evet canım aydına ordan denızlıye ...amin canımhayırlısı olsunn cnmm napalımm çekerızz pıtırcık içinnn :13:
ege napıo nasılll , aydın a gıdeceksınız sanırımmm herkesler dort gozle beklıordur şimdık ne gusellll ...allahım bıze de nasıp etsın o gunlerı gormeyı ınş. ne heyecanlıı
12 haftaya kadar zorlama kendınıkızlar ya hamile old.yewni öğrendiğimde iştahım açıktı yememe içmeme dikkat ediyodum.şimdi iştahım gitti geri bulantım yok ama iştahta pek yok.bebeği besleyemicem diye korkuyorum ne yapmma gerekk
Selam kızlar..nasılsınız?
Şeker taraması yaptırdım geldim...bebişim şişkoymuş öyle dedi doktor 2 kilo 300 gram (33+6 haftalık hamileymişim)........offf ne zaman bitecek bu stresli günler yarabbim.... inşallah sonuçlar iyi çıkar yarın sabah alıcam...
sizdee ne var ne yok teyzoşlar?
bu arada baharıma bakınnn 3boyutlu resmi :) burnu büyük mü neee
sağol gökçe öyle yapayım bari
Şeker taraması yaptırdım geldim...bebişim şişkoymuş öyle dedi doktor 2 kilo 300 gram (33+6 haftalık hamileymişim)........offf ne zaman bitecek bu stresli günler yarabbim.... inşallah sonuçlar iyi çıkar yarın sabah alıcam...
cok tatlıııı
maşallah baharımızaaaa yesın onu teyzeııı
ayy ne gusel bı burun o oyleeeeebırak buyuk olsun burnuu bşeycıkk olmazzz anneciğiii
canım bebişin çok tatlı maşallah yerim onu ben ağzı burnu çok güzel bence annesi
kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız??????
canım bebişin çok tatlı maşallah yerim onu ben ağzı burnu çok güzel bence annesi
kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız??????
:82: ee kimin kızıı güzel olacak tabii :90:
hoşgeldin seliz kendi adıma biraz endişeliyim biraz önce dediğim gibi kızım şişkoymuş umarım şekerden değildirsen nasılsın?? ne var ne yok?
Kızlar şuna bakınnn esniyooo :)))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
resmen ağzı açık yaaaa maşallahhhh
tamam canım doktorum kal derse mutlaka kalırım tabikide.helede eşimle gidicemki nazlanırda dururum artıkMoral önemli tabi hee bide ameliyatlıyken libidon çok yüksek oluyoşahsen dikişli dikişli yasak olmasına ragmen çalışmıştım
Rahat ol Alllah yardımcın olur ama bence 1 gece kal mutlaka çünkü o gece narkozun etkisi ile agrıların oluyo hee bide eve çıkınca sıcak su torban olsun omuzlarında agrı olacak ne alaka deme narkoz çıkarken öle olurmuş sürekli omuzlarını sıcak tutarsan daha rahat edersin
ayy canım bu söze bende bayıldım nekadar doğru.filmin sonundada oturup ağladım.nedense çok etkilendim.haluk bilginer beni herzaman etkilemiştir zaten.çok güzel rol yapıyor.ben birde camide zikir çekilne sahnede çok etkilendim arkadan ilahi efektiyle muhteşemdi.bende bu filmi herkese tavisye ediyorumselizzzcimmm ayni filme gitmisizzzz.super bi film ya kesinlikle bu adam bu isi biliyoooo.bide filmde bi soz kullanildi cok hosuma gitti sizinlede paylasmak istiyorumm.
dogdugun zaman ezanin okunur namazin kilinmaz oldugun zaman ise namazin kilinir ezanin okunmaz nedendir? cunku dogdugun zaman okunan ezan oldugun zaman kilinan namaz icindir hayat bu kadar kisadir iste bayildimmm bu sozeee
ay tinker o nee yaaa..
çok sinirlendimm..
allahım insan hemen kendini düşünüyorr..
ben hamile kalıcam eşim öyle davrancak..biride tutturmuş boşanalımm..
