nie datlım bence çok güzel birgün
hergün yeni bir umutla uyanıyorum günee helede dünden beridir dahada bir iyiyim ben böyle zıt bir insanım işte nerde napacağım belli olmuyor.
üstelikte senin karnında bir bebiş var sıkılmamamn için çok büyük bir sebep
Allahım tamamına erdirsin inşallah
kızzz seninde adını küskün koycam hee..
sabah selamlaştıkya kuzum yaa seliz bizden sonra geldiği için hoşgeldin dedimdi..
ama sanada tekrardan derim kuzum ne olucalak..
SELAMM YELİZİMMMMMMMM.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnevet güzel bir gün ama haftasonları çalışmak çok sıkıcı oluyo:95:
kendini iyi hissetmene çok sevindim canım hep böyle pozitif ol emii
zaten canım ne zaman sıkılsa kenara çelilip tekmelerini hissettiğim an keyfim yerine geliyo
allahım sizede en kısa zamanda nasip etsin inş.
kızlarr cıkıyorum ben..uzanıcam biraz gelirim yine..öpüldünüzz..
kızlarr cıkıyorum ben..uzanıcam biraz gelirim yine..öpüldünüzz..
kızlar bende kaçıyorum görüşmek üzere:79:
Ayyyyyyyyyyy bu pre~seed'e bayıldım beeeeeeeeeeennnnbundan sonra her ay alırım, bebik olsa da olmasa daaaaaaa :78: :78: :78:
Ayyyyyyyyyyy bu pre~seed'e bayıldım beeeeeeeeeeennnnbundan sonra her ay alırım, bebik olsa da olmasa daaaaaaa :78: :78: :78:
şu benim bebikler bi doğsun hayırlısıyla da,bende bi deneyeyim bakalımşimdi denesemde icraat yok
dene kızzz dene müşhişş oluyo..benim koçişim bayılmıştıı..
Çidoşşş kum beji süper bir fikir ne kadar yeliz kızsada ferah gösterir beyazda uyumsız olmaz
Halında güzelmiş tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?