Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaa öyle teyzesiii kızımın maşallahı var 2kilo 300 gram tosun gibiii maşallah

ee ama idilim o koca göbüşün hakkını vermelıydı bahar bebıs bosunamı yamuk o gobek hahahahah pehlıvan masallahh hehehe

kızlar lale bısey demedı seromu hamıle yoksa yaaa ınsallah oyledırrr

Günaydın yavrular hemen çıkıcam bugün bence süper bir hamile haberi alıp hepimiz çooooooooooooooooook sevinicez fatoş dedi dersiniz

dırım dırım dırım dırımdırımdırım dııııırıımmmmmm :18: :18: :18: :18: :18:

fatooooooooooooş yoksa gamzelikızmı hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şeroda olabilir ama onun adeti çoktaaan geçtiii haber verecek olsaydııı şu tarih geç olurdu
ozaman gamzelikızmı hamişşşşşşşşşşş yaa sen nerden alıon bu haberleri
çatlatma kızzzz söyle gamzelimmi hamişşşşşşşşş

yaa öyle teyzesiii kızımın maşallahı var 2kilo 300 gram tosun gibiii maşallah

inşallahh kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil

ayy idilimm ne şirin bu yaaaa hiçç canını sıkmaaa allahın izniyle şurda 1 ay gibi bi zaman sonra kucagında olcakkk

ya kesin gamzelimmmmm onun yarın adet günü
bu ay geç yumurtlamıştı hatta biz hesaplamıştık hamileyse bugün öğrenebilirdi.
yaaa Allahım gamzelim hamişşşş kesinnnnnn yuuuuuuppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yok yok değil ama böle sayarak giderseniz en son bulacaksınız heyecanı arttırim çok sevineceksiniz ama şimdi doktorda gelince haber verecek

ee ama idilim o koca göbüşün hakkını vermelıydı bahar bebıs bosunamı yamuk o gobek hahahahah pehlıvan masallahh hehehe

o da doğruu heheheheheheh ama biliyor musun göbüşüm eskisi kadar büyük değil küçüldüü ve aşağıya indi...

ayy idilimm ne şirin bu yaaaa hiçç canını sıkmaaa allahın izniyle şurda 1 ay gibi bi zaman sonra kucagında olcakkk

hoşgeldin canım
inşallah canımmm beklemesi zor oluyo oluyo yaaa :)

ayy gamzelımı yoksaa kızzz ay ınsallahhhh ınsallah cok ıstıyorum onun hamıs olmasını ya rabbım yaa

Gamzeli değil kızlar malesef doooot yanlış cevap ummadık taş baş yaracak :)))

egede ıyı ne olsun bıızımde bırıncı aydan sonra azaldı gaz sancımız sana tavsıyem gaz sancısı tutunca aglarsa eger hemen kurutma makınasını ac sıcaga bayılıyorlar ve hemen susuyorlar..dene bak ..hem karnını gevsetıyo hemen ...o arada egzersız yaptır yag varsa karnına yagla saat yonunde masaj yap bacaklarını karnına cek...bızde 20 gunden sonra mamaya basladık ne verıyon mama olarak bız ılk ıkı ay aptamil pre aldık...sımdı 1 numarasına gecıcem..yanındada anne sutu alıyo...

smart olamaz onun eşi yanında yok ne ara hamile kalsın.
gamzelim değilmiydii yaaaa:84: tühhhh
şeroda değilseeee
ozamannnnnn emoşummu yoksa ama oda adet olmuştu enson
kızz yoksa biri üstüne adet görme olayınımı yaşamışşş
bak şimdi ben birazdna doktora gidicem bana kim verecek bu haberiiii

tabiki bennnn:76::76::76:

tamam canım denerım ınsallah azalır yavrumun sıkıntısı aptamılın 1 numarasını kullanıyorum dogumdan ıtıbaren yazıyor üzerınde pre aptamıl hiç görmedım yaaaa benıde emıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…