benim pembeler geliyoreeee..... bu son olsunnnnn!!!!!! bi dahada orkid morkid almak istemiom bennnnn
bu ay çok salladık biz zatenkasım benim ayım olacak :82:
kizlarrr gunaydimmm ben bu sabah adet oldummm sucum beni listeden sil istersen bi sure dusunmek istemioruz bebegi
günaydın canım
hayırlısı olsun canım
kendini hazır hissettiğinde düşünürsün artık
kizlarrr gunaydimmm ben bu sabah adet oldummm sucum beni listeden sil istersen bi sure dusunmek istemioruz bebegi
aa cnm ne laproskopisi tüplerde sorunmu varr anlamadımmmcanım hakkınızda hayırlısı olsun napalım kısmett vakti saati var
buarada su'cum benide listeden silermisin çünkü ben laparoskopi olacağım ondan sonraki ayda korunucakmışım büyük ihtimal 2 ay sonra eklersiniz beni listeye
buarada herkeslere günaydınn
kahvaltı yapıyorum kocişleee birazdan gelirim
cnm beniimm hakkında hayırlısı inşallahhhhh allahım ne zamn isterse o zamn nasip eder een iyisi takmamakk bende karar aldımm takmıyorummdaaa takipte etmiyorummm nu ay hastalandıktan sonra zaten listeyede eklenmek istemiyorumm kendimi listede gördükcee kaptırıyorum kendimiikizlarrr gunaydimmm ben bu sabah adet oldummm sucum beni listeden sil istersen bi sure dusunmek istemioruz bebegi
hayırlısı olsunn cnmm hakkında seninde umarım bidahaki ay patlatırsın bombayııııkızlar günaydın....bende kahvaltı hazırlıyorum bi ara gireyim dedim... geldi benim kırmızılar....neyseki zamanında geldi, oda önemli benim için biliyorsunuz, düzene 2 aydır girdi...
bu son olsun inşallahhh.... 6 aralık benim tarihim!!!!!
Arkadaşlar merhaba,
2 düşükten sonra geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim.
Sizler gibi bende bebeğim olsun çok istiyorum. Bu ay ki regli tarihim 13 Kasım. 5 günüm var.
Son 1 haftadır göğüslerimde çok ağrı ve şişlik var. Dün kalçama sanki iğne batırıyorlardı. Birde kasığıma ara sıra ağrı girip çıkıyor.
Benim endişe ettiğim nokta bu göğüs şişliği ve ağrısı. İş yaparken bile acı duyuyorum.
Gebelikten dolayı mı, yoksa başka birşey mi var bilmiyorum.
Yani aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Endişeliyim.
Lütfen yardım edin. Aynı durumu yaşayan var mı? Normal bir ağrımı bu benim yaşadığım göğüs ağrısı?
Haklısın arkadaşım, belirtiler aynı, kesinlikle katılıyorum.
İlk gebeliğimde yaşamıştım bu göğüs ağrısını. Ama bu derece acı verip vermidiğini hatırlamıyorum.2 sene önceydi.
Cevabın için teşekkür ederim. Allah sağlıkla sıhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin.
aa cnm ne laproskopisi tüplerde sorunmu varr anlamadımmm
cnm beniimm hakkında hayırlısı inşallahhhhh allahım ne zamn isterse o zamn nasip eder een iyisi takmamakk bende karar aldımm takmıyorummdaaa takipte etmiyorummm nu ay hastalandıktan sonra zaten listeyede eklenmek istemiyorumm kendimi listede gördükcee kaptırıyorum kendimii
hayırlısı olsunn cnmm hakkında seninde umarım bidahaki ay patlatırsın bombayıııı
slm canım.tüplerimde bir sorun yok yaniii şimdilik öyle sanıyoruz.malesef kistim 1,5 cm büyümüş aylardır erimedi doktorum kistimin erimeyeceğini acilen laparoskopi olmam gerektiğini söyledi cnmbu arada selamm kızlarrrrrrrrrrr
slm kızlaaar :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?