Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ooooyyyyyyyyyy kıyamam kankamaaaaaaa

Haççem kocişin sınavını kazanır inşallah canım, yakında bebek haberini de alırsınız inşallah çifte mutluluk olur :92:
Yelizcim halın çok güsel bu arada güle güle kullan hayatım :80:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

cok güzelmiş canımm güle güle kullan..:87:

bu arada selam demeyi unuttum selam kızlarrr....ekşınlarıda hallettimm ve geldim..

teşekkür ederimm canlarrrrrrrr

ayyy hatcemmm valla kaşla göz arasında ne zaman ekşınladınn yawwwww:78:

Son düzenleme:
ay_she, cerenankara, elmi, GamzeliKiz+, gokcegokce, KotuKediSero+, ParadiesAngel, Yavyum, yelizcem, Yildiz10
selam kızlarrrrrrrrrrrrr nasılsınızz bakem idilden haber yok sanırım hala ınsallah hayırlı haberlerle doner :93:
yelızcem halın supermıs gule gule kullan cok begendımmmm:86:

hatcem kocısın ıcınde kocaman yurekten bı amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Haççem sana bişey sorcam yaa, şimdi ben bu pre seedi daha hiç kullanmadım, yarından itibaren kullanmayı düşünüyorum, geç yumurtladığım için boşa harcamak istemedim ama nasıl oluyo bilmiyom yaa, şırıngaya ne kadar alıyosun jelden, sonra çok mu ileri sıkıyosun sıktıktan sonra kaç dakika içinde birlikte olmak gerekiyo bi anlatıvee gari bacum :13:

canım benim Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsinn.Ama madem bana yollamıyosunn Allah yaramaz yaramaz çocuklar versin sanada halı sil dur inşallahhhhhhh....
bizim kendi evimiz var ama bina çok eski bahçeyle birlikte mütahite verecekler bikaç ay içinde..
ancak 2013te kendi evimize geçebilirizz.ama sıfır bi eve üstelik kendi evimize geçmek çok güzel olacak...Allah nasip kısmet ederse inşallahhh... :97:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........
cok sağol canımmmm...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallllllaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ağzına sağlık ayşemmmmm sağol..
Haççem kocişin sınavını kazanır inşallah canım, yakında bebek haberini de alırsınız inşallah çifte mutluluk olur :92:
Yelizcim halın çok güsel bu arada güle güle kullan hayatım :80:
inşallah şeromm sağol... ay inşallah hayatım koçişime sorsam sınavdan önce bebek daha önemli diyo ama bizimde rahatımız için bu sınav cok öenemli..:97:
ben bu donla sütyene bayıldım cok hoşuma gitti..:92:

ayyy hatcemmm valla kaşla göz arasında ne zaman ekşınladınn yawwwww:78:

ne yapim canım bunun yeri zamanı olmuyo bulduğun yerden ekşın ekşınn ekşınn.

tekrardan slm arkadaşlarrrr
ben bırazcık kötuyumm ama telaşa verılecek bı durumum yokkk tansıyonum yıne 9 a 4.5 a düştüüüü tuzlu bı ayran yapıp ıçtım ama çare olacağını sanmıorum sabahtan berı kafam dolanıyor zatenn .. eşimı aradım bırazdan gelecek hastahaneye gıdeceğizz dedığım gıbı onemlı değil hamıleliğimde sıkça yaşadım tansıyon düşüklüğünu serumla halledıyorlarrr ya da kan şekerım düştü ona orda baktrcaz artık bılemıorummm... bıraz once yıne olçtum 9 a 5.5 a çıkmışşş normalde de düşük tansıyonluyumdr 10 6 dır tansıynum ama bole düşünce de kötu oluyorum

neyseee

hatçem canım benm allahım gönlunuze göre versın umarım eşinın tayını olurrr rabbım tez zamanda da bebeğinızı kucağınıza verır

yelızcım dun de halını begenmıştım gule gule sağlıcakla kullannn

tek tek hepinizi opüyorum kendınıze ıyı bakın ben çıkıyorummmm ...

saolll canımmmm

ayyy canımmmm çokk güsell inşallah allahım nasip ederrr.hemm krediyle falanda ugraşmassınızzz.güsel güzel döşersin eviniiii.ya bendeee evimi az buçuk seviorum ama şöyle bi sorun var ben izmirden gelin geldigim için eşyalar alınırken babam göndermedi istanbula hepsini eşim aldı ailesiyleee mecburen ama hiç benim istedigim tarzda eşyalar degil o yüzden yavaştan ufaktan degiştirmeye çalışıyom bendeee

canımm sagolasınnn ve geçmişş olsunnn çok neyseki dr a gidiomuşşsunuzz hemencik hallederlerrr

naber kızlar ben geldim yelizcim halın çok güzelmiş kayınvalidemde buna çok benzeyen halılar almış odalara.bunlar yeni çıkmış galiba ışı ışıl çok şık duruyor

ayy ben kocamdan çok dertliyimmm sinir edioo beni sinirrr

selam kızlar nasılsınız facede idil hakkında konuşmuşsunuz durum ne endişelendim biraz haber aldınız mı

Ooooyyyyyyyyyy kıyamam kankamaaaaaaa

hoşgeldin canııımmmm...

GÖKÇE geçmiş olsun hayatımm.dikkat edin yaaa..bizim topiğin hamileleri dikkatsizmi neee...

canımmm çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine yat dinlen

Doktordan dönüşte haberdar et bizi ama merak ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…