Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

gusellerımmmm herkeslere gunaydınn ve ıyı haftalarrrrrrrrrr

ben dun gece çok kötuydummm.. bacağımaa kıramp gırdııı ama anlatamam hayatımda hıç boyle olmamıştımm..hanı denızde falan gırerdı ama hemen geçerdııı bır bagırdım bır ağladım kı anlatamm.. eşim hemenn sıvrı uçlu bır iğneylee kırampı dağıtmaya çalıştı ama nafıleeee olmuyıorrrr kesın usttekıler alttakılerr kadın erkenden doğum yaptı dedılerrrr ... benım canım çok az yaaa... eşim zaten dun benı oyle gordukten sonra hayatta normal doğum yapamazsın sen dedı eeee ben kendımı bılıorummm ama allah o acıyı yaşatmasın yaaa çok kötuyduuuu

günaydın kızlaar

Günaydın canım :)

hoşgeldın gökçecim

oo kramp mı o benım en büyük derdim yaa hele yazın of of of onu benden daha iyi bilen

olamaz heralde benımde bazen o kadar kötü olurkı ağaldıgım bile olur

kontes gusel bişi sölemsıı onun ıcın eşişn ayagının altına masaj yapsın demsıtı

cidden hemen gidiyo o zaman bide soda iç ara ara kalsiyum magnezyum eksıklıgınden oluyo o :)))

eee artık ahmılelıgın sonuna yaklastın doktoruna soylersen sana magnezyum tabletı verecektır benımde olmustu gecenın bır yarısı uyurken hıc unutamıyom o acıyı gerınemıyordum bıdaha olcak dıye...dr bana magnezyum verdı ama ben ıcemedım...onun yerıne her gun mutlaka muz yedım magnezyum acısından zengın bılıyosun..tavsıye ederım mtlaka bır muz ye

off ben hayatımda ılk kez boyle şiddetlısını yaşadımm bacağım resmen yamuk kaldıı hareket ettıremıorumkıı oyle boyle bır sancı değil yanııı... maden suyu çok içerimm yanı gunde 1 tane kesın alırımmm masajj olayını yaptı eşim zatenn iğneden snra masaj yaptı ıyı geldııı ınş. bır daha olmazzzz poffffffffffff

hımmm
yalnız hamıleliğimın ılk gununde berı gunde mutlaka 1 tanee muz yerım benn. kı hala devam da edıyorum muz yemeyee... muz kıvı hep yediğim meyvelerrrr.. dr uma soracağım bakalım ne dıyecekkk gerçi ilk defa oldu ama olsunn ben bı sorayım bakayımmm

belkı tablet verırı ama oluyo ya normal yanı

belkı tablet verırı ama oluyo ya normal yanı

hayırlısı olsunn cnmm napalımm çekerızz pıtırcık içinnn :13:

ege napıo nasılll , aydın a gıdeceksınız sanırımmm herkesler dort gozle beklıordur şimdık ne gusellll ...allahım bıze de nasıp etsın o gunlerı gormeyı ınş. ne heyecanlıı

kızlar ya hamile old.yewni öğrendiğimde iştahım açıktı yememe içmeme dikkat ediyodum.şimdi iştahım gitti geri bulantım yok ama iştahta pek yok.bebeği besleyemicem diye korkuyorum ne yapmma gerekk

kızlar ya hamile old.yewni öğrendiğimde iştahım açıktı yememe içmeme dikkat ediyodum.şimdi iştahım gitti geri bulantım yok ama iştahta pek yok.bebeği besleyemicem diye korkuyorum ne yapmma gerekk

hiç merak etmeee ılk 3 aydaa sen bşey yemesen de bı şekılde bebek senden beslenıyorr elbette yemeğe çalış pıtırcık içinn ama benım dee ılk 4 ayım boyledııı yıyemıordumm 4 kılo vermiştimm serum falan ayaktaydımm dr uma sormuştum panık yokkk sen yıyebıldığın kadar ye dedıı bebek senden alır alacağını demiştiii..sen yıen de elınden gelenı yapp ama o beslenıyor hıç merak etme canmm

Selam kızlar..nasılsınız?
Şeker taraması yaptırdım geldim...bebişim şişkoymuş öyle dedi doktor 2 kilo 300 gram (33+6 haftalık hamileymişim)........offf ne zaman bitecek bu stresli günler yarabbim.... inşallah sonuçlar iyi çıkar yarın sabah alıcam...

sizdee ne var ne yok teyzoşlar?

bu arada baharıma bakınnn 3boyutlu resmi :) burnu büyük mü neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…