- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
canım benimm cok sağol benim için bu saatlere kadar oturdun..hataım dijitürkte 12. kanalda yankı diye bir film onu izlicem yeni başlamış...
cok sağoll canımm öpüyorum senii..
günaydınnn...
idil yine yokkk... :26:
bu kız doğurdum diyemi gelecek nee..
günaydınnn...
idil yine yokkk... :26:
bu kız doğurdum diyemi gelecek nee..
günaydın kızlaar nabersiniz yaa idilgelmedimi hala allah ım yaa :/
günaydın kızlaar nabersiniz yaa idilgelmedimi hala Allah ım yaa :/
günaydın caım evet ya idilim yok
ayşecım hoşgeldın nasılsın dun dr a gıtmışsınnn herşey yolunda mı
ya eko çekilcektım ya kalpten onun için gittim ama doktor yokmus dün onun için soınucu gösteremedım
ama bişey yok sanırım raporda normal fln yazıyo değerlerde
ama bu gece çarpıntıdan uyyamadım napıcam şu işi bilmiyorum yaaa
doktordan sonra kardesımle bebek şekeri için malzeme almaya gittik kendımız yapıcazda
bide sepet aldık pembeli fln çok güzel şeyler sonra emınonunde balık ekmek yedık
diplomamı almamıştım onu almaya gittim falan öyle iştee :)))
dün akşam kardesımde diyodu kasıkalrım agrıo die ama çok ayakta kaldı ondan oldu
onunki dınlenınce gecmıs ama idili merak ettım ay bıseyı yoktur ınsallah
geçmiş olsun canım dikat et kendine değerlerin normalse geçici bir durumdur inşallahya eko çekilcektım ya kalpten onun için gittim ama doktor yokmus dün onun için soınucu gösteremedım
ama bişey yok sanırım raporda normal fln yazıyo değerlerde
ama bu gece çarpıntıdan uyyamadım napıcam şu işi bilmiyorum yaaa
doktordan sonra kardesımle bebek şekeri için malzeme almaya gittik kendımız yapıcazda
bide sepet aldık pembeli fln çok güzel şeyler sonra emınonunde balık ekmek yedık
diplomamı almamıştım onu almaya gittim falan öyle iştee :)))
dün akşam kardesımde diyodu kasıkalrım agrıo die ama çok ayakta kaldı ondan oldu
onunki dınlenınce gecmıs ama idili merak ettım ay bıseyı yoktur ınsallah
anladım cnm
umarım senın sonuçlarında da bışeycık çıkmazzz allahtan şifa dılıyorum
şekerlerı kndınız ypmanız da hoşşş ellerınıze sağlıkkk
öpüyorm cnm
geçmiş olsun canım dikat et kendine değerlerin normalse geçici bir durumdur bide sen bilirsin :26: biraz böle kapsamlı dualar okusan hani sen bi ara ne diyodun
ay_she, gokcegokce, istanbul22, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, Yavyum, Yildiz10 günayydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrr idilcim yine yok sanırımm kesin dogurdu bu kızz yaaa baharımız acele etti heraldeeee
canım benim iyi geceler..sakın şimdiden sonuç alamayız falan diye
düşünme lütfen..iyi düşünelim iyi olsun dimi balım..
tatlı rüyalar
üzünülmezmi canımm ne beklerken ne olduğunu öğrendiniz ve hiç düşünmediğin birşey biran senin odak noktan oluyor...inanıyorumki tüp bebekle gelecek meleğin...
iyi geceler tatlımm...görüşürüzzzz..üzme kendini tamammı bebeğim..
nanem bitanemm..
hiç üzülmee..
tabiki göbek atacak haliniz yok ama kafanızda omu bumu derken bir sürü soru işareti oluyordu..şimdi tek soru varr..iyi yönünden bakmaya çalışınn..
tüp bebeğe odaklanın..sakın moralinizi bozmayınn..Rabbim sizede bu şekilde verecektir belki bebeğinizi....sakın moralini bozma..eşinde kendini kötü hissediyordur..biz insanoğlu bu konuda çok salakça davranıyoruzz.bi sorun olunca kendimizi kötü hissediyoruzz.sanki bize bu derdi veren Allah değilmiş gibi...sanki kendi suçumuzmuş gibi..
Rabbimiz verdiyse boynumuz kıldan incee..
biz eşimle ilk ay klomenle denedik olmayınca hemen senaryoları yazdıkk..bankada biraz paramız vardı..baktım eşim diyokii araba işini rafa kaldıralım belki tüp bebek yapmamız icap eder..
yani o moda bile girdikk..herşey bizim içinn.
sizin için bizim için önemli olan bebeklerimizin gelmesi değilmi..nasıl gelirse gelsinn.o bebek tüpte olsa ilaçlada olsa normal yoldanda olsa ikinizin bi parçası olmıycakmı..
o yüzden Bismillah deyin başlayın bakalım bi yerdenn..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn...
kaldıramayacağımız yükler vermesin omuzlarımızaa...
kımsenın bana gunaydın demeye mecali yok sanırım
neyse umarım ıdılın durumu ıyıdır daha snra gırerım hoşçakalınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?