Bide camalrı olsa kocaman :))) ahhh :))) inmşallah nasib olur canım :))
umarım kotu bırsey yoktu
ay kızlar içim geçmiş..egeyi sallarken size mesaj atıyodum uyumusum bı baktım kı sayfa acık...sımdı egeyle bır uyandım...bebek ıyı ne olsun kucak delısı oldu tek sıkıntım o....
bu arada yavyum O İŞ TAMAM bilgine sunuluır
BENİMDE BÖLE Bİ SALONUM OLSA
kocişin muradına erdi deseneee...
yani düz duvara tırmanmalık olduydu heraldee...
vatana millete hayırlı olsunnnn...
TİNKER VE EŞİ ZAFER İLAN EDERRRRR...!!!
:92:
AAYYY süpper bayıldımmm....hem ferah hem sadee..ayy allah nasip edersee o günleri görürsek bende evimi böyle ferah ferah döşiycem... :97:
kızlar ateime bakarmısın..
22.gün. 36.4
23.gün. 36.3
24.gün. 36.4
25.gün. 36.2
26.gün. 36.4
27.gün. 36.2
neden bu şekilde bird üşüyo bir cıkıyo dersiniz..sabit durmuyo..
evet ege1 anne-baba 1...şu an berabereyız:87:...ay evet bıtımınde tipi görcektin...DÜNYA VARMIŞ DER GİBİYDİ
evet ege1 anne-baba 1...şu an berabereyız:87:...ay evet bıtımınde tipi görcektin...DÜNYA VARMIŞ DER GİBİYDİ
o kadar oynama olur canım ..koşullar eşitmi her ölçmende mesela olması gereken yataktan kalktıgı gıbı bır sey ıcmeden dıl altından olçmek ben öle yapmıstım ve gercekten o ay hamıle kaldım adete yakın 37 lerdeeydı hep tabı vucuttan vucuda da degısır bu deger
canına tak demiş galiba adamın.
hımm ne bilim yükselecek diye bakıyorum..evet yataktan kalkamadan ve hergün aynı saate ölçüyorum..:92:
güle gülee tatlımm öpüyorum seni..Kızlar ben çıktım hadi kendinize iyi bakın:82:
hayırlısı olsun canım sen de bu azim bu istek yanında da temiz bir kalp varken herseyı basarırsın ...
hatcemmm o zaman bunlarada bayılırsınnnn
kan testi 0.23 çıktı negatif di miii
kızlarr ben cıkıyorum gelirim yine öptümm muckk ..
kan testi 0.23 çıktı negatif di miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?