benimde çalışasım yok yaaaffff...kocişimlee tatile çıkmak istiyoruuuuuuuummmmm......... :83:
uyuzzzz....kıskandırmayalımmmm...ben kanepe köşelerinde bi başıma uyuyor ve uyanıyorumm..nütfenn rica ederimmmm....
Yelizzzzzzzzzz çok güzel canım halın güle güle kullan yerde eskisin:):):):):86:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNkızlarr koçişim sınava girmişti bugün sonuclar acıklanacak...şöyle hep bir ağızdan AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyiverinde hayırlısıyla kazanmış olsun..eğer bu sınavı kazanırsa görev yerlerimiz cok rahat olacak..
cok güzelmiş canımm güle güle kullan..:87:
bu arada selam demeyi unuttum selam kızlarrr....ekşınlarıda hallettimm ve geldim..
haççem kocişin sınavını kazanır inşallah canım, yakında bebek haberini de alırsınız inşallah çifte mutluluk olur :92:
Yelizcim halın çok güsel bu arada güle güle kullan hayatım :80:
ayy canım valla gönderirdim ama kocam kırar kafacıgımııı zaten dün geldii bi serdimmm ayy hiç hoşuma gitmedi birdennn renkler uymadı gibim geldii falannn eşiede dedim ehh fena olmadııı kırdırma kafanı 250 tl verdimm ben ona didi
evet canım ya kirada olmuyo hiç bişi ama inan evin oluncada bu seferrr paran olmuyooobak bizim kendi evimizz işte yavaş yavaş yapıyoz anca ev kredisinden dolayıı..şimdi sıraa salonun koltuklarınaaa kumaş alıpp kılıff diktirmeyeee onlarıda halledersemm perde ve orta sehpamm kalıyooo bitti sayılırrr
cok sağol canımmmm...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........
ağzına sağlık ayşemmmmm sağol..amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallllllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah şeromm sağol...Haççem kocişin sınavını kazanır inşallah canım, yakında bebek haberini de alırsınız inşallah çifte mutluluk olur :92:
Yelizcim halın çok güsel bu arada güle güle kullan hayatım :80:
ayyy hatcemmm valla kaşla göz arasında ne zaman ekşınladınn yawwwww:78:
ay_she, cerenankara, elmi, gamzelikiz+, gokcegokce, kotukedisero+, paradiesangel, yavyum, yelizcem, yildiz10
selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızz bakem idilden haber yok sanırım hala ınsallah hayırlı haberlerle doner :93:
Yelızcem halın supermıs gule gule kullan cok begendımmmm:86:
Hatcem kocısın ıcınde kocaman yurekten bı amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim allah güzel günlerde oturmayı nasip etsinn.ama madem bana yollamıyosunn allah yaramaz yaramaz çocuklar versin sanada halı sil dur inşallahhhhhhh....
Bizim kendi evimiz var ama bina çok eski bahçeyle birlikte mütahite verecekler bikaç ay içinde..
Ancak 2013te kendi evimize geçebilirizz.ama sıfır bi eve üstelik kendi evimize geçmek çok güzel olacak...allah nasip kısmet ederse inşallahhh... :97:
tekrardan slm arkadaşlarrrr
ben bırazcık kötuyumm ama telaşa verılecek bı durumum yokkk tansıyonum yıne 9 a 4.5 a düştüüüü tuzlu bı ayran yapıp ıçtım ama çare olacağını sanmıorum sabahtan berı kafam dolanıyor zatenn .. Eşimı aradım bırazdan gelecek hastahaneye gıdeceğizz dedığım gıbı onemlı değil hamıleliğimde sıkça yaşadım tansıyon düşüklüğünu serumla halledıyorlarrr ya da kan şekerım düştü ona orda baktrcaz artık bılemıorummm... Bıraz once yıne olçtum 9 a 5.5 a çıkmışşş normalde de düşük tansıyonluyumdr 10 6 dır tansıynum ama bole düşünce de kötu oluyorum
neyseee
hatçem canım benm allahım gönlunuze göre versın umarım eşinın tayını olurrr rabbım tez zamanda da bebeğinızı kucağınıza verır
yelızcım dun de halını begenmıştım gule gule sağlıcakla kullannn
tek tek hepinizi opüyorum kendınıze ıyı bakın ben çıkıyorummmm ...
cok sağol canımmmm...
ağzına sağlık ayşemmmmm sağol..
inşallah şeromm sağol...Ay inşallah hayatım koçişime sorsam sınavdan önce bebek daha önemli diyo ama bizimde rahatımız için bu sınav cok öenemli..:97:
Ben bu donla sütyene bayıldım cok hoşuma gitti..:92:
ne yapim canım bunun yeri zamanı olmuyo bulduğun yerden ekşın ekşınn ekşınn.
Ooooyyyyyyyyyy kıyamam kankamaaaaaaa
ay_she, cerenankara, elmi, GamzeliKiz+, gokcegokce, KotuKediSero+, ParadiesAngel, Yavyum, yelizcem, Yildiz10
selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızz bakem idilden haber yok sanırım hala ınsallah hayırlı haberlerle doner :93:
yelızcem halın supermıs gule gule kullan cok begendımmmm:86:
hatcem kocısın ıcınde kocaman yurekten bı amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bırazcık kötuyumm ama telaşa verılecek bı durumum yokkk tansıyonum yıne 9 a 4.5 a düştüüüü tuzlu bı ayran yapıp ıçtım ama çare olacağını sanmıorum sabahtan berı kafam dolanıyor zatenn .. Eşimı aradım bırazdan gelecek hastahaneye gıdeceğizz dedığım gıbı onemlı değil hamıleliğimde sıkça yaşadım tansıyon düşüklüğünu serumla halledıyorlarrr ya da kan şekerım düştü ona orda baktrcaz artık bılemıorummm... Bıraz once yıne olçtum 9 a 5.5 a çıkmışşş normalde de düşük tansıyonluyumdr 10 6 dır tansıynum ama bole düşünce de kötu oluyorum
neyseee
hatçem canım benm allahım gönlunuze göre versın umarım eşinın tayını olurrr rabbım tez zamanda da bebeğinızı kucağınıza verır
naber kızlar ben geldim yelizcim halın çok güzelmiş kayınvalidemde buna çok benzeyen halılar almış odalara.bunlar yeni çıkmış galiba ışı ışıl çok şık duruyor
ben bırazcık kötuyumm ama telaşa verılecek bı durumum yokkk tansıyonum yıne 9 a 4.5 a düştüüüü tuzlu bı ayran yapıp ıçtım ama çare olacağını sanmıorum sabahtan berı kafam dolanıyor zatenn .. eşimı aradım bırazdan gelecek hastahaneye gıdeceğizz dedığım gıbı onemlı değil hamıleliğimde sıkça yaşadım tansıyon düşüklüğünu serumla halledıyorlarrr ya da kan şekerım düştü ona orda baktrcaz artık bılemıorummm... bıraz once yıne olçtum 9 a 5.5 a çıkmışşş normalde de düşük tansıyonluyumdr 10 6 dır tansıynum ama bole düşünce de kötu oluyorum
neyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?