yaa öyle teyzesiii kızımın maşallahı var 2kilo 300 gram tosun gibiii maşallah
kızlar lale bısey demedı seromu hamıle yoksa yaaa ınsallah oyledırrr
Yok yok şero değil inşAllah onuda alcaz ama ben sölemicem doktora gitti gelsin haber verecekkızlar lale bısey demedı seromu hamıle yoksa yaaa ınsallah oyledırrr
Günaydın yavrular hemen çıkıcam bugün bence süper bir hamile haberi alıp hepimiz çooooooooooooooooook sevinicez fatoş dedi dersiniz
dırım dırım dırım dırımdırımdırım dııııırıımmmmmm :18: :18: :18: :18: :18:
yaa öyle teyzesiii kızımın maşallahı var 2kilo 300 gram tosun gibiii maşallah
inşallahh kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil
fatooooooooooooş yoksa gamzelikızmı hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şeroda olabilir ama onun adeti çoktaaan geçtiii haber verecek olsaydııı şu tarih geç olurdu
ozaman gamzelikızmı hamişşşşşşşşşşş yaa sen nerden alıon bu haberleri
çatlatma kızzzz söyle gamzelimmi hamişşşşşşşşş
ee ama idilim o koca göbüşün hakkını vermelıydı bahar bebıs bosunamı yamuk o gobek hahahahah pehlıvan masallahh hehehe
ayy idilimm ne şirin bu yaaaahiçç canını sıkmaaa allahın izniyle şurda 1 ay gibi bi zaman sonra kucagında olcakkk
Yok yok değil ama böle sayarak giderseniz en son bulacaksınızheyecanı arttırim çok sevineceksiniz ama şimdi doktorda gelince haber verecek
ıyıyım canım sen nasılsın günler yorucu ve uykusuz geçıyor ancak deger herseye oglum annelık işte bebeiş ıyı masallah büyüyo kerata yavas yavas alıstı artık 15 günlük olduk bugün gaz sorunu basladı yavastan ugrasıyoruz sütüm malesefkı az gelıyo yetmıyo mama verıyoruz mecburen tatlım ege nasıl
Gamzeli değil kızlar malesef doooot yanlış cevap ummadık taş baş yaracak :)))
bene topuklu 4.ye hamileee :1
smart olamaz onun eşi yanında yok ne ara hamile kalsın.
gamzelim değilmiydii yaaaa:84: tühhhh
şeroda değilseeee
ozamannnnnn emoşummu yoksa ama oda adet olmuştu enson
kızz yoksa biri üstüne adet görme olayınımı yaşamışşş
bak şimdi ben birazdna doktora gidicem bana kim verecek bu haberiiii
egede ıyı ne olsun bıızımde bırıncı aydan sonra azaldı gaz sancımız sana tavsıyem gaz sancısı tutunca aglarsa eger hemen kurutma makınasını ac sıcaga bayılıyorlar ve hemen susuyorlar..dene bak ..hem karnını gevsetıyo hemen ...o arada egzersız yaptır yag varsa karnına yagla saat yonunde masaj yap bacaklarını karnına cek...bızde 20 gunden sonra mamaya basladık ne verıyon mama olarak bız ılk ıkı ay aptamil pre aldık...sımdı 1 numarasına gecıcem..yanındada anne sutu alıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?