Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
neeeeeeeeeeeeeeee sen naptın kız.ilk aylarda sıcak banyo bile sakıncalı ki sen suya yatmışsın..bence hemen doktora git...korkutmak istemem ama sakıncalı birsey yapmıssın
hiç bilmiydum canım

doktorumu aradım ilaç al hemen dedi 200ml lik progestoron gelipte yorulmanı isemiyorum dedi. Ilacı kullan geçmezse gel dedi yerleşmeden kaynaklanıyordur kormana gerek yok dedi çok ilgilendi önümüz bayram temizlik falan yapma dedi çoğalır çoğalmaz gel ama dedi

inşallah canım uykuyu yitirdim dünden beri ,aslında iltahaptan şüpheleniyorum. cumartesi küveti doldurmuştum sıcak suda epey yatmıştım. ondan sonra sarı sarı gelmeye başladı
kız naptınn senn..valla kızdım sabah sabah..şaka gibisinn yaniii...
millet adetini söktürmek için sıcak suya girer bilmemnee..sen bide yatmışsın bi güzel..ohhh...
hemen dr.a gidiyosunnn... :88:

ne olsun canım aynı herşey...cumayı bekliyorum memlekete gideceğiz ..bebek gezdirmeye...çok heycanlıyım..:87:

ayyy ne kadar güzel yaaa... :97:

Bu arada günaydın kepeleklerim bugün 6 saat üst üste dersim var çok yoğunum bi merhaba deyip kaçmak zorundayım malesef
günaydın kız kudurkk..hadi iyi derslerr... :80:

Son düzenleme:

evet zaten gıtsen de o ilacı verırdı ama sakın sıcak yıkanma ılık dus al vede ayakta mutlaka....ama bı baksaydı dr ıyıdı..uzankendını yorma olur mu...

evet bende heycanlıyım sadece yolu düşünüyorum....amaaan memur çocugu alışsın şimdiden:) araba koltugu falan var ama sıkılır mı diye düşünüyorum...gercı arabada hep uyuyor ama bılmıyom

evet zaten gıtsen de o ilacı verırdı ama sakın sıcak yıkanma ılık dus al vede ayakta mutlaka....ama bı baksaydı dr ıyıdı..uzankendını yorma olur mu...

tamam canım...çok hata ettim galiba o ılık suya girmekle hep yaptığım bişeydi.

kıslar en çıkıyorum sonra görüşürüz işten eve gitmek için izn alacam

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nabersinizzzz? ben süperim niyeyse iyice alıştım tüpbebek fikrine ve eşimle uzun uzun konuştuk bu konuyu yılbaşını beklememeye karar verdik...
aralıgın ilk haftası başlıyoruz inşallah tüpbebek çalışmalarına...inşallah yeni evimize bebişimizin müjdesiyle taşınırız..aralıgın 15'indede yeni evimize taşınıyoruz inşallah...yogun bir dönem olucak bizim için...eşim dediki biliyorsun bütün sıkıntıyı sen çekiceksin tüpbebek olayında buna hazırmısın diye sordu bende tabikiiiiii dedimmmmm:)

bu arada yıldızcım canım benim akıntın varmış bence kızların dedigi gibi doktora görün istersen önemli bişey olabilir...

Son düzenleme:

canımmmmm çok sevindimm allahım işallah herşeyi diledigince ve hayırlısıylaaaa olurr.

kızlarrrrrrrrr günaydın diommm ama ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldin canım...hayırlısı olsun canım...çok sevindim...
Hayırlısıyla gidin gelin inşallah canımbenimm...

amin canım

günaydııııınnn balıııımmmm...
eşine deseydin yaa bu topiğe katılmamın amacı derdimi paylaşmak...
herkesin derdi var desydinnn..
Rabbim dermansız dert vermesinn..
bi an önce başlayınn..moralinizde iyiymişş..
Allahın izniyle gelicek inşallaahh bebeğinizzz bitanemm....

iyi olmana sevindim canım bugün dinlenir ilacı alır bikaç gün kullanırım. bakarım geçmesse öyle giderim çünkü dedi çok olmadı sana bakalı durumunda anormallik görünmüyordu dedi. gelip yorulma dedi

canım benim yazdıklarını okuyunca yüzüme bi gülümseme yayıldı inan ki çok mutlu oldum

önemli olanda bu senın mutlu olman moralının iyi olması ve bu işe inanarak başlaman

canım inşallah önce hayırlısıyla sonra sağlıkla bir melekte senin göbüşüne kondursun

Rabbim İnşallah....sen elinden geleni yap sonra tevekkül et Allah kuluna kâfidir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…