canlarım bende çıkayım artık.. bahçeye ineyim,yürüyeyim azıcık..karnım acıyor çok fena..kociş de gelir zaten şimcik..
öpüldünüz şekerlerrrr
selammm kizlarrr nasilsinizz gerci pek kimsecikler yok ama gelince okursunuz artikinn.'
lalecimm evet topukluya maglup oldumm eee 1 e 4 kisiler :)) ben mobilyayi sadece beyaz sanmistim ama icinde kum bejine benzer bii renkte kullanicakmiss superrr olurrr o zamannn.bu arada sende kendini yorma cokk.'
hatcem seninde akintin gelmis ama unutmaki yildizinda adet zamani kahverengii gelmistiii.insallah allahim cabalarini gorup vermistir meleginii
Çiğdemmmm bak dediğim yazılar bu arkadasım yaptırmış benim zıbıkların baş ucuna süper olcakkk
zaten aklını yemiş olman lazım onla tartışmak için :86: :87:
Şaka bi tarafa bence her renge her mobilyaya kum beji çok uyar benim tek favorimdir kendileri
Anlaştıgınıza sevindimmmm
ayyy bayıldık biz kocişleeesüper olmuşş zıbıdık demene de çok güldü hatta hatta koptu diyebilirim
clemantine yavru naberr
Yok yok alcam ben geçen hafta gördüm bir arkadasım yaptırmış odanın kapısına yapıştırmış öle güzel duruyorki 3 sana 1 bana 1 suya :))))
Ayrıca bende seni çok seviyorum şekerparemmm
kızım bombayı kaçırıyonnnnnn bak özelden sana numaramı msj atsam çağrı yap ararım ben seni bu haberi duyman lazımmm
evet canım hatırlıyorum..:97: cıkmadık candan umut kesilmez misali.:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?