Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bencede kim hamileyse kendi versin müjdeyi
şahsen ben kendi hamileyim müjdesini kendim vermek isterdim
tabi fatoşda önceden çıtlatıpta keşke bizi çatlatmasaydı :88:
Napalım beklicez artık

kendi versin tabiii.....kan testi yaptırıyo galiba arkadaş şimdiiiii!!!!!!!!! Aramızd yok !!!!!!

Ben söyledim olacak dedim oldu

öptüm kızlar anneme gidiyorum ama hemen açıcam ordan pc yi.... Merak ediyorum nasıl müjde verecek ciciş

bencede kızlarr fatoş bi taş attı ugrsmayın cıkarcaz deyüü

hamış kımse o yazsın müjde vermek ister belkım kendısı dimi ama empati yapin bakım

kendınızı koyun yerıne :))

canım 1 numarada dogumdan ıtıbaren yazıyo işte onu aldık hastanede öle dedı nebıleyım ama mama bıtınce alırım o zaman kabızlık yapmadı oglumda mama çok sukur bırde bebek kılosu ıyı dogdugunda 1 numarada kullanılıyormus anlamadım bende bu işi ya neyse bakalım halledıcez

bencede kızlarr fatoş bi taş attı ugrsmayın cıkarcaz deyüü

hamış kımse o yazsın müjde vermek ister belkım kendısı dimi ama empati yapin bakım

kendınızı koyun yerıne :))

doğru diyonnn kendisi versin en iyisi o bekleyelim bakalım eninde sonunda öğrencez:):):):94:

fatos banada yaz özelden canımya çıkıcam oglum mızırdanıyo zaten meraktan çatlarım sımdı ben

pre dede öle yazıyo ilk 6 diye binbir cesıdı var vallahı...çok kusan bebeklere aptamıl ar verıyolar oooo...ama benımkı sımdı doymuyo pre ıle 1 e gecmem sart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…