Allahım çok acıı((
hakkımızda hayırlısı herzaman....
bi taneside yazmış en iyi kaynanalar çocuk söz konusu olunca bozuluyor diyee...
Ay bizimki karışırsa parçalarım onuuuu...
hoşgeldınnn şekercımmm kendı adıma ıyıyımm sen nasılsın
dun yazdıkların hakkında yorum yaptımm ıyı nıyetlı gusel düşüncelerın için saoll darısı tum ısteyenlere ve içinde de sana olsun hayatımm
evet gökcemmm kızım çok uykucu olacak galibaaaaa
tamam canım doktorum kal derse mutlaka kalırım tabikide.helede eşimle gidicemki nazlanırda dururum artık
birde ağrıyı pek düşünmüyorum sadece yola çıkacağım için sormuştum onu ağrıısı fln pekte umrumda değil açıkcası yeterki biranönce olup kurtulayım
ayy canım bu söze bende bayıldım nekadar doğru.filmin sonundada oturup ağladım.nedense çok etkilendim.haluk bilginer beni herzaman etkilemiştir zaten.çok güzel rol yapıyor.ben birde camide zikir çekilne sahnede çok etkilendim arkadan ilahi efektiyle muhteşemdi.bende bu filmi herkese tavisye ediyorum
sağol bitanem isteyen herekese nasip etsin Allahım.
ayyy yesınler senın kızınıııolsun anneciğii uykucu olsunn hemencecık buyurr ne guselll hem takma kılosunu kafayaa dur bakalımm hayırlısı olsunn belkımdee tosuncuk gbı bır bahar doğacakk ne bılıosunnnn
aminn canmm benımmm
selam kızlar
selam kızlar
canım kilosunu takmıyorum ama doktorum şekerden olabileceğini söyledi..o kafama takıldı...bugüne kadar bir şeker problemim olmadı...inşallah sonuçlar iyi çıkar dua edin benim için....:85:
Merhaba canım hoşgeldin...nasılsınız? rüzgar bebiş nasıl? yoruyor mu seni
idilişşşkommmm ben odasını hallettımmm mert kağan ınn
hanı sızınle halı perde vs bakıorduk ama hepsinı babası saolsun gıdınce dayanamadı vee çilek mobılyadan tum aksesuarlarıyla bırlıktee aldııı...bayramdan sonrakı hafta gelıp kuracaklarrr Allahın ıznıylee ınş. bu işlem de bıttıı sıraa diğer tefferruattaa.. bu arada dr umla görüştüm şimdıkk cal. mag. kan verıcem bakılacakkk.. artı bu kasılmalar için bulunduğunuz yerdekı kadın doğuma gıdın ve bı baktırınn dedıı bu aşırı kasılmalarr erken doğuma işaret olabılır dedıı.. poff panık oldum bak ben yıneee .... bugun gıdıcez eşimlee burdakı dr a bı bakınacağız bakalım neymış ne değilmişşş bebek bıraz aşağıda hareket edıyor benım anlamadım ınş. bşey yokturr
ne sinir bozucu de mi..lohusayken dayak yemıs kocasından bırı:95:
yelizzzzzzzzzzzzz nerdesınnn hu huuuuuu
selam kızlar
Günaydın yavrular hemen çıkıcam bugün bence süper bir hamile haberi alıp hepimiz çooooooooooooooooook sevinicez fatoş dedi dersiniz
off ben hayatımda ılk kez boyle şiddetlısını yaşadımm bacağım resmen yamuk kaldıı hareket ettıremıorumkıı oyle boyle bır sancı değil yanııı... maden suyu çok içerimm yanı gunde 1 tane kesın alırımmm masajj olayını yaptı eşim zatenn iğneden snra masaj yaptı ıyı geldııı ınş. bır daha olmazzzz poffffffffffff
hımmm
yalnız hamıleliğimın ılk gununde berı gunde mutlaka 1 tanee muz yerım benn. kı hala devam da edıyorum muz yemeyee... muz kıvı hep yediğim meyvelerrrr.. dr uma soracağım bakalım ne dıyecekkk gerçi ilk defa oldu ama olsunn ben bı sorayım bakayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?