Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

benim kırmızılar geldi ayollllllll ne diosunnnnnnnn
yılbaşında hamiş olcem amaaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm

gökkçemm söleee bakemmm geldümm işte burdayımm ben her işte ustayımm

dırım dırım dırım dırımdırımdırım dııııırıımmmmmm :18: :18: :18: :18: :18:

ay_she, gokcegokce, idilcan+, pembedana, SariLale, yelizcem pamık şekerşerım nasılsnızzzz bakemmm

:82: :81: :18: :82: :81: :18: :82: :81: :18: :82: :81: :18: :82: :81: :18:

maşallah maşallahh ayyy nasılda esnemıs burtun dleikleri bilem gözükğo yavyunun yaa :)))

benim kırmızılar geldi ayollllllll ne diosunnnnnnnn
yılbaşında hamiş olcem amaaaa

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

hosbulduk canım ıyıyız sen nasılsın bakalım oglum ıyı çok sukur yoruyo tabıkıde benı ama deger herseye

ben iyiyim canım sağol :) biraz endişeliyim şeker taraması yaptırdım sabahım köründe...kızım kiloluymuş şekerden olabilir dedi doktorum o yüzden biraz korkuyorum.

ay_she, gokcegokce, idilcan+, pembedana, SariLale, yelizcem pamık şekerşerım nasılsnızzzz bakemmm

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Son düzenleyen: Moderatör:
gökçeeeeeeeeeee nirdesinnn nedicenn banaaaaaa
bu arada eşin dayanamamış hepicigini almışş merteee en iyisinide yappmışşş o takımm o şekilde çokk güsell duruyoooo

idilcan Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)[/QUOTE .!.:
hosbuldukk hayatımmm masallah bahar bebeğe çok tatlıı yaa ne kadar nett görüntülerii cok güzel masallah

hoşgeldin canım nasılsın günler nasıl geçiyouykuzluk var mı bebiş nasıl?adapte oldu mu sana ve hayata sütün nasıl ....anlatsana

ıyıyım canım sen nasılsın günler yorucu ve uykusuz geçıyor ancak deger herseye oglum annelık işte bebeiş ıyı masallah büyüyo kerata yavas yavas alıstı artık 15 günlük olduk bugün gaz sorunu basladı yavastan ugrasıyoruz sütüm malesefkı az gelıyo yetmıyo mama verıyoruz mecburen tatlım ege nasıl

ben iyiyim canım sağol :) biraz endişeliyim şeker taraması yaptırdım sabahım köründe...kızım kiloluymuş şekerden olabilir dedi doktorum o yüzden biraz korkuyorum.

canım benım hemen kötü düşünme ınsallah seker çıkmaz ama çıksa bıle dıyetıne dıkkat edersın sorun olmaz korkma tatlım

hosbuldukk hayatımmm masallah bahar bebeğe çok tatlıı yaa ne kadar nett görüntülerii cok güzel masallah

yaa öyle teyzesiii kızımın maşallahı var 2kilo 300 gram tosun gibiii maşallah

canım benım hemen kötü düşünme ınsallah seker çıkmaz ama çıksa bıle dıyetıne dıkkat edersın sorun olmaz korkma tatlım

inşallahh kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…