Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar
ay hala haber yokmu yaa..bende biraz uyudum, sonra kalktım bebeği ölen arkadaşıma gittim,geçmiş olsuna.. eve geldim ve çok kötü oldum onu öle görünce..
yemeğimin birazını hallettim,baklavamı hallettim ama geberiyorum yorgunluktan..az bi işim kaldı ama dinleniyorum biraz..

istanbullu arkadaşım gözün aydın...bi düşünelim bakalım neler isteyebiliriz senden

Merhaba kızlar, mesajlarınızın hepsini okuyamadım ama beni merak ettiğinizi biliyorum...ayrıca özür dilerim haber veremedim...
Bir kaç dakika önce evime geldim.
Size durumu anlatayım kısaca, çok fena bir sancıyla tuvalete koştum iç çamaşırımda kanla karışık yeşilimsi ve çok katı bir akıntım oldu...korktum tabii ki..hemen acile gittim (eşim çalıştığı için yürüyerek gitmek zorunda kaldım o ayrı mesele).
Kontrol altına alındım, suyum gelebilirmiş 24 saat içinde...her neyse şimdi iyiyim bebiş de iyi :) yarın tekrar hastaneye gidicem. Bol bol dinlenmem lazım, iş yapmamam lazım,temizlik, yemek bitti artık...Doğurmadım yani henüz... :)kızım beni biraz korkuttu o kadar. anneye kötü bir şaka yaptı diyelim.

Bu arada Yeliz beni aramışsın galiba ama ben bir kaç hafta önce yeni bir hat aldım yani numaram değişti...çok teşekkür ederim beni merak edip aramışsın :)

sizi öpüyorum kızlar ben şimdi yatağıma gidip uzanayım....yarın size bütün ayrıntıları anlatırım.

ayyy idilimmm öldük meraktan yaa..neyseki çok şükür iyisiniz şimdi..hemen yat dinlen,yorma kendini..

canımmm ne kadar korkuttun varya biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iyi bi sopayı hakettin sen vallaaaa ödümüz koptu yaa neyine senin temizlikkkkkkkkkk bıraksanaaaa neysekii ikinzede bişiy olmamışş çok şükürrrrrrrr

ayy idil öldük korkudannn yaa neysekı bişeyin yokmuş çok şükür

ama dıkkat et kendıen o kanla karısık gelene nişan diyolar doğum habercisi o muydu acaba ama

doktor kontrolunde olunca bişey olmaz ınsallahhh sakın ha yorma kendını

Son düzenleme:

canım benim ya çook geçmiş olsun dikkat et kendine allah yardımcın olsun.

amann idilim yaa öldürdün meraktan wallahiii neysekı sukur ıyısınız kendınıze dıkkat edınnn emı gecmıs olsun canım:94:

Evet canım öldük resmen meraktan...Ama çok şükür ki senin ağzından "iyiyim"lafını duyduk.Rahatladık canım.İyi ki hemen gittin hastaneye.Hemen mudahale ettiler.İnşallah bundan sonrasında hersey yolunda ve güzel olur...Prensesin ve sen zamanlıca kavuşursunuz hayatım çok çok geçmiş olsun.Seni seviyoruz!

idil seni parçalıycaz..çok merak ettikk...
neyse şükürki bişey yokmuş...
kendine dikkat ettt...

İDİLCAN Canım çok geçmiş olsun İyi olmanıza çok sevindim... Rabbim yanınızda olsun...

:79:aman iyi cnmm allahtann her ikinizde iyisinizz bende duydumm ve çok korktumm çokta üzüldümm meraktann çatladık topikcekk ama çok şükür iyi haberle döndünn gerii allahım böle bir korku yaşatmasın sanada tümm hamilelerede cnmm hayırlısıyla sağlıkla al kucağına kızçenii geçmiş olsunn hayatımmm

ayy canım benim ya çok merak ettik seni birden gittin haber de alamadık..
ama neyseki iyisin baharımız da iyi ohh çok şükür Allah'ıma..
biz de seni doğurdun sandık ya bu kadar süre giremeyince..
ay nasıl rahatladım canım ya bidaha nolur dikkat et bırak artık şu temizliği
falan bak az kaldı riske atma tamam mı balım..çok çok geçmiş olsun
kendine iyi bak bol bol dinlen..sen de bahar da Allah'a emanet olun canım benim..

bu arada selammm kızlarrr selamvermeden daldımm konularaaaa

selam kızlar Nasılsınız

Selam canım iyiyim ben çok şükür.Okuldan yeni geldim sayılır toplantı vardı nöbet vardı yorucu ve yoğun bir gündü ama neyseki geldim evime.Sen nasılsın kuzun nasıl?

bu arada selammm kızlarrr selamvermeden daldımm konularaaaa

Selam canımm aynen ben de öyle İdil in yazısına odaklandım girer girmez çok şükürki iyiymiş...

kociş gelmedi daha,ben geri geldim kürkçü dükkanı dedikleri yer burası galiba

fatoşum kuzum nasılsın,zıbıdığım nasıl bakim..

kociş gelmedi daha,ben geri geldim kürkçü dükkanı dedikleri yer burası galiba

fatoşum kuzum nasılsın,zıbıdığım nasıl bakim..

Valla ne bilim çidoşum sanırım iyiyiz yata yata büyütüyoruz karpuzları Hakkımızda hayırlısı
Benim zıpzıplar tekmelemeye başlamışlar Eeee nasıl bi his anlat bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…