gökçeeeem yaa ağlıyacaktım nedense çokm utu oldum yazdıklarını okuyunca özellikle babası kelimesini sık sık kullanmışsın çok hoşuma gitti babası diyebilmek nekadar güzeldir kimbilir.canım güle güle kullanmayı nasip etsin Allah.ağız tadıyla otursun minik paşa
amın canım benımm
allahım tez zamanda bu gusel duyguları herkeslere yaşatsın ıçinde de sana bıtanemmmm
rabbım zamanını bılıyorr sabırla beklemek lazımmm olacak ınş..
tamam canım hayırlısı olsun..
ne zaman istersen o zaman yazarız..
canım fatoş eklemiş seni ben de silmedim..
sizin için de hayırlısı neyse o olsun canım,sakın umudunu yitirme sonuçta artık sorunun ne olduğunu biliyorsunuz..laparoskopiden sonra hemen
hamiş kalırsın inşallah..ben de yara yaktırmıştım biliyorsun ve hemen hamiş kaldım
inşallah darısı sana canım
sağol bitanem valla içimde nedenini anlayamadığım bir rahatlık var.kendimi iyi hissediyorum.listede adımı görmeye alışmıştım neyse artık bana 2 ay müsade inş çok çabuk geçer ve gelirim.beklenen listede adımı görmek bile güzelmiş enazından oda bebğime kavuşmak için daha yakın bir bölümmüş.şimdiii dahada yakınım bebeğime kavuşmak için bir adım atıyorum.hayırlısı canım...
evet canım sorma piyadeyiz diye gezip duruyoruz :))))
hoşbulduk canım herşeyiniz gzel çıkmış cnm sizin adınıza çok sevindimm darısı başımıza
tam ailecek gidilecek bir film.öpüşme,sevişme hiçbirisi yok.konu tamamen dinsel.türkiyenin sorunları açıkça ele alınmış.fetullah güleni işlemişler.kapalı sırları ortaya çıkrmak adına.çokta güzel ve kaliteli olmuş.herkese tavsiye ederim
cumartesı gunu ben de bu fılmdeydımm gerçekten guseldıı. fragmandaa bıraz daha heyecanlı gostermışlerdı fılm azcık durağandı ama adam yapmış yıneee çok gişe yapar bu fılm
selizzzcimmm ayni filme gitmisizzzz.super bi film ya kesinlikle bu adam bu isi biliyoooo.bide filmde bi soz kullanildi cok hosuma gitti sizinlede paylasmak istiyorumm.
dogdugun zaman ezanin okunur namazin kilinmaz oldugun zaman ise namazin kilinir ezanin okunmaz nedendir? cunku dogdugun zaman okunan ezan oldugun zaman kilinan namaz icindir hayat bu kadar kisadir iste bayildimmm bu sozeee
evettttttttttttt bu sozzzzz fılmde bızı bıtırdııııı
gerçektenn harıkaydıı ve mantığı da superrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nabersinizzzz? ben süperim niyeyse iyice alıştım tüpbebek fikrine ve eşimle uzun uzun konuştuk bu konuyu yılbaşını beklememeye karar verdik...
aralıgın ilk haftası başlıyoruz inşallah tüpbebek çalışmalarına...inşallah yeni evimize bebişimizin müjdesiyle taşınırız..aralıgın 15'indede yeni evimize taşınıyoruz inşallah...yogun bir dönem olucak bizim için...eşim dediki biliyorsun bütün sıkıntıyı sen çekiceksin tüpbebek olayında buna hazırmısın diye sordu bende tabikiiiiii dedimmmmm:)
bu arada yıldızcım canım benim akıntın varmış bence kızların dedigi gibi doktora görün istersen önemli bişey olabilir...
canım benım hakkından hayırlısı olsun ınş. adına sevındımmmm.. allahım tez zamanda bebeişinı versın göbüşünee ınş.
