kizlarrr gunaydimmm ben bu sabah adet oldummm sucum beni listeden sil istersen bi sure dusunmek istemioruz bebegi
buarada su'cum benide listeden silermisin çünkü ben laparoskopi olacağım ondan sonraki ayda korunucakmışım büyük ihtimal 2 ay sonra eklersiniz beni listeye
kızlar günaydın....bende kahvaltı hazırlıyorum bi ara gireyim dedim... geldi benim kırmızılar....neyseki zamanında geldi, oda önemli benim için biliyorsunuz, düzene 2 aydır girdi...
bu son olsun inşallahhh.... 6 aralık benim tarihim!!!!!
güzellerişm slmmm hayırlı akşamlar herkeslere hoş kımsecıkler yok ama olsunn
dun bız erzurum daydık bılıorsunuzz mert kağanımızın odasını almaya gıtmiştikk..kı nıtekım de allahın ıznıyle aldıkk.. fakat babası dayanamadıı çilek ten tum takımı aksesuarlarıyla bırlıkte aldıı. yanı perdelerını halısını herbır şeyını aldıkk anlayacağınızzz tam takır oldulambasını bı begenmedık çilekten onu da başka yerden begendık aldıkk .. bayramdan sonrakı hafta gelıp kurulacak oda allahın ıznıyleee...bugun de baya yoruldummm ..babasının genç odasını kadırdıkk boşalttıkk onları da ıst a ya da trbzon a gndereceğizz bakalımm oyle işte kızlarr allahtan kurtulduk bu işlerdennn allahım sağlıklı sıhhatlı bır şekılde bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsın inş.
tamam canım hayırlısı olsun..
ne zaman istersen o zaman yazarız..
canım fatoş eklemiş seni ben de silmedim..
sizin için de hayırlısı neyse o olsun canım,sakın umudunu yitirme sonuçta artık sorunun ne olduğunu biliyorsunuz..laparoskopiden sonra hemen
hamiş kalırsın inşallah..ben de yara yaktırmıştım biliyorsun ve hemen hamiş kaldım
inşallah darısı sana canım
tamam canım ekliyorum dediğin gibi bu son olsun inş :13:
amin canım hepimize nasip etsin inşallah..
ne güzel oğluşunun odasını da aldınız,sağlıcakla güle güle kullansın inş mert kağan'ımız
inş bize de nasip olur odasını alıp süslemek
iyi akşamlar kızlarrr...ben geldin nasılsınızzz...
slm kızlaaar
ne kaynatıyosunuz bakeeeem :78:
slm kızlaaar
ne kaynatıyosunuz bakeeeem :78:
güzellerişm slmmm hayırlı akşamlar herkeslere hoş kımsecıkler yok ama olsunn
dun bız erzurum daydık bılıorsunuzz mert kağanımızın odasını almaya gıtmiştikk..kı nıtekım de allahın ıznıyle aldıkk.. fakat babası dayanamadıı çilek ten tum takımı aksesuarlarıyla bırlıkte aldıı. yanı perdelerını halısını herbır şeyını aldıkk anlayacağınızzz tam takır oldulambasını bı begenmedık çilekten onu da başka yerden begendık aldıkk .. bayramdan sonrakı hafta gelıp kurulacak oda allahın ıznıyleee...bugun de baya yoruldummm ..babasının genç odasını kadırdıkk boşalttıkk onları da ıst a ya da trbzon a gndereceğizz bakalımm oyle işte kızlarr allahtan kurtulduk bu işlerdennn allahım sağlıklı sıhhatlı bır şekılde bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsın inş.
bı odamız gelsın sılınsınn kurulsunn eşyalarını da yerleştıreyımm sızlere fotolarını atacağım allahın ıznıyleee... şimdık sıraaa bebişimizin ıvır zıvırında kaldııı.. geçenlerde idilişkoo listesını yapıorduuu... emzık bıberon bebe yağı şampuanı vs vs vs onun listesını de sızlerden alayımm onu halledeceğim nasıpse tabıkııı
böyle işte gusellerımmmm şimdı e ayaklarımı uzattımmm dınlenıorummmm artık göbüşüm buyudukçe nefes nefese kalıyorum ben dee hayırlısııı....
bugun kımse gırmez sanırımmm... yarın sabahtannn yemeklerımı yaptıktan snra gırerımm bol bol muhabbetımızı ederız ınş. sevıorum sızlerııı ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar kızlarrr...ben geldin nasılsınızzz...
amınnn allahımm herkese yaşatsın bu gusel duygukarı ınş.
ben baya bı kaynattım vallaaaaa sen nasılsınmnnnn
hoşgeldin canımben iyiyim sen nasılsın :)
sağol canımcım bende iyiyim allaha cok şükür.:89:.sizi görünce mrb demenden gecmek istemedim..:94:
:)) iyi yapmışsın canım..
lekelerin gelmiş ama devamı geldimi merak ettim
dün de yazmıştım yıldızın da lekesi gelmişti bu ay
ama hamiş..inş senin de meleğin gelmiştirrrrrr sen de hamişsindirr
aayyyy canım benim çok iyi yapmışsınız
allah güle güle sağlıcakla kullanmak nasip etsin:81:
odası hazır olduktan sonra ıvır zıvır bir günlük iş canım halledersin
bende dün kızımın karyolasını aldım bellonadan çok şeker yaw onu içinde hayal edince oturup hüngür hüngür ağlıyorum çok duysalım bu araya kendimi tanıyamıyorum :78:
aa bu arada gökcecim bebişin odasını almışsınız güle güle kullanın canım..çilrğin bütün ürünleri cok güzel iyi yapmışsınız..allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım..
bende iyiyim canım napıyım işteyim birazdan çıkıcam
çok sevdiğim bir arkadaşımın düğününe gidicez:81:
süslendim püslendim kocişin gelip beni almasını bekliyorum
evet canım hafif hafif devam ediyo..inş. kesilir devamı gelmez.. yıldızın durumunu ben okumamıştım yarın sabah sorayım..:95:
su msn acsana bir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?