Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bide 41 yasın okudum günde 100 tane ya safi ya mucib ya musavvir cekiyorum bide adetin bittiginden 3 gün sonra 110 besmele yazık hamile kalana kadar üstünüzden cıkarmayın yazıyodu onu yaptım ozellikle ilşki sırasındada üstünüzde olsun diyodu

zehselcim kusura bakma şimdi buldum hayatım :)) yalnız ne sorucaz sperm testimi diyecez fiyat alırken yada benim eşimi bi kontrol ediverin nasıl iyimi hoşmu mu diyecez:roflol:delikafadulden

bnm hiç istemiyo bile diyebilirım ve % 90 da cocuk için birlikte oluyorum adet bittikten sonra adeti 21gününne kadar hic ara vermedim bu ay bakalım gecenkindede ole yapmıstım olmustu

benim de istemiyor da acaba bende mi sorun diyorum.yorgun eve git saat zaten 7,30 olmuş yemek ye çay derken bi de yetmedi bi de banyo,eşler de kaldıramaz valla bu tempoda.artık anne babalarımızın devrindeki gibi değil ki sabah vites 5 te tak akşama kadar.akşamda birbirimize pestilimiz kalıyo bi tek.

bn duramıyom ya bugun yumrtladımsa die yok yastık koy hemen kalka bn neden aklımdan atamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

onu ben de okumuştum canım ama üzerinde taşırken birlikte olmak bana çok ters geldi yani ben günah olur diye denemedim....

canım bunları bende duydum uygulamayıda düşünüyorum aslında ama ılıskı esnasında onu üzerınde tasımak ne kadar dogru bılemıyorum bunları hergün mü yaptın pekı canım

zehselcim kusura bakma şimdi buldum hayatım :)) yalnız ne sorucaz sperm testimi diyecez fiyat alırken yada benim eşimi bi kontrol ediverin nasıl iyimi hoşmu mu diyecez:roflol:delikafadulden

canım ara dekı sperm tahlılı yapılıyomu hastanenızde ve ücretı ne kadar ssk nekadarını karsılıyor falan işte sor bakalım

onu ben de okumuştum canım ama üzerinde taşırken birlikte olmak bana çok ters geldi yani ben günah olur diye denemedim....

bu konuda herkes bişey söylüyor.bişeyin içinde sarılı olursa günah olmaz diyolar.ama mantık olarak ters tabii.Bence yazılı bi zamanı var o zaman geldiğinde nasıl olduğunu bile anlamıyosun.teslimiyet ve güven.

evet canım ayneen öyle teslimiyet ve güven..kaydirigubbakcemile5

çok işim var bi sorayım dedim kızlarr. pembe geldimi nolmuş test

adetime 2 gun var sımdılık bı adet belırtısı yok bende.. bakalım ne olcak

ya bu iş bu kadar zormuymuş ya biz önceden annelerimizin zamanında böle görmedik herkes pıt diye hamile kalıyordu.hatta düşük yapmak için ellerinden geleni yapıyolardı.şimdi herşey hormonlu oldu bizleri de etkiledi. Filmlerde de öle değil mi erkek kızı öpse hemen hamişşş

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 keske bızde oyle pıt dıye hamıle kalsak ama nerdeeeekaydirigubbakcemile

hadi yaaaaa baya pahalı demıs aslında nasıl ssk ıle anlasması yok acaba yaaaa rentıpada sor sen bakayım nerde oturyosun canım sen[/QUOTE]

altınşehirde canım bilmem bilirmisin epey bi uzak merkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…