- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kim korkuttu seni
zor bir ameliyat değil 2 vea 3 gün sonra ayaktasın oda maksimum süre yani
Agrılar tabiki oluyor ben sana yazdım ama görmedin sanırım ameliyattan sonra ayaklarını üşütmemem çok önemli kist yeniliyor ben 23 martta ameliyat oldum 23 agustosta hamile oldugumu ögrendim
yok canım kimse korkutmadı şimdiii biz malum ankraya gidicez burda yapılmıo operasyon olduğum gün yola çıkmak zorunda kalırsam diye sordum
4 ay sonra hamiş kalmışsın nekdr güzel Allahım banada nasip etsin inş bende ilk 6 ayda hamile kalmayı istyorum.peki laparsokopiyi sendemi kist için oldn sadece veya yapıldıktan sonra başka problem olduğunuda gördünmü?
yok canım kimse korkutmadı şimdiii biz malum ankraya gidicez burda yapılmıo operasyon olduğum gün yola çıkmak zorunda kalırsam diye sordum
4 ay sonra hamiş kalmışsın nekdr güzel Allahım banada nasip etsin inş bende ilk 6 ayda hamile kalmayı istyorum.peki laparsokopiyi sendemi kist için oldn sadece veya yapıldıktan sonra başka problem olduğunuda gördünmü?
canım benim inş.sende bende isteyen herkesde kalacak bende buna inanıyorum.biranönce gidip olmak istiyorum olayımki bebeğime hemencik kavuşayım.selizcim zaten böyle operasyonlardan sonra hatta doğum ve kürtajlardan sonra rahim öyle çalışıyor kiii.... ceket atsan hamile kalırsın deyimi cuk oturur yani... doktorun belki 12 ay bekle der. ama ondan sonra bak gör hemencecik hamiş kalacaksın, ben inanıyorum...:94:
Hastanede 1 gece yatıyorsun canım basit dediysem o kadar değil :)
Ben kist için ve tiplerim için oldum ama benimki senden farklıydı ben hiç bir problem görmedim çok şükür hee şunuda deyim 2. ayımda bebek düşürdügümü düşünüyorum ondan sonrada eşimle ayrıydık yani sen ameliyattan 1 ay sonra çaışmaya başlasan 2. ay hamile kalırsın inş.
[anladım cnm doktorum belki 1 gece yatarsın belkid aynı gün taburcu olursun demişti
herşey öyle düzenle işliyorki bak sende eşinle ayrıldın ama hamiş kaldın negüzel mucize Alah çok büyük.hayırlısı olsun herzaman.
bende hemen gidip oalyım fatoşum biranönce bebeğime kavuşma için hemen gidip olucam.iyiki sende olmuşsun önümde mikkeml bir örnek hamiş hamişte kalmışsın:81: ben çok yüksek bir morelle gidicem ve bunda sonra hep olumlu düşünücem
sağol canım
geldi kırmızılar lalecim ama bi daha gelmicekler inşallahhh!!!
:92: :92: sana güvwnim sonsuz canımmm hiç şüphem yok çok şükür
kocişim hasta şimdide yarın mr a falan girecek. Allahım sorun olmasında bayramda güzel güzel bebek yapalım...:93:
Bişi olmas olmasss sen kocişine iyi bak bu aralar sonrası Allah kerim
günün ilk günaydını benden olsun
günayyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııınnnnnnnnnnnnnn
gün biraz soğuk ama :82::84::84::97:
günaydınn yıldızcımm...
nasılsın yavyumgünaydınn yıldızcımm...
günaydın kızlar...sabahın köründe dikti beni kerata kendı uyudu benım uykum gıttı:95:
nasılsın yavyum
günaydın canım annesi ye onun pipisini
ya bişi soracam bende kahverengiye benzer bi akıntı oluyo normalmi ya iki günden beri var bi damla bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?