ay_she, gokcegokce, istanbul22, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, Yavyum, Yildiz10 günayydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrr idilcim yine yok sanırımm kesin dogurdu bu kızz yaaa baharımız acele etti heraldeeee
ay_she, gokcegokce, istanbul22, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe, Yavyum, Yildiz10 günayydınnn canlarrrrrrrrrrrrrrrr idilcim yine yok sanırımm kesin dogurdu bu kızz yaaa baharımız acele etti heraldeeee
tamam canım tekrardan geçmiş olsungökçecim yapınca paylaşıcaz inş.. içinede renklı bonıbonlar koyucaz guselolcak ınsallah :)))
canım bişeycik çıkmasın tabi çıkmasında e bu rahatsızlıkalrım endne oluyo artık sıkıldım
doktorlarda gezmekten of ! bişey varsa cıksında tedavi olıym geçsin !
öptüm bende çok
mesajını editleyip sil canım o yazdıgını lütfen
canım sorma kafam baya karısık bi akşam az tuzlu bişey yesem sabaha ellerim yüzüm
heryerım şişiyo dotkora gidiyorum tansıyona bakıyolar tansıyonum yok ıner dıye
gönderiyolar inmıyo baya sonra azalıyo regl gunum yaklaşınca daha fena oluyorum
bu sefer çarpıntı baş dönmesi vs hele dün gece ne zor yattım bilemezsin
hamıleykende öyle oldu şişlikleridme geri gönderdilerdi tansıyonum normal diye
gecen gün bi doktoru dınledım dedi kardesım : eğer sadece ayaklarda şişme varsa
tuz diyetine gerek yok normaldir ama ellerde yüzde şişlikler oluyorsa tansiyon vardır
ve tuz diyetı yapılması lazımdır demiş ben şimdi napıcam iyice varya kafam karıştı
tepeden tırnağa bi check-up mı yaptırsam bilemıyorum bu durum sinirlerimi bozuyo
günaydın canım hiç olmaz dememiş bide öyle düşün allahım en kısa zamanda meleğini yollayacak sadece buna inanteşekkür ederim kızlar desteğiniz için...
yavyum canım benim yazdıkların kesinlikle çok dogru katılıyorum sana ama hala kabullenemedim bu olayı bilmiyorum önceden az da olsa hep bi umut vardı ama doktor tüpbebekten başka bir yolla kesinlikle olmaz deyince çok üzüldüm Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kimseyi böyle sınamasın Rabbim...
bakalım yılbaşından sonra başlıcaz tüpbebege inş tutar hayırlsıyla
bu arada herkese günaydın....
ayşem iyi olmana çok sevindim ama hala çarpıntıların varmış inş geçer ve bi sorunun yoktur balım
idilde canımı çok sıktı hala haber yok ya Allahım sen onu ve bebegini koru yarabbim..
günaydın canım sen nasılsın bugüneevt baharımız erken gelmiş olabilir
gökçecim yapınca paylaşıcaz inş.. içinede renklı bonıbonlar koyucaz guselolcak ınsallah :)))
canım bişeycik çıkmasın tabi çıkmasında e bu rahatsızlıkalrım endne oluyo artık sıkıldım
doktorlarda gezmekten of ! bişey varsa cıksında tedavi olıym geçsin !
öptüm bende çok
mesajını editleyip sil canım o yazdıgını lütfen
canım sorma kafam baya karısık bi akşam az tuzlu bişey yesem sabaha ellerim yüzüm
heryerım şişiyo dotkora gidiyorum tansıyona bakıyolar tansıyonum yok ıner dıye
gönderiyolar inmıyo baya sonra azalıyo regl gunum yaklaşınca daha fena oluyorum
bu sefer çarpıntı baş dönmesi vs hele dün gece ne zor yattım bilemezsin
hamıleykende öyle oldu şişlikleridme geri gönderdilerdi tansıyonum normal diye
gecen gün bi doktoru dınledım dedi kardesım : eğer sadece ayaklarda şişme varsa
tuz diyetine gerek yok normaldir ama ellerde yüzde şişlikler oluyorsa tansiyon vardır
ve tuz diyetı yapılması lazımdır demiş ben şimdi napıcam iyice varya kafam karıştı
tepeden tırnağa bi check-up mı yaptırsam bilemıyorum bu durum sinirlerimi bozuyo
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için...
