senemmı kız yoksaaa
evet ya inanamıyorum Allah korusun öle insnalardan
yeliz bankaya gitti
maşallah maşallahh ayyy nasılda esnemıs burtun dleikleri bilem gözükğo yavyunun yaa :)))
hoşgeldın canım :)))
senemmı kız yoksaaa
Merhaba canım hoşgeldin...nasılsınız? rüzgar bebiş nasıl? yoruyor mu seni
slm cnm hoşgeldin
bebişin nasıl iyimi?
hoşgeldın canımmmm
Yok yok o 6 Aralıkta vercek müjdeyi
ay_she, gokcegokce, idilcan+, pembedana, SariLale, yelizcem pamık şekerşerım nasılsnızzzz bakemmm
selam kızlar
iiyiyizz şekerim sen naıslsın hoşşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn
maşallah maşallahh ayyy nasılda esnemıs burtun dleikleri bilem gözükğo yavyunun yaa :)))
benim kırmızılar geldi ayollllllll ne diosunnnnnnnn
yılbaşında hamiş olcem amaaaa
hosbulduk canım ıyıyız sen nasılsın bakalım oglum ıyı çok sukur yoruyo tabıkıde benı ama deger herseye
ay_she, gokcegokce, idilcan+, pembedana, SariLale, yelizcem pamık şekerşerım nasılsnızzzz bakemmm
benim kırmızılar geldi ayollllllll ne diosunnnnnnnn
yılbaşında hamiş olcem amaaaa
Yok yok o 6 Aralıkta vercek müjdeyi
idilcan Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)[/QUOTE .!.:hosbuldukk hayatımmm masallah bahar bebeğe çok tatlıı yaa ne kadar nett görüntülerii cok güzel masallah
hoşgeldin canım nasılsın günler nasıl geçiyouykuzluk var mı bebiş nasıl?adapte oldu mu sana ve hayata sütün nasıl ....anlatsana
hoşgeldın şekercimm :)))
hosbulduk canımmmmmmmmmm
ben iyiyim canım sağol :) biraz endişeliyim şeker taraması yaptırdım sabahım köründe...kızım kiloluymuş şekerden olabilir dedi doktorum o yüzden biraz korkuyorum.
hosbuldukk hayatımmm masallah bahar bebeğe çok tatlıı yaa ne kadar nett görüntülerii cok güzel masallah
canım benım hemen kötü düşünme ınsallah seker çıkmaz ama çıksa bıle dıyetıne dıkkat edersın sorun olmaz korkma tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?