Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bende merak ettım ama benım bebegım uyanırsa haberı alamayabılrım fatoşş kıııı ozelden yazsana bana hadı be hacııııı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm

gökkçemm söleee bakemmm geldümm işte burdayımm ben her işte ustayımm

gökçeeeeeeeeeee nirdesinnn nedicenn banaaaaaa
bu arada eşin dayanamamış hepicigini almışş merteee en iyisinide yappmışşş o takımm o şekilde çokk güsell duruyoooo

canlarım ben şimdık çıkıorumm eşim gelıyor benı almayaaa bana dua edın aşırı heyecan yaptımm ultrasonla bakılacakkkk :18: offf ağlıcamm şimdık panıktennnn :18: neyse RABBIM ne dedıyse o olacakk hayırlısııı yapacak bşey yokkk

dualarınızı bana eksık etmeyın nolurr sızlerı sevıorummm

hoşçakalınnn :2:

tamam canım denerım ınsallah azalır yavrumun sıkıntısı aptamılın 1 numarasını kullanıyorum dogumdan ıtıbaren yazıyor üzerınde pre aptamıl hiç görmedım yaaaa benıde emıyo canım

canım 1 numarayı ıkıncı aydan sonra kullanıyoruz pre olanı anne sutune en yakını....bence al onu....1 numarası gereksız kılo aldırıyormus ılk aylar ıcınde nısastamı ne var prede yok ...hem hazmı daha kolay ....kabızlık yapmaz 1 e gore ben 1 e daha yenı gecıcem

nolduki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayyy kızlar ölüyorum burda gülmekten dogurucam şimdi
Yanlız yelizin tahmini süperrr bencede çiğdoş 4.ye hamileee v

canım dua edicem senin için hrşey yolundadır inş güle güle git güle güle gel bitanem bizde seni seviyoruz

güle güle gökcemmm iyi haberlerle gelirsin inşallah....panik yapma bebişini göreceksinn niye panik yapıyosunn....
haber vermeyi unutma canım...

fatoşşşş bencede hepimiz çatlayacağız şimdi.işleri var haberi almadna çıkamıorum.lütfennnn

Ayyy kızlar ölüyorum burda gülmekten dogurucam şimdi
Yanlız yelizin tahmini süperrr bencede çiğdoş 4.ye hamileee v

ayy fatosss tam sopalıksın sen heee bıde guluyo yaa allam yarebbımm

kızz ıpucu ver barı eskılerdenmı yoksa yenılerdenmı?

kızlar bencede kim hamileyse kendi versin müjdeyi
şahsen ben kendi hamileyim müjdesini kendim vermek isterdim
tabi fatoşda önceden çıtlatıpta keşke bizi çatlatmasaydı :88:
napalım beklicez artık

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
pembedana, ay_she+, bellee, gokcegokce+, idilcan, ParadiesAngel, SariLale+, Seliz, tinkerbell09, yaren0144, yelizcem, zehsel

MİSAFİRLER KİM HIII????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…