Yavyum canım benim yazdıkların kesinlikle çok dogru katılıyorum sana ama hala kabullenemedim bu olayı bilmiyorum önceden az da olsa hep bi umut vardı ama doktor tüpbebekten başka bir yolla kesinlikle olmaz deyince çok üzüldüm allah hepimizin yardımcısı olsun ve kimseyi böyle sınamasın rabbim...
Bakalım yılbaşından sonra başlıcaz tüpbebege inş tutar hayırlsıyla
Bu arada herkese günaydın....
Ayşem iyi olmana çok sevindim ama hala çarpıntıların varmış inş geçer ve bi sorunun yoktur balım
Idilde canımı çok sıktı hala haber yok ya allahım sen onu ve bebegini koru yarabbim..
günaydın canım hiç olmaz dememiş bide öyle düşün allahım en kısa zamanda meleğini yollayacak sadece buna inan
günaydın canım sen nasılsın bugüneevt baharımız erken gelmiş olabilir
günaydınn tatlımmm işallah idilde baharda iyidir yaaaa.çok kızıyorum ama bu hamilelelereeee bi yerlerinde duramıyolar yaaa bırak ne temizligi bebekten dahamı önemlii sankiiiigünaydın yelizcim hoşgeldinn..ewet idil hala yok
günaydın yelizcim ayy kız doğrummaıstır ıns daha erken yaa ama ıns ıkısıde iyidir
varya dunde aklıma geldi kızkardesıme dıyodum ya ıdılın sancısı olmus doktor demıs
açılman olmus fln dıye farketmemıs o hıc senınde oluyomu öyle dedim yoo dedi
sonra aklımdan gectı kız bunun açılması oluyosa sancısıda gelir diye varya ay ikiside iyidir inş..[/QUOTE
günaydınn canımmm sorma yaaa bak ben bilmiyodum açılma oldugunuuu bide o halde temizlikmişşş iyi bi dayak lazımm bunlaraaa vallaaa yaaaaaa
günaydın canımm iyiyimmm çokk şükürrr.cuma günü doktora gitmeyi planlıyodum ama bütün randevular dolmuşş sinir oldummm yaaaa
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için...
yavyum canım benim yazdıkların kesinlikle çok dogru katılıyorum sana ama hala kabullenemedim bu olayı bilmiyorum önceden az da olsa hep bi umut vardı ama doktor tüpbebekten başka bir yolla kesinlikle olmaz deyince çok üzüldüm Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kimseyi böyle sınamasın Rabbim...
bakalım yılbaşından sonra başlıcaz tüpbebege inş tutar hayırlsıyla
bu arada herkese günaydın....
ayşem iyi olmana çok sevindim ama hala çarpıntıların varmış inş geçer ve bi sorunun yoktur balım
idilde canımı çok sıktı hala haber yok ya Allahım sen onu ve bebegini koru yarabbim..
