Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy kötü olmuş yaa..kendi zevkin değilmi eşyalarınn..e yenide alınmış..ev borcuda varken değiştirme bari.bi süre daha idare et..
Allah sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin tatlımmm.gerisi boşş..

hatcem kocısın ıcınde kocaman yurekten bı amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin canımmm cok sağol...cok teşekkür ederim..

canım şırınga zaten vidalı gibi tüpün ağzına sıkıştırıp 3 mg yeterli oluyo preseed topiğinde 4 mg demişler ama cok fazla geldi bana bende 3 mg kullandım..zaten 3 mg kullanırsan tam 9 kullanımlık cıkıyo..jeli vajinanın içene ileri sıkıyosun cok fazla ileri sıkmadığın zaman jel dışarı cıkıyo jel..cok akışkan olduğu için ben sıktıktan sonra altıma yastık koydum ve bekledim..jeli ilişkiye girmeden 10 veya 15 dk. önce sıkıyosun ve sonra ilişkiye giriyosun..ama söyliyeyim cok kaygan olduğu için cok zevk veriyo.:92:.hadi bakalım kolay gelsin..bakalım sen nasıl bulacaksın preseedle ekşını..

deneyimli arkadaşlarım :)) biliyosunuz ben 5 haftalık hamileyim eşim tutturdu haftasonu istanbula gidelim diye hatta işyerinden izinde aldı ikimiz için sizce benim için riskli olabilir mi bide bayramda otobüsle izmire gideceğiz

tinker hoşgeldinn.idil dün temizlik yapıcam diye çıktı..sonra girdi acile gidiyorumm.haber veririm yazdı..dünden beri tık yok..yeliz arıyomuş..kapalıymış sanırımm.cevap veren yok yada..bilmiyorumm..

evett tatlım sorma hemde hiçç zevkime göre degill yeni oldukları için degiştiremiyoruzdaaa allahtan 2014 te biticekk kredi kısmet olursaaa o zaman anca degiştirebilicess

Ayyyy çok heyecanlandıııııııııııımmmmm :94:

Hiçbi sakıncası olmaz hayatım hiç korkma git gez bol bol

canım cok gecmiş olsun.:88:.dr. dönüşte heber ver merak etmeyelim seni..:80:
bu arada cok sağol hayatım hem sınav hemde bebiş olursa demeyin keyfimize..

naber kızlar ben geldim..
hoşgeldin canımmm..
ayy ben kocamdan çok dertliyimmm sinir edioo beni sinirrr
neden kız niye sinir ediyo söyle bakim.
selam kızlar nasılsınız facede idil hakkında konuşmuşsunuz durum ne endişelendim biraz haber aldınız mı
hoşgeldin canımmm..tatlı oğluşumuz nasılmış bakalım..

evet cok değişik şeyler varr..ama biz emekli olmadan cok zor bunları yaptırmak..ancak emekli olurum yeni sıfır bir ev alıp zevkime göre dayar döşerim..inşallah o günleride görmek nasip olur..

Böyle bi banyom olsa bütün gün içinden çıkmam valla bebeki bile küvette yaparım gerçi yapmadığım şey de değil hani

seni kuduruk seni..yani diyosun yerde gökte heryerde yaparım..:94:
valla bende bayıldım banyolara eşında cok zevkli olur eminim onların içinde..

tinker hoşgeldinn.idil dün temizlik yapıcam diye çıktı..sonra girdi acile gidiyorumm.haber veririm yazdı..dünden beri tık yok..yeliz arıyomuş..kapalıymış sanırımm.cevap veren yok yada..bilmiyorumm..

umarım kotu bırsey yoktu
ay kızlar içim geçmiş..egeyi sallarken size mesaj atıyodum uyumusum bı baktım kı sayfa acık...sımdı egeyle bır uyandım...bebek ıyı ne olsun kucak delısı oldu tek sıkıntım o....

bu arada yavyum O İŞ TAMAM bilgine sunuluır

inşalah canım bizde öyle umuyoruz...
oyy yesin teyzeleri onun heryerini.:90:.evin bir tanecik oğlu olunca kucak delisi olması normal..sadece sana iş yaptırmaz o var...ama maşallah cok tatlı yaaa bizim yerimizde bol bol kokla..:98:
o iş neymiş merak ettim imdi..

BENİMDE BÖLE Bİ SALONUM OLSA

ayşemm kız kalp kalbe karşıymış benimde cok hoşuma gitti bu keşke bu kaadr kocaman bir salonum olsa.:97:

anladın sen onu....anca zaman verdı bıze yaramaz...daha oncekı bı kac deneme yarım kalmıstı unvaaaaaaa sesınden dolayı...dun baya uyudu fırsatı degerlendırdık...:):82:

Bide camalrı olsa kocaman :))) ahhh :))) inmşallah nasib olur canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…