Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım ben 23 martta ameliyat oldum 23 agustosta hamile oldugumu ögrendim Ki o arada biz eşimle dogru düzgün görüşemedik bile yani çalışsaydık dahaerken olabilirmiş tabi Allah bu zamanı uygun görmüş
Bak benim doktorum kist konusunda çok uzmandır ameliyatları sanat eseri gibidir. Ameliyat olanlarla konuşmuştum ama dr um beni çekti bigün dediki bak fatoşcum ben bu ameliyatı yaparım iyide yaparım ama bu işin uzmanı prof. faruk hoca var dedi benimde arkadasım seni ona gönderecem dedi çapada ol bu ameliyatı dedi ben ona inandım
sonra ögrendin ki ameliyat esnasında kist patlarsa açık ameliyata dönecekmiş o esnada çapadan ve faruk hocadan daha iyiysi yokmuş
Neyse ben atlattım darısı sana kuzucum

kuşum benim, ben hep diyorum bu işi biliyorum ben diye teşekkür ederim canım fikrimi beğendiğin için..
zaten yeliz de kavgamızda mağlup oldu

Bence çok dogru seçim Hatta ben sana bişi alıp göndercem benim zıbıdıklarıma isimleri belli olsun el yazısı ayna ile isim yazıyorlar onlarıda yatak başındaki duvarlara asarsın :)

lalemmmmm zıbıdığım tepiklemiş seni oyyy kurban olsun teyzesi ona
bizim bebeklerimiz çok zeki yaa, ne zaman canımız sıkkın olsa,kendilerini hissettiriyorlar illa annelerine

Tekmeledi yaaa kurban olurum ben onalrı verene
seninkilerde pek hareketliymiş kısss çidoş geöen seneyti hatırlıyomda rabbim ne büyük ne güzel şeyler konulşuyoz Allahım hatceme pembeme smartıma şeroma naneme ayşeme de tez zamanda yaşattısın

Bence çok dogru seçim Hatta ben sana bişi alıp göndercem benim zıbıdıklarıma isimleri belli olsun el yazısı ayna ile isim yazıyorlar onlarıda yatak başındaki duvarlara asarsın :)

oyyyy zıbıdıkların teyzesine bak almış kadar oldun zaten bitanem..seni çok seviyorum ben

evet canım yaa, geçen sene ki konuşulanların hiç biri bu sene bitimine kadar kalmayacak inşallah bu topikte.. hepimizin göbekleri dolu gireceğiz inşallah yeni yıla
Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallahhhh

oyyyy zıbıdıkların teyzesine bak almış kadar oldun zaten bitanem..seni çok seviyorum ben

Yok yok alcam ben geçen hafta gördüm bir arkadasım yaptırmış odanın kapısına yapıştırmış öle güzel duruyorki 3 sana 1 bana 1 suya :))))
Ayrıca bende seni çok seviyorum şekerparemmm

ben birz yürüyüş yapmaya çıkıcam salıdan beri kapı dışarı çıkmadım accık hava alim minigimde :))))

ay ben görmemişim, pardonn :26:
canım hayırlısı buymuş..demekki zamanı değilmiş..
hem daha gelmemişki kırmızılar.. gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmezmiş
sen içini ferah tut bitanem
evet daha tam gelmiş değil ama ne bilimm.. allahım ne olur gelmesinn bebişim benimle olsun..
benim bi lafım vardı hatırlarmısın

Çıkmadık regliden umut kesilmez

evet canım hatırlıyorum..:97: cıkmadık candan umut kesilmez misali.:92:

canlarım bende çıkayım artık.. bahçeye ineyim,yürüyeyim azıcık..karnım acıyor çok fena..kociş de gelir zaten şimcik..
öpüldünüz şekerlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…