canım ben 17 aylık evlıyım 7 aydırda bebek düşünüyoruz ama olmuyor ben gıttım suanda sorun yok dendı esımın gıtmesı gerekmıs esımde benım için hiç problem değıl dedı gıderım sorun varsada tedavı olurum dedı neden bunalım olsun kı canım esllerımız yanı en azından benım esım hiçde öyle bunalım olmadı egerkı karı koca ıkısıde bebk ıstıyorsa ıkısede doktora gıdecek gereken ne ıse o yapılacak tek kadının gıtmesı ıle olmuyor maleseffff
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canımcım, ben de bu ay da olmazsa kocişime havuç suyunu denemekle test yaptırmak arasında kaldım valla :uhm: inşallah ikisine de gerek kalmaz tabi ama olmazsa da önce havuç suyunu mu denesem yoksa daha fazla zaman kaybetmeden test mi yaptırsak karar veremiyorum kafamçokkarıştı
benim kocişteki hevesi bi görseniz siz ölürsünüz gülmekten valla, dün öğlen burda konuştuk ya havuç suyunu, hemen kocişi arayıp sana bundan sonra havuç suyu içirecem demiştim, akşam uyku saati gelmiş diyo ki bana hani benim havuç suyum, daha var diyorum bidahaki ay içirecem diyorum, yok hemen başlıyalım, erken başlarsak etkisini de erken gösterir belki diyo :roflol:
canım kocişim benim yaaa, ben onu çok seviyorum çoooooooooooooooook :asigim:
benımde esım yarın aksam sperm tahlılıne gıdıyor kızlar dua edın ne olur sonuçlar ıyı çıksın
Canım yaaa ne bilim ben acayip oldum, dün gece ezeli izlerken de çok ağladım, oturdum, Tefo Aliyi öldürmesin nolur diye ağlıyorum, kociş gülüyo halime :roflol:
ama hamilelikten falan olduğunu sanmıyorum yaaa, 12. gün yumurtladım tahminlerime göre, ve şu an daha 19. günümdeyim, bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum, hayırlısı artık :Saruboceq:
çok haklısın da bizim turk erkekleri biraz bu konulara takıntılıdır biliyosun.bir de 7 ay zaten kısa bi süre inşallah eşinde de sorun yoktur.ama senin yaptığın en iyisi eşler bebiş istemese bile kontrolden geçmeli.şimdi hepimiz yoğun çalışıyoruz düşünmüyoruz 2 yıl falan derken 2 yıl sonunda korunmayı bırakıyoruz bu sefer hamilelik olmuyor derken uğraş dur.o yüzden en güzeli..
canım bende bursalıyım nerde yaptıracak bende eşim için istiyorum bir muayene olsun diye ve kaça yapıyorlar bilgilendirirsen beni sevinirim
evet takıntılı olanlar vardır elbette bu konuda ama bence o erkekler korkularından gıdemezler doktora ya sorun çıkarsa dıye ve asla bende bırsey yoktur dıye düşünürler ama benım esım öyle degıldır ondan ıyıkıde esımı tanımısım ve evlenmısım belkı hayatta hiç çocugumuz olmayabılır ama böyle bır ese sahıp oldugum için Allah ıma sükürler olsun hiç olmadı evlat edınırz ne kadar sevgıye aıleye muhtaç cocuklar var canım 7 ay kısa bır süre dıyo herkes ama bekleyene göre kısa degıl be canım ben yaptıryaımda tahlıllerımızı egerkı sorun yoksa yıne beklerız Allah ım ne zaman ol derse o zaman olacak nasılsa
havucun suyu neyi etkiyomuş?belki lazım olurCADIARZU
canım havuç erkeklerın spermlerıne ıyı gelıyomus kalıtesıne hızına falan
tadı da çok yoğundur,çok içince bayar.Bi sürü kür varmıl bunun içinCADIARZU
ya kızlar bişey sorucam ayıp olmasın dakaydirigubbakcemile3 bu kadar sık çalışmak sizi ve kocaları yormuyor mu?canınız istiyor mu gerçekten?
ya kızlar bişey sorucam ayıp olmasın dakaydirigubbakcemile3 bu kadar sık çalışmak sizi ve kocaları yormuyor mu?canınız istiyor mu gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?