Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay_she, gokcegokce, istanbul22, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, Yavyum, Yildiz10 günayydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrr idilcim yine yok sanırımm kesin dogurdu bu kızz yaaa baharımız acele etti heraldeeee

günaydın yelizcim ayy kız doğrummaıstır ıns daha erken yaa ama ıns ıkısıde iyidir

varya dunde aklıma geldi kızkardesıme dıyodum ya ıdılın sancısı olmus doktor demıs

açılman olmus fln dıye farketmemıs o hıc senınde oluyomu öyle dedim yoo dedi

sonra aklımdan gectı kız bunun açılması oluyosa sancısıda gelir diye varya ay ikiside iyidir inş..

tamam canım tekrardan geçmiş olsun
günaydın canım hiç olmaz dememiş bide öyle düşün allahım en kısa zamanda meleğini yollayacak sadece buna inan

ay_she, gokcegokce, istanbul22, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, Yavyum, Yildiz10 günayydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrr idilcim yine yok sanırımm kesin dogurdu bu kızz yaaa baharımız acele etti heraldeeee

hoşgeldın bıtanemm

umarım bugun gelır ıdıll :26:

merak ettım şekerlerınızı bıtınce bakarımm belkı bnde kndım yaparım becerebılırsemm
ınş. her şey yoluna gırer bıtanemmmm dualrım senınleee dıkkat et kendıneee

nanemmm ben bilmiyordum canım yaaa üzme kendini nolurrr herşey allah tan tüp bebekte olsa yine bi şans var canım yaaa inş. Ilk seferde tutar sorunun ne oldugunu öğrendiniz oraya odaklanırsınız...eğer onda da olmuyorsa diyeceksin ki bizim için hayırlısı bu böyle olduu bak stres felan yapma tamam mı canm böyle geriden geriye söylemek bize kolay gelir başa gelen anlar ama herşeyin hayırlısını dile sizin için hayırlısı ne ise o olsun tatlımmm

günaydın canım hiç olmaz dememiş bide öyle düşün allahım en kısa zamanda meleğini yollayacak sadece buna inan

doğru sölüyosun canım ama tüpbebekte garanti deilki sperm sayısı 0,4 içinden en iyisini seçeceklerde tutacakda beni korkutan bu...karasuyun eltisimi yoksa arkadaşımı ne vardı üçüncü tüpbebek denemeside tutmamıştı...
off neyse ya herşey olacagına varır napalım..

günaydın canım sen nasılsın bugün eevt baharımız erken gelmiş olabilir

günaydın yelizcim hoşgeldinn..ewet idil hala yok
günaydınn tatlımmm işallah idilde baharda iyidir yaaaa.çok kızıyorum ama bu hamilelelereeee bi yerlerinde duramıyolar yaaa bırak ne temizligi bebekten dahamı önemlii sankiiii (((((( canımm sen nasıl oldun sıkmıyosun dimi canınıı bak hiç degilse sorunun ne oldugunu ögrendinizzz ve allahın izniyleee tüp bebekle gelirr bebişinnnn

günaydın canımm iyiyimmm çokk şükürrr.cuma günü doktora gitmeyi planlıyodum ama bütün randevular dolmuşş sinir oldummm yaaaa

geçen bende gittim inanırmısn almıyolar özel hastaneler o kdar dolu resmen paranla rezil oluyosun

sağol nanem senın durumunu sımdı okudum canım benım yaa

canını sıkma lütfen bak bi reklam cıkıyodu sayfada görmusmuydun bir spermın

peşine düşüyoruz diyodu inşallah sizinde işileriniz yolunda gider ve bebek sahıbı olursunuz

ayrıca sunuda söylemek isterim bir doktorun dediğine bakarak iş yapmayın kesınlıkle

bak ilk doktor varikosel demıstı hemen amelıyat olsaydı eşin olurdu ama varikosel değilmiş

bak gördünmu bi doktora daha gözükün test verin bi kere daha bakın canım

ayrıca canını sıkma :)) ankarada bi tüp bebek merkezi var herkes o kadar memnun ki

