o yazdıgını lütfen

canım sorma kafam baya karısık bi akşam az tuzlu bişey yesem sabaha ellerim yüzüm

heryerım şişiyo dotkora gidiyorum tansıyona bakıyolar tansıyonum yok ıner dıye

gönderiyolar inmıyo baya sonra azalıyo regl gunum yaklaşınca daha fena oluyorum

bu sefer çarpıntı baş dönmesi vs hele dün gece ne zor yattım bilemezsin

hamıleykende öyle oldu şişlikleridme geri gönderdilerdi tansıyonum normal diye

gecen gün bi doktoru dınledım dedi kardesım : eğer sadece ayaklarda şişme varsa

tuz diyetine gerek yok normaldir ama ellerde yüzde şişlikler oluyorsa tansiyon vardır

ve tuz diyetı yapılması lazımdır demiş ben şimdi napıcam iyice varya kafam karıştı

tepeden tırnağa bi check-up mı yaptırsam bilemıyorum bu durum sinirlerimi bozuyo

Son düzenleme:
ay_she, gokcegokce, istanbul22, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, Yavyum, Yildiz10 günayydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrr idilcim yine yok sanırımm kesin dogurdu bu kızz yaaa baharımız acele etti heraldeeee

günaydın canım sen nasılsın bugün eevt baharımız erken gelmiş olabilir

canım benim iyi geceler..sakın şimdiden sonuç alamayız falan diye
düşünme lütfen..iyi düşünelim iyi olsun dimi balım..
tatlı rüyalar

üzünülmezmi canımm ne beklerken ne olduğunu öğrendiniz ve hiç düşünmediğin birşey biran senin odak noktan oluyor...inanıyorumki tüp bebekle gelecek meleğin...

iyi geceler tatlımm...görüşürüzzzz..üzme kendini tamammı bebeğim..

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için...

yavyum canım benim yazdıkların kesinlikle çok dogru katılıyorum sana ama hala kabullenemedim bu olayı bilmiyorum önceden az da olsa hep bi umut vardı ama doktor tüpbebekten başka bir yolla kesinlikle olmaz deyince çok üzüldüm Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kimseyi böyle sınamasın Rabbim...
bakalım yılbaşından sonra başlıcaz tüpbebege inş tutar hayırlsıyla

bu arada herkese günaydın....

ayşem iyi olmana çok sevindim ama hala çarpıntıların varmış inş geçer ve bi sorunun yoktur balım

idilde canımı çok sıktı hala haber yok ya Allahım sen onu ve bebegini koru yarabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…