Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:lepi:

sagol canım benım ınsallah bende yarın aksam teste gıtsın gelsın hemen baslıcam havuç suyuna sımdı ıçermedımkı spermlerıne etkı falan eder belkı dıye aksam benımde esım dıyokı ben salata yaparım hep domates salata kırmızı lahana turp havuç falan aksam salatayı yaptım ama havucu ona ayrı bana ayrı rendeledım 1er tane kısı bası dıyokı ben sımdı hem bunu yıyıp hem suyunumu içicem yok dedım bu aksam ıçmıceksın testı yaptır sonra baslıcam dedım canım kocam benım ben ne dersem tamam dıyo yaaaaa yeterkı olsun bebegımız yeterkı ben üzülmeyeyım dıye ıyıkı var kocam canım benım:kedi:

benımde esım yarın aksam sperm tahlılıne gıdıyor kızlar dua edın ne olur sonuçlar ıyı çıksın

canım bende bursalıyım nerde yaptıracak bende eşim için istiyorum bir muayene olsun diye ve kaça yapıyorlar bilgilendirirsen beni sevinirim

canım benım arkadasım 28 günde bır regl oluyodu ve hamıle kaldıgı ay reglıne 1 hafta kala fılm ızlerken aglıyomus ama baya yanı ondan dedım sanada bu aglamalar bebek habercısıdır belkı

bnmdee 16. ayım cnm 8 ayımda hamile kaldım dıs geblik oldu eger dursydı yarın ikiz bebişleim olacaktı biraz da ondn mutlanmak istiyorum dedigim gibi normalden farlı adete yakın sadece siserdi simid 11 gün varkn sisti ve sızlıyo gelsin bebişim otekinni acısını unuttursin allah kimseyi bekletmesin bu kadar isterken beklemek cok zor

olur olur niye olmasın biz baaynlar hassas insanlarız sanırımbnmde 21 gün adetn 12.günde yumrtladıysan rahim içine ekilme günü falan heralde olabilir hormonlar etkilenmeye baslamısıtr

evet takıntılı olanlar vardır elbette bu konuda ama bence o erkekler korkularından gıdemezler doktora ya sorun çıkarsa dıye ve asla bende bırsey yoktur dıye düşünürler ama benım esım öyle degıldır ondan ıyıkıde esımı tanımısım ve evlenmısım belkı hayatta hiç çocugumuz olmayabılır ama böyle bır ese sahıp oldugum için Allah ıma sükürler olsun hiç olmadı evlat edınırz ne kadar sevgıye aıleye muhtaç cocuklar var canım 7 ay kısa bır süre dıyo herkes ama bekleyene göre kısa degıl be canım ben yaptıryaımda tahlıllerımızı egerkı sorun yoksa yıne beklerız Allah ım ne zaman ol derse o zaman olacak nasılsa

canım bende bursalıyım nerde yaptıracak bende eşim için istiyorum bir muayene olsun diye ve kaça yapıyorlar bilgilendirirsen beni sevinirim

canım benım esım özel sıgortalı acıbademde yaptıracak doktor muayne 200tl ımıs tahlılde 35-45 arası dedıler özel yaptırmak ısteyenler için sormustuk ama esın sıgortalı ıse rentıp var oraya gıdebılır orda da yapıyorlar ben rentıpada randevu almıstım esıme orada o özel sıgorta geçerlı ıse belkı oraya gıderım dıyodu ama yarın olsunda hangısıne gıderse ona göre söylerım sana ama fıyat bılemeyız bız pek özel sıgorta karsılayacagı için arayıp sor tatlım söylerler

doğru Allah ne zaman nasib ettiyse...En hayırlısıyla,en güzeliyle inşallah..

nete bu hafta için kadınların buyük bi cogunlugunda yorgunluk gögüslerde dolgunluk uykuya egilim bell agrısı ve ruh hali degişiklikleri bu haftada bile kendiin göstermeye baslar diyo

ya benimde reglim haftaya gaz sancısından başka bişeyim yok:)eğer hamileysem kesin kitaplara geçicem belirtim sebebiyle:)

Kızlar havuç suyu görevini keçi boynuzu da görüyor kaynatıp suyunu içirin yada yedirin benim eşim suyunu içiyor bakalım test yaptırırsak ne çıkacak bende merak ediyorum :kedi:

ya kızlar bişey sorucam ayıp olmasın dakaydirigubbakcemile3 bu kadar sık çalışmak sizi ve kocaları yormuyor mu?canınız istiyor mu gerçekten?

bnm hiç istemiyo bile diyebilirım ve % 90 da cocuk için birlikte oluyorum adet bittikten sonra adeti 21gününne kadar hic ara vermedim bu ay bakalım gecenkindede ole yapmıstım olmustu

ya kızlar bişey sorucam ayıp olmasın dakaydirigubbakcemile3 bu kadar sık çalışmak sizi ve kocaları yormuyor mu?canınız istiyor mu gerçekten?

ipekcim ben kızlar arasında yeniyim ve ilk çalışmalarımız tabi o heyecanla naptımızı bilemedik teknik açıdan sıfırız ama artistik puanlarımız süper:)henüz yorulmadık ama bu böle gitmez tavşan gibi bıldır bıldırmafoldumben

yormaz olurmu canımya sende yanı adet bıtsın basla öbür adet gelene dek günasırı ınsan bıkıyor bu kadar sık oluncada canın ıstemıyor tabıkı haklı olarak artı görev gıbı oluyo o yuzden ben artık öyle yapmıyorum kafama göre çalışıyorum o kadar olacagı varsa oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…