Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bende öyle düşünüyorum çünkü adetten iki gün önce kahverengi leke olmuştu anlamıştım onda hamile olduğumu doktorda çok normal demişti kalp atışı için 22 kasıma randevu verdi. anlayacan bayramdan sonra canım

ama istersen sen yine de telefon aç dr una sor bi için rahat etsin

günaydın kızlar...sabahın köründe dikti beni kerata kendı uyudu benım uykum gıttı:95:
günaydın canımm..naber??

nasılsın yavyum

günaydın canım annesi ye onun pipisini
ya bişi soracam bende kahverengiye benzer bi akıntı oluyo normalmi ya iki günden beri var bi damla bile değil

canım benim seni korkutmak asla istemem ama tedbiri elden bırakmamak lazımm..çok değilse hiç sorun yok tabi ama yinede doktoruna sor.yada git..ultrasonla baksın...
benim o kabus gibi günlerim kahverengi bi akıntıyla başladı.banada olur olur dediler.sonucunu biliyosunnn...
dikkatli ol..çoğalırsa mutlaka git dr.a..

Günaydıınn kızlaarr :)))
günaydın canımmm..

tamam canım doktorumu arıyacam bide bel ağrısı çok fazla

canım lekelenmen mi olmuşş ve sen 22 kasımda randevu yazmıssın sımdı okudum

bayramdan sonra gitmeyı duusnmuyorsun dımı doktora ???

canım telaş yapmaya gerek yok ama doktoruna gözük mutlaka elif çok haklı

hele ki hamılelıgın başları dikkat et canım herhangi bi rahatsızlık değilki bu dayanayım

sabredeyim diyesın hamılelık bu çok küçükde olsa bi can taşıyosun..sorumlusun...dikkat et canım :)))

günaydınnn kıslar nasılsınızzz???? Yıldız cnaımm ihmal etme sakınn kalbinide temiz tut inş. Birşey olmaz canım...
Herkesee kolay gelsinnnn p.tesiden nefret ediyomm işler birikiyo: :84::84::84::84:

evet canım haklısınız

günaydınnn kıslar nasılsınızzz???? Yıldız cnaımm ihmal etme sakınn kalbinide temiz tut inş. Birşey olmaz canım...
Herkesee kolay gelsinnnn p.tesiden nefret ediyomm işler birikiyo: :84::84::84::84:
inşallah canım uykuyu yitirdim dünden beri ,aslında iltahaptan şüpheleniyorum. cumartesi küveti doldurmuştum sıcak suda epey yatmıştım. ondan sonra sarı sarı gelmeye başladı

Yıldıııııııııııııııııııızzzzzzz hemen doktora gidiyosun hemen :88: :88: :88:

Ben de senin gibiyken kahverengi lekelerim başlamıştı ve düşük yapmıştım canım ihmal etme lütfen, eğer yerleşmeden dolayı olan normal bişeyse bile bunu doktorunun ağzından duy ki senin de için rahat etsin bizim deeee

Son düzenleme:

ne olsun canım aynı herşey...cumayı bekliyorum memlekete gideceğiz ..bebek gezdirmeye...çok heycanlıyım..:87:

arıyorum hemen
:2:

neeeeeeeeeeeeeeee sen naptın kız.ilk aylarda sıcak banyo bile sakıncalı ki sen suya yatmışsın..bence hemen doktora git...korkutmak istemem ama sakıncalı birsey yapmıssın

Bu arada günaydın kepeleklerim bugün 6 saat üst üste dersim var çok yoğunum bi merhaba deyip kaçmak zorundayım malesef

Son düzenleme:
Kızlar ortak sınav varmış çıkmak sorundayım, öğleden sonra gelirim yine baş baaaaaaaaşşşşş

günaydınn canlarımmmmmmmmmmm

yıldızcım bencede 22 kasımı bekleme git doktoraa sarı akıntı muhtemelen iltihaptan dolayıdıdr bendede çok oluyoduuu ama bana sorarsan keseyi gördügünüz için diyorum bebek çoktan yerleşmiştir yani bu kanama yerleşme kanaması degildirr yerleşme kanaması adet olmadan önce olan kanamadırr ki bazı insanlarda olmuyo bile mesela bende ne yerleştiginde nede öldügünde kanama olmamıştı doktora mutlaka görünmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…