saol bıtanemmmm... evet eşim rahat duramadıı aldı hepsını çilekten hayırlısı yaaallahım herkese nasıp etsın ınş. bu gusel duyguları
iyi akşamlar arkadaşlarım ne zamandır giremiyorum memleketteyim ama aklım hep sizlerle şimdi bi fırsatını bulup girdim 2 hafta daha buradayım eve gidince hep aranızda olucam inşallah tesadüf ki şuanda kimse yok konuşacak görüşmeyeli çok şeyler oldu eşime test yaptılar sperm testi bayaa kötü çıktı benim rahim duvarım çok incelmiş kullandığım ilaçlardan dr hamile kalamazsın dedi moraller sıfır ama ümitsiz değiliz Allahın izniyle bizde bir gün bebişimize kavuşacağız Allahtan ümit kesilmez canlarım kendinize iyi bakın arada yine girerim ama eve gidince hep sizlerleyim...
slm kızlar ne var ne yok?
sinemadan geliyoruzzz müthiş bir film izledik
newyorkta 5 minare
yaaa mahsun kırmızıgül yine süper bir film yapmış
selam arkadasım bende uzun süredir bu topikteyim ama senle karsılasmamıstım..
umutsuzluga lütfen kapılma. bende ogluma kavusana kadar aynı sıkıntıları yasadım.
allahım hayılı zamanda kavustursun melegini sana...
slm kızlar ne var ne yok?
newyorkta 5 minare
canimin ici iyi etmisinizde gitmisiniz bend egitmek istiyom ailecek gidilirmi canim nasil bir film anlatirmisnslm kızlar ne var ne yok?
newyorkta 5 minare
selammm canımmm çok şükürler olsun iyiyim bendee dr gittim yumurtama felan baktı alttan ultrasonla rahime felan temizmiş bi sorun yok dedi eşimin testini de yaptırmıştık onuda gösterdim eşindede sorun yok dedi adetlerin düzenlimi seninn eminmisin dedi evet dedimm şaşırdı neden olmuyo dercesine neyse dedi perşembe gününe kan tahlili yazdı ama ne tahlilleri oldugunu tam anlayamadım.. adet olursan 1.2.3. günü mutlaka gel dedi bakalım dedi eğer olmazsada 1 hafta sonra gel dedi bu ayyy biraz umutluyum düzenli çalışıyos rabbim çok bekletmeden verir inş. herkesee
selamm cnm hoşgeldin
canım ya çok güzel sorun yokmus. işallah bekletmeden bebişin gelr. ya senle daha çncede konusmustunk sen hormon testlerini yaptırcaktın önceden.. ihmal ettin demekki..
kan tahlilide yaptır.. işallah güzel çıkar.. en azından kafanda sor işareti kalmaz.
ben çıkıyorum çok uykum var. benim oglan uyuyoken bende uzanayım. hiç uyutmuyo beni..
öpüyorum iyi geceelrrrrrrrrrr
güzellerişm slmmm hayırlı akşamlar herkeslere hoş kımsecıkler yok ama olsunn
dun bız erzurum daydık bılıorsunuzz mert kağanımızın odasını almaya gıtmiştikk..kı nıtekım de allahın ıznıyle aldıkk.. fakat babası dayanamadıı çilek ten tum takımı aksesuarlarıyla bırlıkte aldıı. yanı perdelerını halısını herbır şeyını aldıkk anlayacağınızzz tam takır oldulambasını bı begenmedık çilekten onu da başka yerden begendık aldıkk .. bayramdan sonrakı hafta gelıp kurulacak oda allahın ıznıyleee...bugun de baya yoruldummm ..babasının genç odasını kadırdıkk boşalttıkk onları da ıst a ya da trbzon a gndereceğizz bakalımm oyle işte kızlarr allahtan kurtulduk bu işlerdennn allahım sağlıklı sıhhatlı bır şekılde bebeklerımızı kucağımıza almayı nasıp etsın inş.
bı odamız gelsın sılınsınn kurulsunn eşyalarını da yerleştıreyımm sızlere fotolarını atacağım allahın ıznıyleee... şimdık sıraaa bebişimizin ıvır zıvırında kaldııı.. geçenlerde idilişkoo listesını yapıorduuu... emzık bıberon bebe yağı şampuanı vs vs vs onun listesını de sızlerden alayımm onu halledeceğim nasıpse tabıkııı
böyle işte gusellerımmmm şimdı e ayaklarımı uzattımmm dınlenıorummmm artık göbüşüm buyudukçe nefes nefese kalıyorum ben dee hayırlısııı....
bugun kımse gırmez sanırımmm... yarın sabahtannn yemeklerımı yaptıktan snra gırerımm bol bol muhabbetımızı ederız ınş. sevıorum sızlerııı ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrr
tamam canım hayırlısı olsun..
ne zaman istersen o zaman yazarız..
canım fatoş eklemiş seni ben de silmedim..
sizin için de hayırlısı neyse o olsun canım,sakın umudunu yitirme sonuçta artık sorunun ne olduğunu biliyorsunuz..laparoskopiden sonra hemen
hamiş kalırsın inşallah..ben de yara yaktırmıştım biliyorsun ve hemen hamiş kaldım
inşallah darısı sana canım
sağol bitanem valla içimde nedenini anlayamadığım bir rahatlık var.kendimi iyi hissediyorum.listede adımı görmeye alışmıştım neyse artık bana 2 ay müsade inş çok çabuk geçer ve gelirim.beklenen listede adımı görmek bile güzelmiş enazından oda bebğime kavuşmak için daha yakın bir bölümmüş.şimdiii dahada yakınım bebeğime kavuşmak için bir adım atıyorum.hayırlısı canım...
evet canım sorma piyadeyiz diye gezip duruyoruz :))))selam selizcim ohh negüzel yapmıssınız sinemaya gitmekle..hoşbulduk canım herşeyiniz gzel çıkmış cnm sizin adınıza çok sevindimm darısı başımızaselammm canımmm çok şükürler olsun iyiyim bendee dr gittim yumurtama felan baktı alttan ultrasonla rahime felan temizmiş bi sorun yok dedi eşimin testini de yaptırmıştık onuda gösterdim eşindede sorun yok dedi adetlerin düzenlimi seninn eminmisin dedi evet dedimm şaşırdı neden olmuyo dercesine neyse dedi perşembe gününe kan tahlili yazdı ama ne tahlilleri oldugunu tam anlayamadım.. adet olursan 1.2.3. günü mutlaka gel dedi bakalım dedi eğer olmazsada 1 hafta sonra gel dedi bu ayyy biraz umutluyum düzenli çalışıyos rabbim çok bekletmeden verir inş. herkesee
selamm cnm hoşgeldin
canimin ici iyi etmisinizde gitmisiniz bend egitmek istiyom ailecek gidilirmi canim nasil bir film anlatirmisn
tam ailecek gidilecek bir film.öpüşme,sevişme hiçbirisi yok.konu tamamen dinsel.türkiyenin sorunları açıkça ele alınmış.fetullah güleni işlemişler.kapalı sırları ortaya çıkrmak adına.çokta güzel ve kaliteli olmuş.herkese tavsiye ederim
sor canım burdayımmm
cnmn laparoskopi hakkaında sorucam.bu operayson zormu kolaymı ağrılı oluyormu?
bide sen laparoskopiden nedkr sonra hamile kaldın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?