günaünnn aydın olsun gökçecimmm ne bu sabah sabah alınganlık heeeeeee
günaydın yelizcim hoşgeldinn..ewet idil hala yok
hoşgeldın bıtanemm
umarım bugun gelır ıdıll :26:
merak ettım şekerlerınızı bıtınce bakarımm belkı bnde kndım yaparım becerebılırsemm
ınş. her şey yoluna gırer bıtanemmmm dualrım senınleee dıkkat et kendıneee
nanemmm ben bilmiyordum canım yaaa üzme kendini nolurrr herşey allah tan tüp bebekte olsa yine bi şans var canım yaaa inş. Ilk seferde tutar sorunun ne oldugunu öğrendiniz oraya odaklanırsınız...eğer onda da olmuyorsa diyeceksin ki bizim için hayırlısı bu böyle olduu bak stres felan yapma tamam mı canm böyle geriden geriye söylemek bize kolay gelir başa gelen anlar ama herşeyin hayırlısını dile sizin için hayırlısı ne ise o olsun tatlımmm
günaydınn tatlımmm işallah idilde baharda iyidir yaaaa.çok kızıyorum ama bu hamilelelereeee bi yerlerinde duramıyolar yaaa bırak ne temizligi bebekten dahamı önemlii sankiiii(((((( canımm sen nasıl oldun sıkmıyosun dimi canınıı bak hiç degilse sorunun ne oldugunu ögrendinizzz ve allahın izniyleee tüp bebekle gelirr beb işinnnn
oyleeee oldu boşveerr canımmm kırgınım azcıkk ben hallederım içimdee saoll
sana da gunaydın canmcımm
günayydınn tatlummmmmm işallah balım yaa ve işallah bi sorun yokturrrr.bak görüyosun annelerimizin halini sen ööle temizlik falan yapıcam diee ugraşmaaa tamammıı
tamam canım tekrardan geçmiş olsun
günaydın canım hiç olmaz dememiş bide öyle düşün allahım en kısa zamanda meleğini yollayacak sadece buna inan
hoşgeldın bıtanemm
umarım bugun gelır ıdıll :26:
merak ettım şekerlerınızı bıtınce bakarımm belkı bnde kndım yaparım becerebılırsemm
ınş. her şey yoluna gırer bıtanemmmm dualrım senınleee dıkkat et kendıneee
günaydınn canımmm sorma yaaa bak ben bilmiyodum açılma oldugunuuu bide o halde temizlikmişşş iyi bi dayak lazımm bunlaraaa vallaaa yaaaaaa
saol canım bizde dün öğrendik eşimde varikosel yokmuş ama sperm sayısı 0,4'müş, testeronlar sperm üretmiyormuş en geç 3 ay içinde tüpbebek yapılması gerektiğini söledi..
Hakkımızda hayırlısı canım o kadar sıkkınki anlatamam keyfim yok tadım yok...
Ama kendimi toparlarım biliyorum...rabbimin vardır bi bildigi demekten başka birşey gelmiyor insanın elinden...
Inşallah canım ya bi idil gelseydi rahatlayacaktık...
Ben idare ederim işte sorunun ne oldugunu ögrendik ama iyice keyfim kaçtı...inşallah ilk tüpbebek denemesinde gelir bebişimiz
neye kırgınsın canımm bi sıkıntın varsa anlat kendi içinde halletmeee
saol canım bizde dün öğrendik eşimde varikosel yokmuş ama sperm sayısı 0,4'müş, testeronlar sperm üretmiyormuş en geç 3 ay içinde tüpbebek yapılması gerektiğini söledi..
hakkımızda hayırlısı canım o kadar sıkkınki anlatamam keyfim yok tadım yok...
ama kendimi toparlarım biliyorum...Rabbimin vardır bi bildigi demekten başka birşey gelmiyor insanın elinden...
inşallah canım ya bi idil gelseydi rahatlayacaktık...
ben idare ederim işte sorunun ne oldugunu ögrendik ama iyice keyfim kaçtı...inşallah ilk tüpbebek denemesinde gelir bebişimiz
sağol yıldızcım :))
tamam canım koyucam zaten hepsının resmını dün akşam da kzıkardesıme kapı süsü
ve lohusa tacı yaptım :))) daha doğrusu lohusa bandı kardesım tac takmayı sevmıyorda
bant yaptım bende :))
amın canım ınsallah allah razı olsun :)))
aman yelüzcüm olacaksa her türlü oluyo valla benım yatıp otururken oldu ınankı
ama tehlıke yapmamak laızm tabii k genede çok kritik bi durum tamamen mucize
Allah tüm hamışlere sağlıkla doğrumayı nasib etsın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?