canım benim yazdıklarını okuyunca yüzüme bi gülümseme yayıldı inan ki çok mutlu oldum
önemli olanda bu senın mutlu olman moralının iyi olması ve bu işe inanarak başlaman
canım inşallah önce hayırlısıyla sonra sağlıkla bir melekte senin göbüşüne kondursun
Rabbim İnşallah....sen elinden geleni yap sonra tevekkül et Allah kuluna kâfidir canım
gunaydın şekerlerımmm
günaydın kızlaar
gusellerımmmm herkeslere gunaydınn ve ıyı haftalarrrrrrrrrr
ben dun gece çok kötuydummm.. bacağımaa kıramp gırdııı ama anlatamam hayatımda hıç boyle olmamıştımm..hanı denızde falan gırerdı ama hemen geçerdııı bır bagırdım bır ağladım kı anlatamm.. eşim hemenn sıvrı uçlu bır iğneylee kırampı dağıtmaya çalıştı ama nafıleeee olmuyıorrrr kesın usttekıler alttakılerr kadın erkenden doğum yaptı dedılerrrr ... benım canım çok az yaaa... eşim zaten dun benı oyle gordukten sonra hayatta normal doğum yapamazsın sen dedıeeee ben kendımı bılıorummm ama allah o acıyı yaşatmasın yaaa çok kötuyduuuu
gusellerımmmm herkeslere gunaydınn ve ıyı haftalarrrrrrrrrr
ben dun gece çok kötuydummm.. bacağımaa kıramp gırdııı ama anlatamam hayatımda hıç boyle olmamıştımm..hanı denızde falan gırerdı ama hemen geçerdııı bır bagırdım bır ağladım kı anlatamm.. eşim hemenn sıvrı uçlu bır iğneylee kırampı dağıtmaya çalıştı ama nafıleeee olmuyıorrrr kesın usttekıler alttakılerr kadın erkenden doğum yaptı dedılerrrr ... benım canım çok az yaaa... eşim zaten dun benı oyle gordukten sonra hayatta normal doğum yapamazsın sen dedıeeee ben kendımı bılıorummm ama allah o acıyı yaşatmasın yaaa çok kötuyduuuu
Günaydın canım :)
hoşgeldın gökçecim
oo kramp mı o benım en büyük derdim yaa hele yazın of of of onu benden daha iyi bilen
olamaz heralde benımde bazen o kadar kötü olurkı ağaldıgım bile olur
kontes gusel bişi sölemsıı onun ıcın eşişn ayagının altına masaj yapsın demsıtı
cidden hemen gidiyo o zaman bide soda iç ara ara kalsiyum magnezyum eksıklıgınden oluyo o :)))
eee artık ahmılelıgın sonuna yaklastın doktoruna soylersen sana magnezyum tabletı verecektır benımde olmustu gecenın bır yarısı uyurken hıc unutamıyom o acıyı gerınemıyordum bıdaha olcak dıye...dr bana magnezyum verdı ama ben ıcemedım...onun yerıne her gun mutlaka muz yedım magnezyum acısından zengın bılıyosun..tavsıye ederım mtlaka bır muz ye
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...gini-yasayamamis-anneden-size-tavsiyeler.html
kızlar bı okuyun sinirlerim bozuldu neler yasıyorlar ınsanlar yaa
ay inanmıyorum
off ben hayatımda ılk kez boyle şiddetlısını yaşadımm bacağım resmen yamuk kaldıı hareket ettıremıorumkıı oyle boyle bır sancı değil yanııı... maden suyu çok içerimm yanı gunde 1 tane kesın alırımmm masajj olayını yaptı eşim zatenn iğneden snra masaj yaptı ıyı geldııı ınş. bır daha olmazzzz poffffffffffff
hımmm
yalnız hamıleliğimın ılk gununde berı gunde mutlaka 1 tanee muz yerım benn. kı hala devam da edıyorum muz yemeyee... muz kıvı hep yediğim meyvelerrrr.. dr uma soracağım bakalım ne dıyecekkk gerçi ilk defa oldu ama olsunn ben bı sorayım bakayımmm
belkı tablet verırı ama oluyo ya normal yanı
kızlar ya hamile old.yewni öğrendiğimde iştahım açıktı yememe içmeme dikkat ediyodum.şimdi iştahım gitti geri bulantım yok ama iştahta pek yok.bebeği besleyemicem diye korkuyorum ne yapmma gerekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?