Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yok canım kimse korkutmadı şimdiii biz malum ankraya gidicez burda yapılmıo operasyon olduğum gün yola çıkmak zorunda kalırsam diye sordum
4 ay sonra hamiş kalmışsın nekdr güzel Allahım banada nasip etsin inş bende ilk 6 ayda hamile kalmayı istyorum.peki laparsokopiyi sendemi kist için oldn sadece veya yapıldıktan sonra başka problem olduğunuda gördünmü?

selizcim zaten böyle operasyonlardan sonra hatta doğum ve kürtajlardan sonra rahim öyle çalışıyor kiii.... ceket atsan hamile kalırsın deyimi cuk oturur yani... doktorun belki 12 ay bekle der. ama ondan sonra bak gör hemencecik hamiş kalacaksın, ben inanıyorum...:94:

Hastanede 1 gece yatıyorsun canım basit dediysem o kadar değil :)
Ben kist için ve tiplerim için oldum ama benimki senden farklıydı ben hiç bir problem görmedim çok şükür hee şunuda deyim 2. ayımda bebek düşürdügümü düşünüyorum ondan sonrada eşimle ayrıydık yani sen ameliyattan 1 ay sonra çaışmaya başlasan 2. ay hamile kalırsın inş.

canım benim inş.sende bende isteyen herkesde kalacak bende buna inanıyorum.biranönce gidip olmak istiyorum olayımki bebeğime hemencik kavuşayım.
anladım cnm doktorum belki 1 gece yatarsın belkid aynı gün taburcu olursun demişti
herşey öyle düzenle işliyorki bak sende eşinle ayrıldın ama hamiş kaldın negüzel mucize Alah çok büyük.hayırlısı olsun herzaman.
bende hemen gidip oalyım fatoşum biranönce bebeğime kavuşma için hemen gidip olucam.iyiki sende olmuşsun önümde mikkeml bir örnek hamiş hamişte kalmışsın:81: ben çok yüksek bir morelle gidicem ve bunda sonra hep olumlu düşünücem
sağol canım

kızlar desteğiniz için çok sağolun iyiki varsınızz
kociş çağırıyor kalk artık şunun başından die bağırıyooooooooo
hepinizi öpüyorum iyigeceler fıstıklar

Moral önemli tabi hee bide ameliyatlıyken libidon çok yüksek oluyo şahsen dikişli dikişli yasak olmasına ragmen çalışmıştım
Rahat ol Alllah yardımcın olur ama bence 1 gece kal mutlaka çünkü o gece narkozun etkisi ile agrıların oluyo hee bide eve çıkınca sıcak su torban olsun omuzlarında agrı olacak ne alaka deme narkoz çıkarken öle olurmuş sürekli omuzlarını sıcak tutarsan daha rahat edersin

selizzzcimmm ayni filme gitmisizzzz.super bi film ya kesinlikle bu adam bu isi biliyoooo.bide filmde bi soz kullanildi cok hosuma gitti sizinlede paylasmak istiyorumm.

dogdugun zaman ezanin okunur namazin kilinmaz oldugun zaman ise namazin kilinir ezanin okunmaz nedendir? cunku dogdugun zaman okunan ezan oldugun zaman kilinan namaz icindir hayat bu kadar kisadir iste bayildimmm bu sozeee

günün ilk günaydını benden olsun
günayyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııınnnnnnnnnnnnnn
gün biraz soğuk ama :82::84::84::97:

nasılsın yavyum

günaydın canım annesi ye onun pipisini
ya bişi soracam bende kahverengiye benzer bi akıntı oluyo normalmi ya iki günden beri var bi damla bile değil

canım benim kahverengi veya kırmızı bence farklı olan herşey için doktoruna gitmelisin daha çok minik gerçi yerleşiyo şuan rahmine belki onla alakalıdır ama bence mutlaka muayene ol derim zaten kalp atışları duyulur artık senınkının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…