Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum
gideyimde göbek nasıl atılırmış göstereyim herkese

Son düzenleme:
herkesler gıttı ben de çıkıyoreeeeeeeeeeeeeeeeeee

acun u ızleyeceğizzzzzzzzzzzz yarın görüşüruzzz byeeeeee

iyi akşamlar arkadaşlarım ne zamandır giremiyorum memleketteyim ama aklım hep sizlerle şimdi bi fırsatını bulup girdim 2 hafta daha buradayım eve gidince hep aranızda olucam inşallah tesadüf ki şuanda kimse yok konuşacak görüşmeyeli çok şeyler oldu eşime test yaptılar sperm testi bayaa kötü çıktı benim rahim duvarım çok incelmiş kullandığım ilaçlardan dr hamile kalamazsın dedi moraller sıfır ama ümitsiz değiliz Allahın izniyle bizde bir gün bebişimize kavuşacağız Allahtan ümit kesilmez canlarım kendinize iyi bakın arada yine girerim ama eve gidince hep sizlerleyim...

selammmmm kıslar nasılsınızzz netime kavuştum çok şükürrr biraz geçmişe gözatayım bakimm

selam arkadasım bende uzun süredir bu topikteyim ama senle karsılasmamıstım..
umutsuzluga lütfen kapılma. bende ogluma kavusana kadar aynı sıkıntıları yasadım.
allahım hayılı zamanda kavustursun melegini sana...

slm kızlar ne var ne yok?
sinemadan geliyoruzzz müthiş bir film izledik
newyorkta 5 minare
yaaa mahsun kırmızıgül yine süper bir film yapmış

selammm canımmm çok şükürler olsun iyiyim bendee dr gittim yumurtama felan baktı alttan ultrasonla rahime felan temizmiş bi sorun yok dedi eşimin testini de yaptırmıştık onuda gösterdim eşindede sorun yok dedi adetlerin düzenlimi seninn eminmisin dedi evet dedimm şaşırdı neden olmuyo dercesine neyse dedi perşembe gününe kan tahlili yazdı ama ne tahlilleri oldugunu tam anlayamadım.. adet olursan 1.2.3. günü mutlaka gel dedi bakalım dedi eğer olmazsada 1 hafta sonra gel dedi bu ayyy biraz umutluyum düzenli çalışıyos rabbim çok bekletmeden verir inş. herkesee

newyorkta 5 minare

selamm cnm hoşgeldin

newyorkta 5 minare
canimin ici iyi etmisinizde gitmisiniz bend egitmek istiyom ailecek gidilirmi canim nasil bir film anlatirmisn

canım ya çok güzel sorun yokmus. işallah bekletmeden bebişin gelr. ya senle daha çncede konusmustunk sen hormon testlerini yaptırcaktın önceden.. ihmal ettin demekki..
kan tahlilide yaptır.. işallah güzel çıkar.. en azından kafanda sor işareti kalmaz.
ben çıkıyorum çok uykum var. benim oglan uyuyoken bende uzanayım. hiç uyutmuyo beni..
öpüyorum iyi geceelrrrrrrrrrr

sağol canmmm ya aihmal etmedimmm gittim yaptırdım ondada birşey çıkmadıı bakalımm demekki zamanı var diyorumm rabbim hayırlısını versin.. sende bebişin uyuyorken didnlecen canımm snein işin zordur bu aralar.. iyi geceler cnım

gökçeeeem yaa ağlıyacaktım nedense çokm utu oldum yazdıklarını okuyunca özellikle babası kelimesini sık sık kullanmışsın çok hoşuma gitti babası diyebilmek nekadar güzeldir kimbilir.canım güle güle kullanmayı nasip etsin Allah.ağız tadıyla otursun minik paşa

Son düzenleme:
cnmn laparoskopi hakkaında sorucam.bu operayson zormu kolaymı ağrılı oluyormu?
bide sen laparoskopiden nedkr sonra hamile kaldın cnm?

kim korkuttu seni

zor bir ameliyat değil 2 vea 3 gün sonra ayaktasın oda maksimum süre yani
Agrılar tabiki oluyor ben sana yazdım ama görmedin sanırım ameliyattan sonra ayaklarını üşütmemem çok önemli kist yeniliyor ben 23 martta ameliyat oldum 23 agustosta hamile oldugumu ögrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…