canım benım esım özel sıgortalı acıbademde yaptıracak doktor muayne 200tl ımıs tahlılde 35-45 arası dedıler özel yaptırmak ısteyenler için sormustuk ama esın sıgortalı ıse rentıp var oraya gıdebılır orda da yapıyorlar ben rentıpada randevu almıstım esıme orada o özel sıgorta geçerlı ıse belkı oraya gıderım dıyodu ama yarın olsunda hangısıne gıderse ona göre söylerım sana ama fıyat bılemeyız bız pek özel sıgorta karsılayacagı için arayıp sor tatlım söylerler
bnm hiç istemiyo bile diyebilirım ve % 90 da cocuk için birlikte oluyorum adet bittikten sonra adeti 21gününne kadar hic ara vermedim bu ay bakalım gecenkindede ole yapmıstım olmustu
bide 41 yasın okudum günde 100 tane ya safi ya mucib ya musavvir cekiyorum bide adetin bittiginden 3 gün sonra 110 besmele yazık hamile kalana kadar üstünüzden cıkarmayın yazıyodu onu yaptım ozellikle ilşki sırasındada üstünüzde olsun diyodu
bide 41 yasın okudum günde 100 tane ya safi ya mucib ya musavvir cekiyorum bide adetin bittiginden 3 gün sonra 110 besmele yazık hamile kalana kadar üstünüzden cıkarmayın yazıyodu onu yaptım ozellikle ilşki sırasındada üstünüzde olsun diyodu
zehselcim kusura bakma şimdi buldum hayatım :)) yalnız ne sorucaz sperm testimi diyecez fiyat alırken yada benim eşimi bi kontrol ediverin nasıl iyimi hoşmu mu diyecez:roflol:delikafadulden
onu ben de okumuştum canım ama üzerinde taşırken birlikte olmak bana çok ters geldi yani ben günah olur diye denemedim....
bu konuda herkes bişey söylüyor.bişeyin içinde sarılı olursa günah olmaz diyolar.ama mantık olarak ters tabii.Bence yazılı bi zamanı var o zaman geldiğinde nasıl olduğunu bile anlamıyosun.teslimiyet ve güven.
canım ara dekı sperm tahlılı yapılıyomu hastanenızde ve ücretı ne kadar ssk nekadarını karsılıyor falan işte sor bakalım[/QUOT
bahara sordum 60 tl dedi ya çüşşş ssk ilede anlaşması yokmuşklava:
tamam ozaman ara ara bakarım öpüyorum hepinizi şimdilik
yormaz olurmu canımya sende yanı adet bıtsın basla öbür adet gelene dek günasırı ınsan bıkıyor bu kadar sık oluncada canın ıstemıyor tabıkı haklı olarak artı görev gıbı oluyo o yuzden ben artık öyle yapmıyorum kafama göre çalışıyorum o kadar olacagı varsa oluyor zaten
canım ara dekı sperm tahlılı yapılıyomu hastanenızde ve ücretı ne kadar ssk nekadarını karsılıyor falan işte sor bakalım[/QUOT
bahara sordum 60 tl dedi ya çüşşş ssk ilede anlaşması yokmuşklava:
hadi yaaaaa baya pahalı demıs aslında nasıl ssk ıle anlasması yok acaba yaaaa rentıpada sor sen bakayım nerde oturyosun canım sen
ya bu iş bu kadar zormuymuş ya biz önceden annelerimizin zamanında böle görmedik herkes pıt diye hamile kalıyordu.hatta düşük yapmak için ellerinden geleni yapıyolardı.şimdi herşey hormonlu oldu bizleri de etkiledi. Filmlerde de öle değil mi erkek kızı öpse hemen hamişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?