Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kendi adıma iyiyi canım sen nasılsın?

günaydın hoşgeldin :80:

selizcim hoşgeldin

yeliz oda küçük diyosan anlarım bacımm...ben az çekmiyorum odanın küçüklüğünden

hoşbulduk kızlar bende iyiyim valla hatta nedense çok iyiyim çok olumluyum.
buarada mobilya,beşik,yatak, ne istiyorsanız ben burdan yaptırıp göndereyim size kızlar....

anladım canımm kız bi evde durmuyon sende sürekli dışarlardasınnn kurtmu var neee bilemedimkii ben

ayrıca eşim ablamın bebeği olunca ona çok değişik bir beşik hediye etti.ama sadece 5 aya kadar yatırabiliyorsun.sepetli ama altı mobilya yuvalrak tekerlekli süper oldu hatta internette resmi var bulursam göndereyim öyle bişey yaptırıp daha sonra yatak alabilirsiniz.ablam hem öyle yaptırdı hemde daha büyük beşik yaptırdı şuan 7 aylık büyük beşiğine geçtii.ve beşiği cam çok güzell..

hoşbulduk kızlar bende iyiyim valla hatta nedense çok iyiyim çok olumluyum.
buarada mobilya,beşik,yatak, ne istiyorsanız ben burdan yaptırıp göndereyim size kızlar....

canım benim ne güzel bak moral dolusun bugünn, ohhh beee
bizim mobilya işini eşimin çocukluk arkadaşı hallediyor sağolsun ama teklif ettiğin için teşekkür ederiz

selizcim hoşgeldin

yeliz oda küçük diyosan anlarım bacımm...ben az çekmiyorum odanın küçüklüğünden

sorma canımmm odanınn yatak ucu tarafında kapı var zaten o duvarda tuvalet masası duruyo yatagın yanındada gardolap varrr yatakta mecbur ordaaa. aslında eskiden yatak gardolabın yerindeydi ortada duruyoduu gardolapta duvar kagıdı yaptıgım duvara dayalıydı pencere iptal tabi ama ööyle bi küff oluyoki o duvarrr anlatamam yani mecburen böyle koyduk bizdeee

anladım canımm kız bi evde durmuyon sende sürekli dışarlardasınnn kurtmu var neee bilemedimkii ben
sorma canım yaa heegün biryer çıkyıor.bnm kayınvaldemgil böyle hergün ya misafirlikteler yada misafirliğe giderler.bide benimde yakamı bırakmazlar benide heryere götürüyor.bugün aslında evde oturmak istiyorum ama mutfak vestiyer falan takılıyor sende istersen gel dedi napim ben şimdii mecbur gidicem.
canım benim ne güzel bak moral dolusun bugünn, ohhh beee
bizim mobilya işini eşimin çocukluk arkadaşı hallediyor sağolsun ama teklif ettiğin için teşekkür ederiz

rica ederim canımm

offf ne sıkıcı bir gün ya :78::78:

nie datlım bence çok güzel birgün
hergün yeni bir umutla uyanıyorum günee helede dünden beridir dahada bir iyiyim ben böyle zıt bir insanım işte nerde napacağım belli olmuyor.
üstelikte senin karnında bir bebiş var sıkılmamamn için çok büyük bir sebep
Allahım tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…