canım benim laparoskopimi yapacak doktor bu konuda uzmanmış.oyüzden ona gidiyorum iyi ve bu konuda başarılıymış.inşallah fatoşum yaa şunu olayım belki bakarsınız bnmde 4 aya kdr göbüşüm dolar.ben öyle umut ediyorum Allahım büyük bence bnm bebeğim gelecek ve bebeğimin gelmesi için bende gidip paşa paşa laparoskopimi olucam ondan sonrada inanıyorumki meleğim çok geçmeden geelecek.
bide doktorum çikolata kisti olduğunu sanmıyorum dedi kistim koyu renkli değilmiş ve yusyuvarlakmış genelde çikolata kistleri koyu ve şekilli oluyrmuş yada 2 tane falan oluyor dedi.bence bu dirençli bir kist dedi alındıktan sonrada tekrarlıcanı sanmıyorum dedi.inş canım bende çok yakında bu topikte hamiş olucam
seninde benden önce laparoskopi olman beni dahada bi ümitlendirdi sen bu operasyondan nekdr süre sonra hamiş kaldın canım????
kuşum benim, ben hep diyorum bu işi biliyorum ben diyeteşekkür ederim canım fikrimi beğendiğin için..
zaten yeliz de kavgamızda mağlup oldu
lalemmmmm zıbıdığım tepiklemiş senioyyy kurban olsun teyzesi ona
bizim bebeklerimiz çok zeki yaa, ne zaman canımız sıkkın olsa,kendilerini hissettiriyorlar illa annelerine
Bence çok dogru seçim Hatta ben sana bişi alıp göndercem benim zıbıdıklarıma isimleri belli olsun el yazısı ayna ile isim yazıyorlar onlarıda yatak başındaki duvarlara asarsın :)
Tekmeledi yaaa kurban olurum ben onalrı verene
seninkilerde pek hareketliymiş kısss çidoş geöen seneyti hatırlıyomda rabbim ne büyük ne güzel şeyler konulşuyoz Allahım hatceme pembeme smartıma şeroma naneme ayşeme de tez zamanda yaşattısın
oyyyy zıbıdıkların teyzesine bakalmış kadar oldun zaten bitanem..seni çok seviyorum ben
evet canım yaa, geçen sene ki konuşulanların hiç biri bu sene bitimine kadar kalmayacak inşallah bu topikte.. hepimizin göbekleri dolu gireceğiz inşallah yeni yıla
Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallahhhh
sen bayıldın mı pekiayyyyy heyecan yaptım ben
yok yok alcam ben geçen hafta gördüm bir arkadasım yaptırmış odanın kapısına yapıştırmış öle güzel duruyorki 3 sana 1 bana 1 suya :))))
ayrıca bende seni çok seviyorum şekerparemmm
selamm ben geldim..misafirim vardı giremedim kılzarrr....
galiba benim kırmızılar geliyon acık kahve akıntım gelmiş..bu ayda tutturamadık sanırım..
hemde nasılllll..süperdii süper..
anammmmmm
azdırma kız akşam akşam
yazımı görmediniz sanırım..:84::84::84:
yazımı görmediniz sanırım..:84::84::84:
ben birz yürüyüş yapmaya çıkıcam salıdan beri kapı dışarı çıkmadım accık hava alim minigimde :))))
azma kızz sen hamişsin.gerci sana hamişlik filan fayda etmez azdığın zaman ama neyseeee..
evet daha tam gelmiş değil ama ne bilimm..ay ben görmemişim, pardonn :26:
canım hayırlısı buymuş..demekki zamanı değilmiş..
hem daha gelmemişki kırmızılar..gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmezmiş
sen içini ferah tut bitanem
benim bi lafım vardı hatırlarmısın
Çıkmadık regliden umut kesilmez
ben birz yürüyüş yapmaya çıkıcam salıdan beri kapı dışarı çıkmadım accık hava alim minigimde :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?