- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
tabiki bennnn:76::76::76:
iyi günlerde kullansın mert kağanımızbabaya bakkk dayanamadı tabiiii bebek için fedaaaa olsun :)
canım panik yapma inşallah sonuçlar iyi çıkar....kasılmalar bende de oluyo normal bence...
ihmal etme gereken testleri yaptır...inşallah iyi sonuçlarla gelirsin
canımcım, vucutta magnezyum gece 3-4 gibi sıfırlarmış kendini. onun için gün içinde değilde, gece yatarken alınması lazım muzun maden suyunun... hatta ben bi 10 gün kadar magnezyum içtim geceleri... inanılmaz iyi geldi...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm
gökkçemm söleee bakemmm geldümm işte burdayımm ben her işte ustayımm
gökçeeeeeeeeeee nirdesinnn nedicenn banaaaaaa
bu arada eşin dayanamamış hepicigini almışş merteee en iyisinide yappmışşş o takımm o şekilde çokk güsell duruyoooo
smart olamaz onun eşi yanında yok ne ara hamile kalsın.
gamzelim değilmiydii yaaaa:84: tühhhh
şeroda değilseeee
ozamannnnnn emoşummu yoksa ama oda adet olmuştu enson
kızz yoksa biri üstüne adet görme olayınımı yaşamışşş
bak şimdi ben birazdna doktora gidicem bana kim verecek bu haberiiii
Bende merak ettım ama benım bebegım uyanırsa haberı alamayabılrım fatoşş kıııı ozelden yazsana bana hadı be hacııııı
tamam canım denerım ınsallah azalır yavrumun sıkıntısı aptamılın 1 numarasını kullanıyorum dogumdan ıtıbaren yazıyor üzerınde pre aptamıl hiç görmedım yaaaa benıde emıyo canım
canlarım ben şimdık çıkıorumm eşim gelıyor benı almayaaa bana dua edın aşırı heyecan yaptımm ultrasonla bakılacakkkk :18: offf ağlıcamm şimdık panıktennnn :18: neyse RABBIM ne dedıyse o olacakk hayırlısııı yapacak bşey yokkk
dualarınızı bana eksık etmeyın nolurr sızlerı sevıorummm
hoşçakalınnn :2:
canlarım ben şimdık çıkıorumm eşim gelıyor benı almayaaa bana dua edın aşırı heyecan yaptımm ultrasonla bakılacakkkk :18: offf ağlıcamm şimdık panıktennnn :18: neyse RABBIM ne dedıyse o olacakk hayırlısııı yapacak bşey yokkk
Ayyy kızlar ölüyorum burda gülmekten dogurucam şimdi
Yanlız yelizin tahmini süperrr bencede çiğdoş 4.ye hamileeev
ayyyyyyyyy fatoşşşşşşş:18: çatladık meraktannnnn
söylesene kızzzz smart mı elif mi kimmmmm
Ayyy kızlar ölüyorum burda gülmekten dogurucam şimdi
Yanlız yelizin tahmini süperrr bencede çiğdoş 4.ye hamileeev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?