Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet güzel bir gün ama haftasonları çalışmak çok sıkıcı oluyo:95:
kendini iyi hissetmene çok sevindim canım hep böyle pozitif ol emii
zaten canım ne zaman sıkılsa kenara çelilip tekmelerini hissettiğim an keyfim yerine geliyo
allahım sizede en kısa zamanda nasip etsin inş.

kızzz seninde adını küskün koycam hee..
sabah selamlaştıkya kuzum yaa seliz bizden sonra geldiği için hoşgeldin dedimdi..

ama sanada tekrardan derim kuzum ne olucalak..

SELAMM YELİZİMMMMMMMM.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy selammmmmmmmmmmm kuşummmmmmmmmm:98::98::94::94::92::92:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarr cıkıyorum ben..uzanıcam biraz gelirim yine..öpüldünüzz..

canım sende gelip çıkıyosun hemen aaa kuzucuğum birazdan kayınvaldeme gidicem orda girebilrisem nete gelirim bende

Ayyyyyyyyyyy bu pre~seed'e bayıldım beeeeeeeeeeennnn bundan sonra her ay alırım, bebik olsa da olmasa daaaaaaa :78: :78: :78:

Son düzenleme:
Ayyyyyyyyyyy bu pre~seed'e bayıldım beeeeeeeeeeennnn bundan sonra her ay alırım, bebik olsa da olmasa daaaaaaa :78: :78: :78:

ayyyyyyyyyy niyeeeeeeeeeeee kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:86:
bende siparşini verdim preseedin ama laparoskopi olcam boşuna gitti preseed diyordum
yoksaaaaaam başka şeyler içindemii faydalı söylede bende kullanayım bebiş

selamm ben geldim..misafirim vardı giremedim kılzarrr....
galiba benim kırmızılar geliyon acık kahve akıntım gelmiş..bu ayda tutturamadık sanırım..

Çidoşşş kum beji süper bir fikir ne kadar yeliz kızsada ferah gösterir beyazda uyumsız olmaz
Halında güzelmiş tatlım

Çidoşşş kum beji süper bir fikir ne kadar yeliz kızsada ferah gösterir beyazda uyumsız olmaz
Halında güzelmiş tatlım

kuşum benim, ben hep diyorum bu işi biliyorum ben diye teşekkür ederim canım fikrimi beğendiğin için..
zaten yeliz de kavgamızda mağlup oldu

lalemmmmm zıbıdığım tepiklemiş seni oyyy kurban olsun teyzesi ona
bizim bebeklerimiz çok zeki yaa, ne zaman canımız sıkkın olsa,kendilerini hissettiriyorlar illa annelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…