anlata anlata bitiremıyolar adı maya idi sanırırm oraya bı bakın çok başarılı hıkayeleri var

hele KK da o kadar çok memnun kadın var ki ordan :))) sen kafanı rahat tut yeter ki :)))

günaünnn aydın olsun gökçecimmm ne bu sabah sabah alınganlık heeeeeee

oyleeee oldu boşveerr canımmm kırgınım azcıkk ben hallederım içimdee saoll

sana da gunaydın canmcımm

günaydın yelizcim hoşgeldinn..ewet idil hala yok

şekerım nanemm şimdı okuyorumm
her şeyın hakkından hayırlısı olsunn hıç olmamış dememişşkı olaya bu açıdan bakmak lazım bıtanemmm ... allahın ıznıylee sız başlayın tedavıye bebişinız de gelır hemencecık ınş.. ama moraller hep yuksek olsun tmm mı canmm

günayydınn tatlummmmmm işallah balım yaa ve işallah bi sorun yokturrrr.bak görüyosun annelerimizin halini sen ööle temizlik falan yapıcam diee ugraşmaaa tamammıı

saol canım bizde dün öğrendik eşimde varikosel yokmuş ama sperm sayısı 0,4'müş, testeronlar sperm üretmiyormuş en geç 3 ay içinde tüpbebek yapılması gerektiğini söledi..
hakkımızda hayırlısı canım o kadar sıkkınki anlatamam keyfim yok tadım yok...
ama kendimi toparlarım biliyorum...Rabbimin vardır bi bildigi demekten başka birşey gelmiyor insanın elinden...

inşallah canım ya bi idil gelseydi rahatlayacaktık...
ben idare ederim işte sorunun ne oldugunu ögrendik ama iyice keyfim kaçtı...inşallah ilk tüpbebek denemesinde gelir bebişimiz

günayydınn tatlummmmmm işallah balım yaa ve işallah bi sorun yokturrrr.bak görüyosun annelerimizin halini sen ööle temizlik falan yapıcam diee ugraşmaaa tamammıı

yok yok ıdıl ornk oldu bana dun eşime de anlttım bana dıo sen hala devam et temızlık yapmaya vs vs vs ...bız kadınlar anlamıoruz bu konuda pek laftann ama yokkk kaç gundr benım de kasıklarım baya ağrıyorrrr... belıme sırtıma vuruyor ağrılarr hayırlısı olsun tabıkııı ama ıdıl ı merak edıyorum umarım herşeyı yolundadır yaaa

tamam canım tekrardan geçmiş olsun

sağol yıldızcım :))

tamam canım koyucam zaten hepsının resmını dün akşam da kzıkardesıme kapı süsü
ve lohusa tacı yaptım :))) daha doğrusu lohusa bandı kardesım tac takmayı sevmıyorda
bant yaptım bende :))

amın canım ınsallah allah razı olsun :)))

günaydınn canımmm sorma yaaa bak ben bilmiyodum açılma oldugunuuu bide o halde temizlikmişşş iyi bi dayak lazımm bunlaraaa vallaaa yaaaaaa

aman yelüzcüm olacaksa her türlü oluyo valla benım yatıp otururken oldu ınankı
ama tehlıke yapmamak laızm tabii k genede çok kritik bi durum tamamen mucize
Allah tüm hamışlere sağlıkla doğrumayı nasib etsın ıns

nanemmmmm sizin için dua edicem canım yaaa rabbim hayırlısını versin üzme kendini ilk seferde tutar inşallahh canım yaaaa

aaa bi tanemmm neden keyfinn kaççırıyosun yaaa bak şöyle düşünn hiç degilse tüp bebekle olucakk bebişinizzzz biliyosun o şekilde bile olmayann insanlarr varrr ne yapalımm sizindee tüp bebiş gelcek işteeee hemm dünnn nededimm ben sanaaaaa doktorların tüp bebekten başka yolunuz yok dedigi insanlarr bilee normall yoldann hamiş kalıyooo o yüzden hiçç sıkma canınııı

hımmm marıfetlı kızsın mazallahhh

o yaptıklarına da bakmak ısterımmm en yakın zamandaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…